BonusSee other templates

Menu

Montare aragaz

Echipa noastra de instalatori autorizati ANRE ofera servicii de montaj / instalare si reparatii aragaze Non-Stop in Bucuresti.

Operatiunea de instalare, service sau reparare a unui aragaz trebuie facuta de catre instalatori autorizati ANRE, cu materiale de calitate si respectand specificatiile producatorului si tinand seama de Normativul de gaze. Racordarea aragazului la reteaua de gaze trebuie facuta utilizand un racord flexibil din Inox si 2 robineti de gaz. In cazul aragazului cu senzor de detectie flacara trebuie montat si un regulator de gaz.

Conform legislatiei in vigoare, au voie sa intervina asupra instalatiei de gaze, doar instalatori autorizati ANRE angajati in cadrul unei societati atestata ANRE, chiar daca aceasta se afla in interiorul locuintei dumneavoastra.(ex.montajul aragazelor,regulatoarelor de presiune,robinetelor de gaze a afurtunului de gaz sau reparatia aragazelor)

Operatiunea de racordare a aragazului se executa de catre o firma cu atestare ANRE prin utilizarea de materialelor calitative, acestea fiind atestate tehnic pentru utilizarea in instaltiile de gaze naturale.

Nu va lasati, pacaliti de “mesterii care monteaza si repara tot”!

Pentru siguranta Dvs. totate interventiile ce au loc la instalatia de gaze, apelati la o firma autorizata ANRE, pentru evitarea surprizelor neplacute.

Montaj aragaze in Bucuresti si judetul Ilfov, la cel mai bun pret!

Suna la 0722 974 760 si un instalator autorizat ANRE va ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Echipa de instalatori autorizati ANRE ofera servicii de montaj / instalare si reparatii pentru toate marcile de aragaze: Zanussi, Electrolux, Arctic, Beko, Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint ,Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood, Amica, Hansa, Siemens.

Suna acum si un instalator ajunge la tine in maxim 4 ore.

Montaj si Reparatii aragaze. 5 ani garantie pentru lucrarile efectuate.

Suna acum

Apeleaza cu incredere la noi.

0722 974 760

Interventii urgenta

Instalator Bucuresti - instalator sanitare, electrician, montaj si reparatii diverse, desfundare canalizare / tevi. Interventii rapide in Bucuresti si Ilfov.