Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Calitatile unui instalator profesionist

Cauti un instalator pentru reparatii capitale la instalatia sanitara de acasa sau de la birou?
Te putem ajuta.
Avem echipe de instalatori autorizati ce furnizeaza prompt servicii de instalare si reparatii termice si sanitare. Serviciile pot fi oferite atat pentru companii, cat si persoane fizice din Bucuresti si Ilfov.
Echipele de tehnicieni profesionisti sunt pregatiti pentru orice tip de situatie si actioneaza pe baza de programare sau de urgenta.

Cauti un instalator disponibil non-stop in Bucuresti si Ilfov
Un instalator care actioneaza in regim non-stop se va deplasa in maximum 24 de ore de la solicitare pe raza judetului Ilfov si in Bucuresti.
Dupa evaluarea de la fata locului instalatorul stabileste complexitatea lucrarii, materialele ce se vor utiliza, gradul de dificultate si timpul necesar respectivei reparatii sau instalari. Se ofera un serviciu prompt, de calitate, garantat, care sa dureze in timp.

Caut instalator. Care sunt calitati de baza ale unui bun instalator?

Pentru a fi sigur ca faci alegerea cea mai buna asigura-te ca instalatorul pe care il vei alege are urmatoarele calitati:

● Ofera Seriozitate
Un instalator profesionist face ceea ce zice. Respecta programarile si se tine de cuvant atunci stabileste un interval orar pentru anumite interventii. In cazul in care intarzie din anumite motive, de trafic, complicatii ale altei lucrari sau probleme de santate, anunta inainte si stabileste un alt interval orar, de comun acord cu clientul. In plus, nu face rabat de la calitatea serviciilor oferite.

● Profesionalism
O firma specializata in instalatii sanitare dispune de echipe calificate de instalatori, cu diplome, alte atestari si calificari necesare practicarii in bune conditii a meseriei. De asemenea, fac dovada atestatelor emise de ANRE pentru siguranta serviciilor.

● Ofera Garantie
Ofera factura si garantie atat pentru lucrarile efectuate, cat si pentru materialele folosite. La finalul fiecarei lucrari va oferi un document special, creat in acest scop, stampilat si semnat, reprezentand garantia si siguranta lucrarilor.

● Trasparenta preturilor
Echipele profesioniste de instalatori ofera transparenta preturilor si informeaza fiecare client despre costul final, imediat dupa evaluarea lucrarii. Va prezenta listele de materiale, oportunitatile de achizitionare, cat si calitatea acestora, in asa fel incat fiecare client sa se bucure de costuri mici si materiale de calitate.
In ceea ce priveste manopera, ofera posibilitatea clientilor sa negocieze preturile.

● Siguranta lucrarilor
Printre principalele caracteristici ale unui instalator se numere si siguranta lucrarilor. Un specialist instalator va detine toate atestatele necesare pentru siguranta lucrarilor.

● Liniste si curatenie
Linistea si curatenia sunt alte aspecte importante din punct de vedere profesional si educational, ce caracterizeaza un profesionist. Echipele profesioniste de instalatori lucreaza in deplina liniste, in masura in care lucrarile permit acest lucru si si nu lasa dezordine dupa o anumita lucrare.

Echipele de tehnicieni calificati in reparatii si montaje instalatii sanitare sau termice, dispun nu numai de cunostiintele necesare in domeniu, dar si de uneltele, autoturismul si logistica adecvata pentru a-si desfasura activitatea.
De asemenea, un instalator bun ofera o gama variata de servicii, precum:
– Reparatii instalatii sanitare
– Avarii tevi, folosind toate tipurile de materialele: ppr(polipropilena), pexal, cupru, plumb, fonta.
– Interventii rapide in instalatii, in regim non-stop
– Montaj obiecte sanitare bai
– Instalatii de incalzire centrala ce functioneaza cu apa calda
– Instalatii de incalzire centrala cu pompe de caldura
– Instalatii de incalzire centrala ce au la baza energia solara

Daca nu exista transparenta in ceea ce priveste aceste aspecte, este momentul sa-ti pui un semn de intrebare.