Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Problemele de la instalatiile sanitare, chiar si cele de la miezul noptii, in general nu suporta amanare, ele fiind insotite de scurgeri abundente de apa, scurgeri si inundatii care pun in pericol integritatea structurii cladirii. Pentru aceste cazuri nedorite, care se incadreaza la categoria urgente, exista serviciile oferite de instalatorii autorizati sanitari  non-stop, la care puteti apela fie pentru a realiza reparatia fie doar pentru a face o evaluare a situatiei.

Cum gasim un instalator autorizat sanitar non-stop?

Prima sursa de informare este, desigur, internetul. Putem apela, insa, si la mica publicitate din ziare, sau chiar la cartea de telefoane. Oricum ar fi, e recomandat sa cautati o firma specializata, eventual una care ofera servicii la orice ora si are si un numar pentru urgente, aceasta putand sa trimita un instalator autorizat sanitar non-stop. In plus, firmele specializate in reparatii instalatii ofera, pe langa garantia lucrarii, si o garantie asupra componentelor utilizate pentru reparatie.

Deci, daca aveti nevoie de o reparatie in miezul noptii si vreti garantii pentru lucrarea dumneavoastra, cautati o firma specializata in domeniu, singura care poate sa trimita un instalator autorizat sanitar non-stop de incredere.

Motive in plus pentru a apela la o firma specializata si nu la un privat, daca avem nevoie de un instalator autorizat sanitar non-stop.

Fata de un privat, firmele specializate in reparatii tehnico sanitare vin cu cateva avantaje de necontestat! Iata cateva dintre acestea:

Instalatorul autorizat sanitar non-stop trimis este unul care are diploma sau certificat de calificare in domeniu! Firmele specializate nu isi vor risca reputatia trimitand la miezul noptii un instalator care nu are studii si experienta in acest gen de reparatii.

Instalatorul autorizat sanitar  non-stop trimis este unul care lucreaza dupa anumite standarde menite sa respecte certificarile ISO ale firmei respective. Altfel spus, lucreaza organizat si curat. Certificarile acestea ISO nu se obtin usor si, pentru pastrarea lor, periodic se fac audite. De aceea, firmele certificate ISO, vor face tot posibilul sa pastreze standardele.

Instalatorul autorizat sanitar non-stop care vine din partea unei firme specializate in domeniu, are deja un portofoliu care il recomanda! Unul real, nu inventat, acesta fiind, totodata, cartea de vizita a firmei la care lucreaza.

Instalatorul autorizat sanitar non-stop din cadrul unei firme de reparatii tehnico-sanitare, va poate oferi in scris garantie atat pentru manopera lucrarii executate, cat si pentru materialele folosite!

Firmele specializate in reparatii tehnico – sanitare, pentru a preveni situatiile neplacute care se pot ivi in cazul inundatiilor si a stricaciunilor datorate unor greseli de interventie sau a unor situatii neprevazute intalnite pe teren, au, pentru fiecare instalator angajat, cate o asigurare de raspundere civila. Este ca o asigurare RCA, dar nu pentru masina, ci pentru instalatorul autorizat sanitar non-stop. Astfel, indiferent de situatie, pagubele adiacente vor fi remediate, prin prisma asigurarii, de catre firma de reparatii tehnico-sanitare.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Care sunt situatiile care necesita interventia unui instalator sanitar autorizat non-stop?

Orice firma de instalatii care se respecta, cu vechime in domeniu, are un numar de urgente la care se poate apela pentru a solicita un instalator autorizat sanitar non-stop. Cand putem, totusi, suna la acel numar? Iata cateva situatii mai speciale pe care le putem considera urgente:

Avem nevoie acum sa instalam un anumit obiect sanitar;

Avem tevi sparte sau fisurate care necesita o interventie de urgenta;

Avem tevi infundate care pun in pericol scurgerile;

Avem robineti ruginiti sau defecti si, la utilizarea lor, riscam sa ii rupem si sa provocam o inundatie;

Chiuveta sau vasul de toaleta s-au spart si necesita inlocuire de urgenta;

Subsol inundat si scurgeri de apa pe care nu le putem tine sub control;

Deloc in ultimul rand, sunt caloriferele sparte sau infundate – care pot duce la stricaciuni mari in apartamente sau birouri.

Ech

Problemele de la instalatiile sanitare, chiar si cele de la miezul noptii, in general nu suporta amanare, ele fiind insotite de scurgeri abundente de apa, scurgeri si inundatii care pun in pericol integritatea structurii cladirii. Pentru aceste cazuri nedorite, care se incadreaza la categoria urgente, exista serviciile oferite de instalatorii autorizati sanitari non-stop, la care puteti apela fie pentru a realiza reparatia fie doar pentru a face o evaluare a situatiei.  Echipa noastra de instalatori autorizati Non-Stop executa toata gama de lucrari de instalatii sanitare, instalatii de gaze, instalatii electrice, instalatii termice si climatizare.

Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate. Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

Daca ai nevoie de repararea instalatilor sanitare, termice, inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru), montare de robineti si apometre ,reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete), inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus) montare masina de splat,inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere), inlocuire robinet trecere,desfundari WC canalizare, reparatii instalatii subsol blocuri sau reabilitari subsoluri esti in locul potrivit.

Orice interventie va fi executata de catre instalatori autorizati in concordanta cu normativele si standardele din in vigoare.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Echipa de instalatori autorizati ANRE Non-Stop se deplaseaza rapid pentru orice lucrari de instalatii sanitare si termice.

Servicii urgente in desfundari: canalizare, curatiri coloane, schimbari coloane evacuare,alimentare, desfundari WC, desfundare chiuveta, desfundare coloane scurgere.

Instalatiile sanitare si termice sunt vechi in cele mai multe blocuri din Bucuresti, unele tevi sau fitinguri mai cedeaza. Nu incercati sa reparati singuri deoarece se pot ivi probleme si mai mari! Sunati non-stop la 0722 974 760 si vom trimite imediat un instalator autorizat .

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Nu ai o problema inca dar vrei sa previi? Evita situatiile neplacute. Inlocuirea instalatiei sanitare sau termice este solutia ideala. Suna acum la 0722 974 760 si programeaza-te pentru o evaluare gratuita.