Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Mesterul casei ofera servicii de reparatii si intretinere pentru sisteme de aer conditionat, reparatii instalatii sanitare, termice sanitare, termice de gaze, reparatii obiecte sanitare, incuietori, reparatia glafurilor dupa montarea ferestrelor termopan, reparatii tablouri electrice.

Reparam toate modelele de aparate de aer conditionat: Panasonic, Whirlpool, Daikin, LG, Samsung, Westen, LDK, Platinium, LDK, Mistral, Radel, Ariagel,Frigidaire, DeLonghi, Daewoo, etc.

Asiguram servicii de reparatii aer conditionat nonstop, cu personal autorizat si cu experienta in domeniu.

Aragaze

Echipa noastra de instalatori autorizati ANRE ofera servicii de montaj / instalare si reparatii aragaze in Bucuresti.

Operatiunea de instalare, service sau reparare a unui aragaz trebuie facuta de catre personal specializat, cu materiale de calitate respectand specificatiile producatorului si tinand seama de Normativul de gaze.

Racordarea aragazului la reteaua de gaze trebuie facuta utilizand un racord flexibil din Inox si 2 robineti de gaz. Daca aveti aragaze cu senzori de detectie flacara trebuie montat si un regulator de gaz.

Apeleaza cu incredere la noi.

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Daca aveti probleme cu aragazul nu ezitati sa apelati la noi.

Va oferim servicii de montaj / instalare si reparatii pentru toate marcile de aragaze, Electrolux, Zanussi, ElectroluxArctic, Beko, Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint ,Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood, Amica, Hansa, Siemens, etc.

Intervenim in maxim 2 de ore de la primirea comenzii din partea dumneavoastra.

Reparatii aragaze non-stop. 5 ani garantie pentru lucrarile efectuate.

Am avut nevoie de reparatii la un aragaz abia iesit din garantie. Un scurt apel telefonic si in nici 2 ore problema era rezolvata. Recomand cu caldura.
Ioana Manea, Bucuresti