Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta
Montaj Coloana de dus

Cum se monteaza o coloană de duș?

Ritmul rapid al vieții pe care îl trăim cu toții astăzi face din corpul nostru o victimă a tensiunilor și durerilor musculare constante. Montajul unei coloane de duș cu hidromasaj poate fi o modalitate foarte bună de a vă relaxa și de a rezista la stres. Este posibil să fi luat în considerare instalarea unei coloane de duș .

O coloană de duș este un dispozitiv care vă permite să utilizați apa în moduri diferite în timpul băii. Este un fel de robinet cu o singură pârghie sau termostat, care utilizează un selector pentru a regla debitul de apă al aspersorului, al căzii sau al dușului auxiliar.

În interior, o serie de țevi colectează și separă prizele de apă care duc la locații diferite. Apa intră în coloană prin două furtunuri armate conectate la intrările obișnuite ale robinetelor de duș sau cadă. Rezistă la presiunea apei între 10 și 15 litri pe minut.

Care sunt avantajele montari unei coloane de duș?

Există multe avantaje pentru instalarea unei coloane de duș termostatice în baie. Mai ales daca vrei sa faci din dus un SPA mic si placut, inlocuirea robinetului de dus traditional cu o coloana de hidromasaj poate fi o decizie foarte valoroasa pentru sanatatea ta si pentru mediul inconjurator.

Mai jos, vă oferim cele mai importante beneficii atunci când montati o coloană de duș:

Cel mai mare avantaj al unei bai cu coloana de dus este ca nu are nevoie de lucrari noi deoarece este instalata direct in prizele vechi ale robinetului de dus sau cada.

În plus, dacă alegeți robinete termostatice, puteți economisi energie și timpi de așteptare cheltuind mulți litri de apă până când iese apă caldă.

Cu o coloană de duș termostatică, veți avea întotdeauna temperatura ideală în mod implicit, deoarece puteți selecta temperatura dorită. Echilibrul dintre schimbarea temperaturii și debit după instalare vă va oferi experiența perfectă de duș termostatic.

Scara perfectă a temperaturii apei este un lux care merită savurat fără nici un risc de a vă arde, deoarece are o asigurare de temperatură maximă de 38 ° C.

Dacă doriți să cumpărați o coloană de duș pentru a instala în cadă trebuie să aveți o țeavă mai mică.

Cu toate acestea, înainte de a învăța cum să instalați o coloană de duș, luați în considerare angajarea unui profesionist în instalații sanitare dacă nu aveți cunoștințe anterioare în acest domeniu.

Frumusețea unei coloane de duș termostatice adaugă valoare băii tale, deoarece renovarea continuă care există în lumea robinetelor, facilitează conferirea unei texturi speciale designului interior al băilor prin designul avangardist și performanța ridicată a unei coloane de duș.

Dacă doriți să știți cum să montati  coloana de duș, trebuie doar să vă opriți pentru o clipă în această pagina, astfel încât să acordați atenție următoarelor instrucțiuni, fără a uita să revizuiți indicațiile pe care le aduce pachetul de produse și schița de asamblare pe care producătorul v-o oferă.

Deci, să trecem la treabă!

1º – Închideți robinetul cu apă rece, apă caldă din baie și scoateți robinetul de duș vechi.

2º – După ce curățați bine îmbinările excentrice ale prizelor de apă, strângeți-le pentru a prezenta șabloanele de pe perete. Când sunt la nivel, le ținem cu teflon.

3º – Scoateți orice accesoriu din baie care poate interfera cu locația coloanei de duș.

4º – Marcați punctele de atașare ale suportului, scoateți șablonul și treceți detectorul de metale pentru a verifica dacă există țevi care pot fi deteriorate la foraj.

5º – Așezați coloana la perete pentru a determina unde să forați ancora superioară. Apoi, pur și simplu măsurați distanța dintre partea de sus și de jos a zonei din spate a coloanei și marcați această distanță pe plăci pentru a ști unde să plasați placa inferioară.

