Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Ca e vorba despre instalatia sanitara sau electrica, daca apare necesitatea unei reparatii in regim de urgenta, poti apela cu cea mai mare incredere la noi! Avem numai instalatori si electricieni autorizati si credem in lucrul bine facut – de aceea oferim cu incredere garantii de pana la 5 ani pentru lucrarile executate!

Ai achizitionat o casa noua, sau un apartament si vrei sa faci o verificare cat mai amanuntita a instalatiilor sanitare si electrice? Ai nevoie de reparatii instalatii in regim de urgenta si la o calitate superioara?Te-ai saturat de meseriasii gasiti pe net care ti-au consumat timpul, banii si rabdarea si nici nu au facut treaba buna? Nu ezita sa ne contactezi! Suntem aici pentru tine!

Apeleaza la noi cu incredere, pentru ca iti putem oferi servicii complete, putem trimite echipe de meseriasi care sa finalizeze lucrarile in timp cat mai util si ne ocupam, pentru tine, de tot ce este necesar! Suntem autorizati sa instalam echipamente electrocasnice, sa reparam instalatii in regim de urgenta, sa intervenim asupra instalatiilor electrice si chiar sa desfundam tevi si canalizari!

Oricare ar fi problema ta, ne gasesti aici si putem rezolva o gama variata din problemele cu care e posibil sa te confrunti intr-o casa, un apartament sau o vila! Pentru ca sunt situatii in care este necesara interventia rapida – cum ar fi un scurtcircuit in reteaua electrica, scurtcircuti care poate genera incendii devastatoare – noi suntem disponibili 24 din 24 pentru reparatii instalatii in regim de urgenta!

Mai mult, ne deplasam la tine acasa pentru a executa si lucrari de reparatii aragaz, masini de spalat sau alte obiecte electrocasnice. E suficient sa ne contactezi! Daca ai nevoie de un instalator bun si care sa ajunga rapid la tine, pentru orice tip de instalatie (sanitara, electrica, termica sau de gaz), contacteaza-ne. Nu exista lucrare pe care sa nu o putem executa si pentru care sa nu putem veni la tine in regim de urgenta! Si tot ce efectuam este de buna calitate si numai cu instalatori autorizati si cu experienta!

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Daca ai nevoie de un electrician autorizat si pe care sa stii ca te poti baza, noi iti garantam ca aici vei gasi exact ceea ce ai nevoie! E de ajuns sa ne contactezi si, in cel mai scurt timp, un electrician sau chiar o echipa de electricieni se va deplasa la tine!

Reparam instalatii in regim de urgenta si oferim garantie de 5 ani pentru lucrarile executate! In orice casa apare necesitatea reparatiilor aragazelor. Suntem in masura sa te ajutam si in acest sens. Aici gasesti toate informatiile necesare http://mesterulcasei.com.ro/index.php/reparatii-bucuresti. Si da, lucram si in regim de urgenta, asa ca nu ezita sa ne contactezi la orice ora!

Iti doresti mici renovari si innoiri si ai achizitionat un obiect tehnico-sanitar nou – noi putem veni sa il montam pentru tine!

Sau ai cumparat o masina de spalat noua, sau un aparat de aer conditionat si doresti sa le poti utiliza cat mai repede – nu ezita sa ne contactezi. Efectuam montari si instalari de calitate superioara si in timp record! Suna-ne si vom trimite exact omul de care ai nevoie!

Totodata, el va veni cu toate sculele si materialele necesare instalarii sau montajului, astfel incat sa nu fie nevoie sa bati tu magazinele. Suntem pe o piata cu o concurenta mare, asa ca profesionalismul este cartea noastra de vizita si nu ne permitem sa lasam clienti nemultumiti in urma!

Pentru noi, tu, clientul nostru, esti foarte important si vom face tot posibilul ca lucrarea executata de noi sa corespunda si celor ma inalte exigente!

Faptul ca suntem aici pentru tine nonstop si garantam valoarea si calitatea lucrarii, ca putem executa reparatii instalatii in regim de urgenta, ca avem un palmares mare de clienti multumiti care deja ne recomanda cu incredere familiei si prietenilor, ne face sa stim ca suntem cu adevarat profesionisti! Nu ezita sa ne contactezi – astfel iti salvezi timpul si banii!

Ne vom ocupa noi in locul tau de achizitionarea materialelor necesare si avem si toate sculele necesare. In plus, meseriasii nostri sunt numai instalatori autorizati si cu experienta in domeniul lor de activitate!

Deci, daca ai nevoie de reparatii instalatii in regim de urgenta, ne gasesti aici http://mesterulcasei.com.ro/ si poti conta pe noi!

Alegerea de la inceput o unui Instalator sau Electrician Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.