Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Competente si calificare instalator sanitar

Se spune ca meseria este bratara de aur, iar acest lucru este si mai evident in cazul meseriei de instalator sanitar! Intotdeauna va fi nevoie de un specialist in acest domeniu, atat la casele, apartamentele sau vilele noi construite, cat si la cele deja existente si care necesita modernizari sau reparatii.

Altfel spus, meseria de instalator sanitar este una care poate aduce venituri considerabile, iar un instalator bun, cu experienta si cu constiinta lucrului bine facut, va putea castiga la fel de bine ca un programator IT!

Deci, meseria de instalator sanitar este o optiune de viitor pentru orice tanar care doreste sa porneasca in viata, si nu numai! Oricand ne putem recalifica!

Cu se se ocupa un instalator sanitar?

Instalatorul sanitar, ca lucreaza individual sau in echipa, in interiorul cladirilor sau in exteriorul acestora, trebuie sa fie pregatit pentru a masura si taia conducte, a poza si imbina tevi.

Tot instalatorul sanitar se ocupa de trecerea conductelor sau a tevilor prin ziduri si plansee.

Desigur, el trebuie sa stie sa monteze nu numai conducte, ci si alte utilaje si instalatii sanitare, cum ar fi boilerele, calorifere sau apometre.

Instalatorul sanitar este tehnicianul care stie sa inlocuiasca si sa repare conductele avariate si tot el stie sa remedieze imbinarile si sa schimbe garniturile acolo unde este nevoie.

El va fi pregatit sa puna diagnosticul si, totodata, sa faca si reparatiile necesare, la toate tipurile de instalatii sanitare, sau instalatii si utilaje necesare pentru alimentarea cu apa, canalizare sau reglarea presiunii apei.

Deloc de neglijat este abilitatea unui instalator sanitare de a intretine sistemele de stingere a incendiilor!

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Cum pot deveni instalator sanitar?

Daca aceasta meseria v-a captat interesul si doriti sa o imbratisati, puteti incepe cu un curs pentru instalatori sanitari de cinci luni.

Cum gasiti un astfel de curs? Sunt licee cu profil tehnic care ofera posibilitatea calificarii in aceasta meserie, sau puteti gasi firme specializate in recalificari care, pe langa multe alte optiuni ofera si aceasta varianta.

Ce competente deprind urmand un curs de instalator sanitar?

Pe langa parcurgerea legislatiei in vigoare – care este obligatorie si trebuie cunoscuta de orice instalator sanitar – mai exact studierea normelor de asigurare a calitatii si a celor de igiena si securitate in munca – in urma unui astfel de curs, veti dobandi notiuni despre intocmirea unui plan de instalatie, notiuni despre realizarea instalatiilor in constructii, cunostinte despre executarea sistemelor de alimentare cu apa pentru exterior. Veti sti cum se realizeaza o canalizare, cum se executa instalatiile pentru pomparea si ridicarea apei, si, nu in ultimul rand, cum se monteaza si se realizeaza o instalatie de interior pentru alimentarea cu apa.

Sunt cursuri care completeaza instruirea si prin predarea unor notiuni de baza pentru lucru pe calculator pentru a putea sa prelucrati informatia necesara, dar si notiuni legate de comunicare si dezvoltare personala!

Mai nou, au aparut cursurile mult mai complexe, dedicate instalatorilor pentru instalatiile tehnico-sanitare si de gaze, care, pe langa cele prezentate mai sus, mai vin si cu ore in plus pentru predarea notiunilor necesare montarii instalatiilor de gaze.

Conditii necesare pentru a putea participa la un astfel de curs.

Pentru a putea urma un curs de instalator sanitar este necesar sa aveti minim o diploma de bacalaureat. Nu atat pentru a putea urma cursul, cat pentru a putea obtine calificarea finala, adica certificatul care sa fie avizat de Ministerul Muncii si care sa va ateste calificarea de instalator autorizat ANRE.

Daca am urmat un curs de instalator sanitar, pot lucra in domeniu?

Desigur! Odata ce ati obtinut certificatul de instalator sanitar, puteti incepe… ucenicia in domeniu! Pentru ca va mai fi nevoie de o perioada de un an sau doi pentru a capata si experienta necesara si a deveni un instalator sanitar bun!

Ai nevoie de un Instalator Sanitar ieftin? Esti in locul potrivit. Echipa de instalatori sanitari ofera o gama completa de servicii atat pentru companii cat si pentru persoane fizice.

Interevenim in cel mai scurt timp! Indiferent in ce zona locuiti in Bucuresti si Ilfov, avem cel putin o echipa de instalatori sanitari in zona, pregatiti sa intervina la orice fel de defectiune sau avarie!

Echipa de instalatori sanitari se deplaseaza rapid pentru orice lucrari de instalatii sanitare si termice.

Servicii urgente in desfundari: canalizare, curatiri coloane, schimbari coloane evacuare,alimentare, desfundari WC, desfundare chiuveta, desfundare coloane scurgere.

Instalatiile sanitare si termice sunt vechi in cele mai multe blocuri din Bucuresti, unele tevi sau fitinguri mai cedeaza. Nu incercati sa reparati singuri deoarece se pot ivi probleme si mai mari! Sunati la orice ora la 0722 974 760 si vom trimite imediat un instalator sanitar.

Nu ai o problema inca dar vrei sa previi? Evita situatiile neplacute. Inlocuirea instalatiei sanitare sau termice este solutia ideala.  Suna acum la 0722 974 760 si programeaza-te pentru o evaluare gratuita.