6. – Cu burghiu în poziție de percuție și un pic widia de diametrul potrivit, face găuri.

7º – Introduceți știfturi de nailon și fixați suporturile cu curelele lor.

Dacă diametrul excentricului nu se potrivește exact cu diametrul furtunului, puteți adăuga un agent de reducere. În orice caz, firele utilizate trebuie sigilate cu teflon. Amintiți-vă că furtunul de apă caldă din admisia din stânga și apa rece din admisia corectă.

8º – Faceți conexiunea corespunzătoare pentru a instala dușul și apoi instalați coloana pe părțile de fixare.

9º – Strângeți furtunul sau tubul flexibil al dușului portabil și apoi deschideți robinetul, astfel încât să puteți verifica dacă totul a fost în stare bună de funcționare, fără urme de scurgeri de apă.

Cu ajutorul acestei coloane de duș cum să se instaleze, ne putem relaxa atunci când avem nevoie de ea și ne putem bucura de momente unice de fericire.

Cheama acum un instalator autorizat pentru montaj o coloană de duș

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Montaj coloana de dus cu sau fara hidromasaj, cum sa o alegi pe cea mai buna?

Fie că aveți de gând să petreceți mai mult timp acasă sau dacă trebuie să ieșiți la muncă, coloanele de duș sunt o modalitate minunată de a compensa efortul fiecărei zile, o plăcere la îndemâna tuturor buzunarelor, ceea ce transformă casa noastră într-un spa. Ploaie deasupra capului, bară termostatică, jeturi de hidromasaj…

Montaj coloană de duș fără hidromasaj

Este cea mai clasică opțiune în echipamentul de baie poate fi instalat atât într-un duș, cât și într-o cadă.

Coloana de dus poate parea o optiune simpla in comparatie cu hidromasajul, insa poate oferi si multe functionalitati: reglarea inaltimii suportului, economizor de apa sau iesiri cu mai multe jeturi (inclusiv pulverizator/aspersoare, cascada sau ploaie deasupra capului).

Montaj coloană de duș cu hidromasaj

Se compune dintr-o structură verticală cu jeturi sau duze încorporate la înălțimi diferite, care proiectează jeturi în scopuri terapeutice și relaxante.

Jeturile jeturilor barei de hidromasaj pot fi reglabile sau fixate și permit ameliorarea celor mai tensionate zone ale corpului nostru, de exemplu contracții musculare sau osteoartrită în spate, umeri și fese, precum și ameliorarea stresului.

Coloanele de hidromasaj sunt o evoluție actuală și estetică a băii de jacuzzi, ale cărei aplicații au început ca medicinale. Cheltuielile costisitoare de apă, cu toate acestea, a cauzat cazi fierbinte să cadă în desuetudine. Pe de altă parte, coloanele de duș cu hidromasaj, mult mai practice, confortabile, igienice și ecologice, au câștigat popularitate.

Două detalii de reținut: robinetul și presiunea

Robinetul de duș

În multe cazuri, coloana de hidromasaj încorporează robinetele, dar în alte cazuri necesită o instalare separată, precum și unele coloane clasice de duș.

Există trei opțiuni de robinet:

Mixer: este opțiunea clasică cu două comenzi, unul pentru apă rece, unul pentru apă caldă. Este o opțiune mai mult decorativă decât practică, deoarece amestecarea celor doi curenți până la atingerea temperaturii dorite poate implica o mulțime de cheltuieli cu apa. Este alegerea ideala pentru bai in stil vintage.

Maneta mecanică cu o singură pârghie: reglează temperatura apei cu un singur control care se deplasează de la stânga la dreapta, în timp ce debitul este controlat de jos în sus. Este cea mai confortabilă și mai răspândită opțiune.

Termostatică cu o singură pârghie: într-un singur control permite reglarea temperaturii cu precizie totală și într-un mod stabil, alegând gradul exact și debitul, care este reglat independent.

