Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Pretul corect pentru montajul obiectelor sanitare

V-ati apucat de amenajari interioare in propria locuinta si aveti nevoie de ajutor specializat pentru instalata electrica si termica?

Montajul obiectelor sanitare, masinii de spalat sau al caloriferelor pot fi realizate cu ajutorul unui specialist in instalatii sanitare, care va poate face totodata si reduceri de pret pentru servicii complete.

Uneori amenajarile interioare intr-o locuinta necesita o atentie deosebita si multa pricepere, mai ales daca se doreste un interior spectaculos. Astfel de situatii trebuie tratate cu maxima responsabilitate de catre specialisti in domeniu, care trebuie sa respecte intocmai cerintele beneficiarului si sa satisfaca si cele mai exigente dorinte.

In functie de specialistul cu care veti colabora si de dificultatea lucrarii, puteti beneficia de reduceri consistente de pret, atat la montajul obiectelor sanitare, cat si la alte servicii la instalatia sanitara.

Este ideal sa cereti ajutorul unui specialist pentru montajul obiectelor sanitare si sa nu apelati la un mester bun la toate, care va convinge cu preturile mici pe care le practica. Nu riscati, va poate costa mai mult. De cele mai multe ori se dovedeste ca nu este chiar atat de priceput la toate, cum se zice, neavand experienta si pregatirea prealabile si va poate pune in pericol atat pe dumneavoastra si intreaga familie, cat si pe vecini.

Preturile percepute de un specialist pentru montajul obiectelor sanitare dintr-o locuinta pot varia si diferi in functie de complexitatea lucrarii si de zona unde se va face deplasarea.

Pentru inlocuirea instalatiei sanitare din baie sau bucatarie cu teava de polipropilena sau cupru, preturile percepute de un instalator, care ofera si servicii de montaj pentru obiectele sanitare, pot varia intre 150 si 500 de ron, in functie de complexitatea lucrarii si de materialele necesare.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Preturi montaj obiecte sanitare in Bucuresti si Ilfov

Pentru deplasarea in Bucuresti si in judetul Ilfov se percepe un tarif cuprins intre 50 si 80 de ron. In ceea ce priveste preturile practicate de un specialist pentru montajul obiectelor sanitare sunt urmatoarele:

Pentru montajul sifonului din pardoseala pretul nu depaseste 200 de ron

Pentru montaj lavoar si sifon lavoar, cada sau cabina de dus, baterii lavoar sau chiuveta si rezervor preturile variaza intre 40 si 80 de lei

Pentru reparatii sau montaj obiecte sanitare precum: montaj si inlocuire vas sau rezervor de WC, bideu, pisoar, lavoar sau chiuveta, montaj sau inlocuirea chiuvetei de la bucatarie, inlocuire cabina de hidromasaj, inlocuire baterii la cada, lavoar, pisoar, bideu, montaj oglinda la baie, montaj suport prosop, pahar, sapun, dulap baie sau etajera, inlocuire robineti de trecere sau robineti tip coltar, montaj masina de spalat rufe sau vase, preturile sunt cuprinse intre 30 de ron si 250 de ron, pentru fiecare lucrare in parte. La aceste servicii se adauga, desigur, si costurile legate de transport, in functie de localitatea unde va aflati, cat si cele pentru materialele folosite.

Preturile pentru montajul obiectelor sanitare, si nu numai, pot urca in functie de complexitatea lucrarii, astfel: pentru o cabina de dus simpla, serviciul de montaj exclusiv poate fi de maximum 300 de ron, insa pentru o cabina de dus mai complexa, dotata cu generator de aburi, pretul poate fi mai mare.

Astfel, cu cat lucrarea este mai complexa si montajul obiectelor sanitare mai complicat, cu atat si preturile vor fi mai mari. Intotdeauna, insa un specialist lasa loc si de negociere.

Pentru tot ceea ce inseamna montaj obiecte sanitare sau interventii la instalatia sanitara si pretul perceput pentru acestea se va oferi o garantie pentru intreaga lucrare de maximum 24 de luni. Prin colaborarea cu un specialist veti beneficia de lucrari de calitate si garantia lucrului bine facut.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.