Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Ce motive ai sa apelezi la un instalator autorizat din sectorul 1 in caz de urgente. Te-ai trezit cu o inundatie de proportii in propria casa, dar si la vecini la bloc, in sectorul 1?

Cheama de urgenta un instalator autorizat care sa remedieze cat mai repede problema. Lucrarea necesita o interventie de urgenta si in acelasi timp de mare amploare. Cu cat lasi sa treaca timpul cu atat lucrurile se pot complica. Vecinii vor fi primii carora trebuie sa le dai explicatii.

Pentru siguranta ta si a intregii familii apeleaza la un instalator care are autorizatie, din sectorul 1 al capitalei. Se va deplasa mult mai rapid la adresa mentionata de tine si in plus ai siguranta lucrarii, fiind autorizat. Doar nu vrei sa te trezesti si cu alte surprize, de acest gen, in viitorul apropiat. O lucrare, oricat de simpla ti s-ar parea, ea poate fi mult mai complexa si necesita priceperea si experienta unui instalator autorizat.

Ca in alte cazuri si aici, atentia la detalii este foarte importanta.

Specialistii in Instalatii Sanitare, cu autorizatie, din sectorul 1, dau dovada de rapiditate, calitate, flexibilitate si profesionalism in orice situatie.

In procesul de executie echipele de instalatori autorizati depun tot efortul pentru a duce la bun sfarsit o lucrare, oricat de complexa ar fi ea. Mai ales in astfel de situatii.

De ce sa apelezi la un instalator autorizat din sectorul 1 pentru a remedia problema cu care te confrunti:

Se va deplasa in cel mai scurt timp la locatia mentionata, de la momentul solicitarii

Casa si bunurile tale vor fi in delina siguranta

Iti va comunica pretul lucrarii imediat dupa ce va face constatarea si identificarea cauzelor inundatiei

Va realiza lucrarea ca la carte, fara sa faca stricaciuni prea mari sau sa-ti faca alte probleme

Iti ofera garantia lucrarii si a materialelor folosite

Nu lasa lucrarea neterminata

Iti ofera si alte servicii pentru remedierea altor probleme in locuinta ta

Lucreaza cu tehnica de ultima generatie si materiale de calitate

Face reparatii la finalul fiecarei lucrari, in asa fel incat totul sa fie asa ca la inceput

Va prioritiza intotdeauna lucrarile de maxima urgenta

Pe langa serviciile urgente, instalatorii autorizati au calificarea si experienta necesara sa desfasoare activitati, in sectorul 1, de executie si montaj instalatii sanitare si alte echipamente, precum:

Inlocuirea segmentelor de teava sparte – Refacere ori inlocuirea legaturilor si lipiturilor defecte pentru tevi, indiferent de materialul existent sau cel care urmeaza a fi folosit, polipropilena, pexal sau cupru

Identificarea si repararea cauzelor inundatiilor, aparute la bucatarie sau in baie

Schimbarea sau repararea robinetilor defecti, de siguranta a instalatiei sanitare din baie sau bucatarie

Desfundarea tevilor de scurgere, in cazul in care problema a aparut la chiuveta, lavoar sau la cada si a WC-urilor.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Apeleaza cu incredere la serviciile unui instalator autorizat din sectorul 1. Motivele sunt nenumarate.

Instalatorii autorizati din sectorul 1 utilizeaza solutii inovative, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatiilor. Importanta calitatii lucrarilor in domeniul instalatiilor sanitare este prioritatea numarul unu, astfel specialistii in instalatii sanitare folosesc materiale de calitate inalta.

Daca esti in cautarea unui instalator autorizat din sectorul 1 al capitalei, pentru reparatii urgente la instalatii sanitare sau inlocuire tevi din PPR, polietilena, pexal, zinc sau cupru, montajul robinetilor si al apometrelor, reparatii si montaj sau inlocuire baterii, pentru dus, chiuvete sau lavoare, inlocuirea obiectelor sanitare, chiuvete, vase de WC, rezervoare WC, cazi de baie sau cabine de dus, montaj masina de spalat, inlocuirea intregii instalatii sanitare, conducte si robineti de trecere, inlocuirea robinetilor de trecere, desfundari WC, canalizari, reparatii inatalatii subsol de bloc, reabilitari subsoluri si alte asemenea interventii, apeleaza cu incredere la cei mai buni.

Indiferent ca apelezi la un instalator autorizat in sectorul 1, pentru remedierea instalatiei sanitare, inlocuirea acesteia sau reparatii urgente, serviciile vor fi de cea mai buna calitate.

De asemenea, echipele de instalatori autorizati din sectorul 1 al capitalei va stau la dispozitie pentru lucrari la instalatiile termice, pentru persoane fizice sau juridice, in caz de lucrari de mici sau mai mari dimensiuni.

Echipa de instalatori sector 1 – Mesterul Casei ofera un pachet complex de servicii pentru realizarea tuturor tipurilor de instalatii.

montare / instalare instalatii termice,

instalatii sanitare,

instalatii de gaze,

instalatii electrice,

instalatii frigotehnice;

verificari tehnice periodice pentru instalatii de gaze, instalatii frigotehnice

Apelati cu incredere la noi pentru a beneficia de rapiditatea, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite de instalatorii nostrii autorizati din sectorul 1.

Instalator Sector 1 ( Zona Aviatorilor, Aviatiei,  Baneasa, Bucuresti Noi,  Damaroaia,  Domenii,  Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, Piata Romana)