Presiunea apei, un factor decisiv

Este important de știut că coloana de hidromasaj nu generează presiune de la sine, astfel încât apa să iasă mai puternic prin jeturi. Înainte de a decide instalarea unei coloane de hidromasaj, este esențial să cunoașteți presiunea apei din circuit. Dacă acest lucru nu este suficient, coloana de hidromasaj nu va putea furniza jeturile în modul așteptat.

Cum se instalează o coloană de duș termostatică

Să începem prin clarificarea conceptului de “termostatic”.

Cu o coloană de duș termostatică vom avea întotdeauna temperatura ideală în mod implicit. Echilibrul dintre variațiile de temperatură și debitul primit de la instalație ne va oferi experiența perfectă de duș sau baie.

Această absolvire perfectă a temperaturii apei, este un mic lux care merită să se bucure.

În plus față de ușor de asamblat, estetica sa adaugă valoare băii, deoarece renovarea constantă în lumea robinetelor face mai ușor să se dea o notă specială designului interior al băilor datorită coloanelor de duș cu design avangardist și performanțe ridicate.

Montaj coloană termostatică cu robinet tradițional

Economisirea apei

În plus față de principalul avantaj față de robinetele tradiționale de reglare a temperaturii, un aspect care trebuie luat în considerare este economisirea timpului de așteptare și, mai presus de toate, a apei.

Acele scene s-au terminat în care utilizatorii trebuie să aștepte minute și minute, cheltuind litri și litri de apă rece, până când iese fierbinte.

Pe lângă faptul că este o cheltuială economică, este o risipă de apă potabilă într-o lume în care, din ce în ce mai mult, apa devine o marfă rară.

Securitate

Un alt punct interesant pentru a recomanda coloane termostatice este de securitate pe care le oferă.

Și există întotdeauna posibilitatea de a regla manual temperatura apei și, neintenționat, de a o lăsa foarte fierbinte și de a arde pielea accidental.

Dar acesta este un lucru al trecutului cu coloane termostatice. Având o asigurare de temperatură maximă -în mod normal 38º- această posibilitate este eliminată. Și dacă sunt copii acasă, cu mai mult motiv.

Apă caldă simultană

Robinetele clasice au un alt dezavantaj în comparație cu coloanele termostatice, în acestea din urmă selectăm temperatura dorită, ceea ce ne permite să menținem schimbarea constantă a debitului care are loc în instalație, chiar dacă un alt robinet este utilizat simultan.

Prin urmare, faptul că o altă persoană din casă deschide un alt robinet în același timp, nu va afecta temperatura dușului sau a băii.

CUM SE INSTALEAZĂ O COLOANĂ DE DUȘ TERMOSTATICĂ

Pentru a continua asamblarea unei coloane de duș termostatice (și mixerul corespunzător pentru a obține funcția termostatică) este necesar să vă amintiți întotdeauna să urmați indicațiile de tăiere a produsului și schița de asamblare furnizată de producător.

Nimic mai simplu… De obicei, instalația de instalații sanitare se face lăsând o distanță de 15 cm față de axele dintre țevi, care este aceeași distanță utilizată de un robinet termostatic de exterior.

Va trebui pur și simplu să sunați la instalator pentru a înlocui unul cu celălalt, fie duș, fie duș / baie robinete termostatice  cada pătrat.

Cum se instalează o coloană de duș termostatică fără lucrări

Odată instalată această baterie, puteți alege cum să instalați sistemul de duș: fie cu un format “telefon” conectat la robinete cu un flexo (puteți alege lungimea care vă interesează cel mai mult) cu un suport fix sau cu o bară glisantă înșurubată pe perete.

ASPERSOR ȘI TELEFON DE DUȘ. Nu funcționează.

De asemenea, prin înlocuirea robinetelor convenționale cu unul termostatic, veți avea ocazia să plasați, tot fără lucrări, un sistem care combină un braț de duș fix cu un aspersor și un tip “telefon”, deoarece bateria termostatică are o coloană fixă încorporată cu cele două funcții.

Panou de duș cu montare în colț

Desigur, acest tip de panou de duș este puțin diferit, deoarece nu are forma tradițională a raftului. Modelul nu este, de asemenea, reglabil și este prezentat într-o singură dimensiune. Poate fi instalat în orice colț care măsoară 900 x 900 mm și care are o formă de L de cel mult 60 de milimetri adâncime.

