Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Instalatorii autorizati din sectorul 3, la doar un click distanta de casa ta

Tevi care curg, garnituri ale caloriferelor defecte, chiuveta infundata? Iti suna familiar? Uita de ele. Apeleaza la cunostintele unui specialist instalator din sectorul 3 al capitalei cu autorizatie.

Daca nu ai o astfel de cunostinte printre contactele tale, cere ajutorul unui prieten sau cauta pe internet o firma specializata care te poate ajuta cu toate problemele, cu care te confrunti in propria locuinta.

Ajutorul tau de nadejde poate fi doar la un clik distanta de casa ta, pregatit pentru orice fel de solicitare si interventie. Orice lucrare sau defectiune la instalatia sanitara sau termica din propia locuinta nu sufera amanare. Cu cat timpul trece, cu atat lucrurile se pot agrava, iar casa si bunurile tale vor fi in pericol. In plus, vecinii din bloc vor avea si ei de suferit.

Daca locuiesti in Bucuresti, in sectorul 3, in zone precum: Balta Alba, Dristor, Titan, Unirii, Vitan sau Muncii si ai nevoie de un instalator autorizat, cauta in cel mai scurt timp un specialist serios si profesionist, pregatit pentru orice solicitare, in domeniul instalatiilor sanitare, direct pe internet.

Pentru ca serviciile oferite de un profesionist nu se compara cu cele ale unui mester fara experienta sau cu lucrarile mesterului bun la toate, din cartierul tau, motivele pentru care ar trebui sa apelezi la un instalator autorizat din sectorul 3 al capitalei sunt multiple.

Echipele de instalatori autorizati, din aceste zone, din sectorul 3, atat in caz de interventii rapide, cat si pentru intretinere, montaj sau reparatii se vor deplasa in cel mai scurt timp de la mpomentul solicitarii oricarui client, mai ales cand este vorba de urgente.

Ai nevoie de un instalator serios si profesionist? Unul aflat la un click distanta de casa ta se poate dovedi cel mai bun mester cu care ai lucrat pana acum. Nu ezita sa ceri ajutor.

Iata care sunt serviciile pe care le acopera in sectorul 3, firmele de instalatori profesionisti, autorizati:

Instalatii sanitare

Instalatii termice

Montaj centrale termice si calorifere

Reparatii si montaj hidrofoare sau pompe submersibile

Montaj obiecte electrocasnice

Montaj si instalarea aragazelor sau plitelor electrice

Montaj, instalare si reparatii masini de spalat rufe sau vase

Desfundari tevi si canalizari

Apeland la un profesionist, ai posibilitatea sa primesti servicii excelente la preturi imbatabile. In plus, ti se va oferi garantie pentru serviciile oferite de acestia, indiferent de complexitatea si durata lucrarilor. Un profesionist nu va face rabat de la servicii de calitate si performanta in executie. Este certitudinea care ii ajuta sa pastreze legatura cu fiecare client in parte, pe viitor.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

De asemenea, echipele de instalatori profesionisti, executa si alte lucrari la instalatiile sanitare si termice:

– interventii urgente pentru remedierea avariilor, defectiunilor, tevilor sparte, pe raza sectorului 3

– montajul, inlocuirea sau instalarea electrocasnicelor si incorporabile: plita pe gaz, cuptor pe gaz, hota de bucatarie incastrata sau decorativa, masina de spalat vase ori rufe si aragaze

– montajul sau inlocuirea centralelor termice pe gaz, electrice, pe lemne sau cu functionare pe peleti

– montajul ori inlocuirea caloriferelor din fonta, otel sau aluminiu si radiatoarelor tip portprosop

– montajul sau inlocuirea boilerelor electrice sau cu serpentina

– montajul sau inlocuirea hidrofoarelor, pompelor submersibile, vaselor de expansiune, manometre, flotoare, clapete de sens, supape de siguranta, aerisitoare automate

– montajul si inlocuirea robinetilor de trecere, a celor tip coltar, filtre magnetice, de impuritati sau filtre polifosfati

– montaj dedurizatoare, separatoare de grasimi, tocatoare, purificatoare ori diferite tipuri de filtre de apa

– montajul sau inlocuirea obiectelor sanitare din baie ori bucatarie, precum: baterii cada, chiuveta, lavoar sau dus, spalatoare din granit, compozit, inox, cada, lavoar, chiuveta, cazi hidromasaj, cabine de dus, cabine cu hidromasaj, wc-uri, rezervoare wc sau bideuri

– montajul mobilierui si accesoriilor de baie: oglinzi, masti sau dulapuri pentru lavoare, etajere, suport de hartie igienica – inlocuirea sifoanelor de pardoseala

– reparatia sau inlocuirea instalatiei sanitare din baie sau bucatarie

– reparatii complexe in subsoluri de bloc

– inlocuirea tevilor sau a coloanelor de apa calda, rece si caldura, pe verticala si orizontala

– inlocuirea si desfundarea conductelor de canalizare si ape pluviale

– reparatia sau executia instalatiilor de incendiu, hidrantilor

– incarcare cu antigel sau cu apa distilata pentru instalatii de incalzire sau solare

– lucrari de canalizare interioara ori exterioara cu sapatura manuala sau mecanizata

Acum ai toate motivele sa apelezi cu incredere la serviciile unui profesionist.

Echipa de instalatori sector 3 – Mesterul Casei ofera un pachet complex de servicii pentru realizarea tuturor tipurilor de instalatii.

montare / instalare instalatii termice,

instalatii sanitare,

instalatii de gaze,

instalatii electrice,

instalatii frigotehnice;

verificari tehnice periodice pentru instalatii de gaze, instalatii frigotehnice

Apelati cu incredere la noi pentru a beneficia de rapiditatea, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite de instalatorii nostrii autorizati din sectorul 3.

Instalator Sector 3 (Zona Balta Alba, Brancusi, Centrul Civic, Lipscani, Muncii, Dristor, Titan, Mihai Bravu, Vitan, Unirii, Salajan)