Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Bem zilnic 2 litri de lichide pentru sanatatea noastra, dar stim ce bem?!

Apa este un element esential pentru viata, iar oamenii sunt dependenti de prezenta ei. O apa curata si bogata in elemente nutritive este de departe unul dintre cele mai importante elemente pentru sanatatea noastra! Din pacate civilizatia si cresterea nivelului de confort au insemnat aducerea apei potabile in interiorul casei, fapt care ne-a privat complet de posibilitatea de a avea la indemana apa de izvor, pura si naturala.

Astfel, am ajuns dependenti de apa de la robinet care, de cele mai multe ori, este departe de a fi una curata si sanatoasa.

Exista totusi solutii pentru a suplini acest neajuns si anume montarea unui filtru de apa! Pe langa faptul ca un filtru rezolva in intregime problema apei potabile de la robinet, indiferent de model si de complexitatea lui, in timp el se va amortiza pentru ca nu vom mai fi nevoiti sa cumparam apa potabila imbuteliata!

Beneficiile montarii unui filtru de apa.

In prezent, datorita tehnologiei tot mai avansate, sunt mai mule moduri de filtrare a apei. Astfel, putem gasi cani speciale de filtrare a a apei cu diverse filtre – pe baza de granule de carbune activ, nuca de cocos, argint sau diverse fibre – numai ca acestea au o capacitatea mica de filtrare, de la 2 pana la 5 litri. In gospodariile cu un consum zilnic mare, aceste cani nu mai sunt eficiente, asa ca ne vom intreba care sunt posibilitatile pentru a beneficia constant de apa filtrata si in cantitati mai mari. Raspunsul este montarea unui filtru de apa la instalatia din casa! Putem monta acest filtru doar in bucatarie, dar, tinand cont de beneficiile cu care el vine, curand ni-l vom dori si in baie!

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Montajul unui filtru de apa are clar cateva beneficii majore pe care le vom trece in revista:

Un filtru performant poate filtra cantitati mari de apa, oferindu-ne astfel tot confortul si siguranta dorite!

Un filtru de apa ne va oferi constant apa cea mai buna apa! Apa va fi curatita nu numai de clor si alte substante nocive organismului, ci si de impuritatile si bacteriile care se strang de pe tevi si conducte! Astfel vom avea mereu la indemana apa curata pentru baut!

Vom obtine mancaruri mai gustoase si mai sanatoase! Veti observa rapid ca, folosind pentru gatit apa filtrata, curata si sanatoasa, mancarea isi va schimba gustul, devenind mai buna!

Apa filtrata si curatata de clor si impuritati imbunatateste considerabil aspectul si sanatatea pielii!

Rinichii nostri vor fi mai fericiti, fiind acum protejati de nisip si alte depuneri minerale daunatoare!

Metode si etape de montaj filtru de apa.

In functie de modelul ales, filtrul se poate monta sub chiuveta, direct la robinet, sau deasupra chiuvetei.

Montarea filtrului de apa nu este dificila si nu trebuie sa va ingrijoreze, pentru ca, de cele mai multe ori, firmele care distribuie filtre de apa ofera posibilitatea de a beneficia si un tehnician care sa vina si sa realizeze montajul filtrului de apa la domiciliul dumneavoastra. Iata care sunt, in mare, etapele care trebuie parcurse atunci cand montam un filtru de apa:

Oprirea alimentarii cu apa in apartament;

Pentru a reduce presiunea apei se vor deschide robinetii bateriei la care se realizeaza montaj filtru de apa;

Conectarea teului la conducta de alimentare cu apa rece;

Izolarea perfecta cu banda de teflon a conectarilor realizate;

Se instaleaza robinetul pentru apa purificatoare;

Fixarea filtrelor pe pozitia potrivita – daca sunt filtre care se monteaza deasupra chiuvetei, el se va monta la 1 m fata de podea;

Conectarea tuturor tuburilor cu care e prevazut modelul.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.