Asta înseamnă că puteți instala panoul de duș cu montare în colț oriunde aveți un colț de această dimensiune.

Panoul de duș cu montare în colț, dacă nu știți cum să alegeți panoul de duș din colțul din dreapta, ar trebui să citiți următorul articol. Există mai mulți factori să ia în considerare atunci când aveți nevoie pentru a cumpăra un produs de impermeabilizare colț.

Uneori, este posibil să simțiți că designul băii este destul de simplu, este o problemă comună cu care se confruntă toată lumea. Trebuie să-l facă interesant și relaxant.

Set de 2 panouri decorative pentru perete duș, soluție de colț, acoperire de perete, perete din spate cu design de piatră, marmură și nisip, placă de plastic (2 x Marmură naturală Fină)

Caracteristici    

Cele doua unghiuri de montare in colt sunt din otel inoxidabil cu grosimea de 1mm si potrivite pentru panourile de dus cu o latime de 16cm – 28cm

Fiecare unghi are patru puncte de fixare fără material de fixare.

Atunci când cumpărați un panou de duș, puteți utiliza materialul de fixare

Unghiurile pot fi, de asemenea, utilizate universal pentru panourile mari de duș din colț

Panourile noastre de duș se conectează pur și simplu după montarea parantezelor

Calitate: Panou de duș fin, fără robinete din plastic ABS de înaltă calitate, de culoare negru mat, pentru instalarea în duș sau cadă pentru o experiență de duș relaxată

Trei functii: coloana de dus cu dus de ploaie rotativ mare de 18 cm x 18 cm, dus elegant cu jet puternic de apa si doua jeturi de masaj de 4 cm

Duze anti-calcar: apă cu var? Pentru dușurile noastre nu există nici o problemă, deoarece denivelările din silicon garantează o curățare ușoară. Rulați în mod regulat degetele peste puncte pentru a crește durata de viață a capetelor de duș

Conectare: furtun de dus din otel inoxidabil de 150 cm pentru conectarea la dusul portabil, furtun de dus din otel inoxidabil de 80 cm pentru a va conecta la robinetul de dus sau cada

Montaj – duș de masaj pentru asamblare rapidă și ușoară, coloană de duș cu montare în colț și set de montare (include instrucțiuni de montare, limba spaniolă nu este garantată), potrivită pentru încălzitorul de apă

Asamblare ușoară – despachetare și plasare (silicon/lipici)

Modele și modele tactile: atingere potrivită pentru decorare elegantă

Curățare și îngrijire ușoară – ideale pentru camerele umede

Opacitate și rezistență la zgârieturi: acoperă orice suprafață

Panourile de duș cu montare în colț au modele simple. Cele mai multe sunt dreptunghiulare cu margini rotunjite. În plus, unele dintre ele sunt proiectate cu margini plate care pot îmbunătăți aspectul decorului băii tale.

Asamblarea unui panou de duș este o treabă pe care majoritatea pasionaților de bricolaj și instalatorii profesioniști o evită cu orice preț. Este, de asemenea, un loc de muncă care, odată făcut corect, va preveni ani de dureri de cap și disconfort.

Ați văzut vreodată un panou de duș cu montare în colț care face ca o experiență obișnuită de duș să fie mult mai bună?

Nu trebuie să faceți fără efectul circulator al unui duș rece, dar datorită termostatului, apa nu se mai încălzește prea mult. De asemenea, sunt furnizate bare transversale speciale care permit instalarea confortabilă a panoului de duș în colț.

Cu aceste bare, acesta poate fi conectat la același nivel cu plăcile. Pornirea și oprirea apei pentru spălarea cu șampon nu mai este o problemă.

Odată ce temperatura a fost setată la numărul corect de grade cu controlerul, apa iese întotdeauna la aceeași temperatură. care sunt în mare parte placate cu gresie pe peretele din spate, dar cu panoul de duș ar trebui să curățați și singur panoul.

