BonusSee other templates

Menu

Asistenta tehnica pentru instalatii termice

Servicii de asistenta tehnica pentru instalatii termice

Instalatia termica din locuinta nu mai functioneaza la parametrii normali si da semne ca ar avea o defectiune? Ce faci in cazul unei defectiuni urgente la instalatia termica si unde gasesti un specialist, care sa repare in regim de urgenta sistemul de incalzire? Cauta un specialist care sa iti ofere asistenta tehnica pentru instalatii termice, care actioneaza in caz de urgente, deplasandu-se in cel mai scurt timp la domiciliul tau. Este important ca, cel care ofera asistenta tehnica sau intervine pentru lucrari mai complexe si revizii la instalatia termica intr-o locuinta, sa aiba autorizatie de functionare ANRE.

Instalatori cu experienta, care ofera si asistenta tehnica pentru instalatii termice, intervin in regim de urgenta, in situatii de avarie la intreaga instalatie termica dintr-o incapere: centrala, calorifere, dar si in cazuri complexe de instalare, montaj, reparare sau intretinere a centralelor si caloriferelor, cat si verificari tehnice de utilizare a aparatelor consumatoare de combustibil si cazane de apa calda.

In plus, echipele de profesionisti executa lucrari de reparatii, revizii si reincarcari cu freon pentru orice tip de aparat de aer conditionat si ofera servicii de asistenta tehnica pentru instalatia termica.

Asistenta tehnica la instalatiile termice, este sustinuta de echipe de profesionisti care executa si toate fazele unei lucrari: de la studiu de caz, pana la proiectare sau montaj, realizarea acesteia sau mentenanta, indiferent de tipul de instalatie termica din locuinta dumneavoastra.

In cazul instalatiilor de incalzire, specialistii care se deplaseaza pentru asistenta tehnica la instalatiile termice pot executa inclusiv:

- interventii pentru defectiuni urgente ale centralei termice sau alte aparate consumatoare de gaze naturale

- reparatii simple sau complexe, ce includ si piese de schimb pentru: inlocuirea senzorului de gaze, a termostatului sau a supapei de siguranta

- montajul sau inlocuirea contorului de gaze naturale De asemenea, pot interveni si asigura asistenta tehnica anuala pentru intreaga instalatie termica si pot fi incluse servicii precum:

Examinarea instalatiei de utilizare a gazelor naturale si verificarea ori revizia programata, in conformitate cu data stabilita in contract

Examinarea centralei termice sau a altor aparate ce folosesc ca sursa de alimentare gazele naturale si verificarea tehnica periodica pana la data scadentei, acoperind urmatoarele servicii:

- verificarea tehnica a centralei, serviciu inclus in pachetele de asistenta tehnica pentru instalatiile termice, este o obligatie ce revine utilizatorului la o perioada de cel putin doi ani, conform autorizatie de functionare ISCIR - verificarea posibilelor scurgeri de gaze

- verificarea centralei termice la pornirea apei calde sau reci

- verificarea bunei functionari a termostatului - verificarea scurgerilor de apa

- stabilirea si verificarea presiunii in instalatie - verificarea debitelor de gaz

- inlocuirea sau montajul placii electronice a centralei - inlocuirea vanei cu trei cai

- inlocuirea sau montajul vasului de expansiune deteriorat sau stricat

- servicii de spalare chimica sa elementelor pe care s-a depus calcar

- refacerea pernei de aer din vasul de expansiune al centralei termice

Echipele de instalatori sunt disponibile non stop atat pentru asistenta tehnica la instalatiile termice, dar si pentru reparatii sau montaj de:

-termostate pentru calorifere

-montarea sau demontarea caloriferelor

- montarea robinetilor de siguranta pentru oprirea, in caz de avarie doar a unui calorifer

- schimbarea garniturilor de la calorifere

- refacerea traseelor de instalatii cu tevi de cupru sau polipropilena, in situatia in care se impune acest lucru sau in caz de modificari complexe intr-o locuinta

In cazul in care se impun verificari sau diferite servicii de reparatii ori montaj la instalatiile termice, apelati la specialistii autorizati in asistenta tehnica in domeniu, care ofera la finalul oricarei lucrari si garantie, atat pentru piesele folosite cat si pentru intreaga lucrare. In acest fel, beneficiati de asistenta tehnica si de servicii profesionale la instalatiile termice.

 

Suna acum pentru asistenta tehnica pentru instalatii termice la tel: 0722 974 760 sau contactati un tehnician autorizat folosind formularul de contact.

Alegerea de la inceput  a unui Tehnician Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.

Suna acum

Apeleaza cu incredere la noi.

0722 974 760

Interventii urgenta

Instalator Bucuresti - instalator sanitare, electrician, montaj si reparatii diverse, desfundare canalizare / tevi. Interventii rapide in Bucuresti si Ilfov.