Mixer de duș termostatic sistem de duș duș de ploaie set duș portabil din oțel inoxidabil

Cum se asamblează și se instalează coloana de duș cu lumină și radio?

Dușul fix  te răsfață cu un jet de ploaie revigorant. Dușul portabil vă permite, de asemenea, să alegeți între două jeturi. Înainte de a putea începe instalarea panoului de duș, ar trebui să luați în considerare mai întâi care ar putea fi adevărata problemă.

Cu planificatorul de bucatarie iti poti planifica noua bucatarie in 3D, adaptata individual situatiei camerei tale, stilului si bugetului tau. Planificatorul de gradina te sustine, de la generarea de idei, prin planificarea si selectia materialelor, pana la implementare.

Odată cu creșterea tendinței de wellness, oamenii caută din ce în ce mai mult ce să folosească pentru a proiecta baia acasă.

Aici panoul de duș cu numeroasele sale funcții suplimentare este foarte util. Într-un duș spațios, cu mai mult de un cap de duș, este mai relaxat.

Există, de asemenea, panouri de duș din plastic sau lemn, dar vă sfătuiesc să nu cumpărați un astfel de articol de duș. Asadar, daca vrei sa dai o nota speciala dusului tau cu putina culoare, aici il vei gasi si pe cel potrivit.

Perdele de duș

Schimbați cartușul termostatic în coloana de hidromasaj

Panou de duș cu termostat de pulverizare a dușului de ploaie și jeturi de masaj cu montare în colț. Acest arhetip de design oferă o experiență completă de răsfăț.

Ecrane de duș unghiulare care se deschid în colț

Activarea efectului de masaj nu trebuie să vă provoace dureri de cap. Aici se generează doar o presiune foarte mare și, în unele cazuri, se adaugă și aer, astfel încât consumul de apă al multor panouri de duș crește doar cu un litru.

Sistemul complet de duș este instalat într-un mod comparabil cu un robinet cu o singură pârghie. Doar asigurați-vă că dimensiunea conexiunilor de apă corespunde conductelor dvs., de obicei, 1 / 2 inch.

Cu toate acestea, de dragul barierei pielii, nu trebuie să faceți duș prea lung sau prea fierbinte. nu se recomandă mai mult de patru minute.

Desigur, acest lucru nu este atât de ușor dacă aveți o plită de duș de înaltă calitate acasă și doriți să vă bucurați de avantajele sale. Statisticile spun că 66% dintre germani se scaldă cel puțin o dată pe zi. Consumul mediu de apă este de 75 de litri.

Puteți economisi apă cu un panou de duș cu control termostat.

Montajul unui panou de duș cu termostat asigură un confort sporit.

Acest lucru reglează temperatura exactă mult mai precis decât ar putea garanta un robinet normal cu o singură pârghie.

În cele din urmă, varianta de lux este panoul de duș din marmură, care este de obicei un panou de duș cu iluminare LED care este controlat de o turbină. Zgomotul de funcționare al unui panou de duș LED alimentat de baterii este semnificativ mai mic.

În caz contrar, veți avea nevoie de un ciocan, clești și o șurubelniță fără fir. De aceea, trebuie să achiziționați un set specific pentru instalarea panourilor de duș pe colțurile din magazine.

Trebuie să urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului atunci când curățați. Instrumentele de care aveți nevoie pentru instalarea colțului ar trebui să se găsească în aproape fiecare casă. Șuruburi, știfturi, cârlige de perete și tot ce ai nevoie sunt deja incluse în joc.

Doar apeland la un profesionist, ai posibilitatea sa primesti servicii excelente la preturi imbatabile montaj-instalare coloane de duș. In plus, ti se va oferi si garantie pentru serviciile oferite, indiferent de complexitatea si durata lucrarilor. Un instalator cu experienta nu va face rabat de la servicii de calitate si performanta in executie. Este certitudinea care il ajuta pe un profesionist sa pastreze legatura cu fiecare client in parte, pe viitor.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.