Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Preturi instalator instalatii sanitare – intre cat si cat variaza sumele

In ultima perioada te confrunti cu probleme la instalatia sanitara din locuinta sau de la serviciu si ai nevoie urgent de un instalator care sa remedieze problemele aparute, sa faca treaba buna si la preturi corecte?

Un instalator calificat in instalatii sanitare, autorizat te va scapa de neplaceri si iti va comunica pretul inca de la inceputul lucrarii. Astfel, vei stii de la inceput care sunt preturile, fara sa ai surprize sau costuri ascunse.

Un instalator instalatii sanitare te va ajuta sa remediezi orice probleme de natura sanitara dintr-o incapere iar pretul nu trebuie sa fie principala problema. Cu cat apelezi mai repede la serviciile unui instalator profesionist in instalatii sanitare, cu atat lucrurile nu devin prea complicate iar pretul va fi unul rezonabil.

Alte probleme frecvente este suportul pentru tevile care curg in locuinta, robinetii care mai au putin si cedeaza sau deja au crapat, inlocuirea obiectelor sanitare, reparatii sau inlocuire de tevi fisurate ori infundate, reparatii de calorifere vechi, scurgeri necontrolate de apa sau instalare apometre.

Totodata, un instalator instalatii sanitare iti poate fi de mare folos cand refaci intreaga instalatie sanitara, pentru montajul sau proiectarea instalatiilor sanitare pentru orice tip de cladire, cand e nevoie de instalatii noi sau vrei sa le schimbi complet pe cele vechi si nefunctionale iar preturile sunt transparente.

Apeleaza cu incredere la noi.

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Preturile pentru instalatii sanitare – variaza in functie de natura lucrarii

In ceea ce priveste preturile percepute de un instalator pentru interventii la instalatii sanitare, pentru simpla deplasare in Bucuresti si in judetul Ilfov, acestea sunt cuprinse intre 50 si 90 de ron.

Pentru inlocuirea instalatiei sanitare din baie sau bucatarie cu teava de polipropilena sau cupru, preturile percepute de un instalator instalatii sanitare sunt cuprinse intre 150 si 500 de ron.

Daca aveti nevoie de serviciile unui instalator pentru reparatii sau montaje mai putin complicate la instalatia sanitara precum: montaj si inlocuire vas sau rezervor de WC, bideu, pisoar, lavoar sau chiuveta, montaj sau inlocuirea chiuvetei de la bucatarie, inlocuirea cabinei de dus, montaj cada sau cabina de dus, inlocuire cabina de hidromasaj, inlocuire baterii la cada, chiuveta, lavoar, pisoar, bideu, montaj ogling la baie, montaj suport prosop, pahar, sapun, dulap baie, etajera, inlocuire robineti de trecere sau robineti tip coltar, montaj masina de spalat rufe sau vase, preturile sunt cuprinse intre 30 de ron si 250 de ron.

La aceste servicii se adauga, desigur, si costurile legate de transport, in functie de localitatea unde va aflati. Orice tip de lucrare, cat de mica ar fi, se poate dovedi in final extrem de complicata, asa ca nu subestimati serviciile unui profesionist si apelati cu incredere atunci cand situatia o impune sau va depasesc atributiile. Cu cat interventia este mai prompta si serviciile unui instalator in instalatii sanitare profesionale, cu atat preturile nu se maresc iar situatia va fi sub control.

Tipuri de operatiuni de instalatii sanitare

De asemenea, un instalator instalatii sanitare poate interveni cu succes si la preturi competitive pentru :

-montaj sau inlocuire hidrofoare, pompe submersibile, vase de expansiune, presostate, manometer, flotoare, clapete de sens, supape de siguranta sau aerisitoare automate

– montaj sau inlocuire dedurizatoare, separatoare de grasimi, tocatoare purificatoare sau filtre de apa

– reparatii sau inlocuire plasa subsol de bloc, apa calda sau apa rece, de caldura ori canalizare

– inlocuire sau desfundare conducte de canalizare si pluviala

– lucrari de canalizare interioara sau exterioara cu sapatura manuala sau mecanizata

Un instalator profesionist poate realiza lucrari de anvergura pentru cladiri noi rezidentiale, renovari complete dupa realizarea lucrarii sau instalatii sanitare pentru orice tip de cladire. Un instalator autorizat in instalatii sanitare va interveni rapid si profesionist, oferind consultatii de specialitate, factura si certificat de garantie pentru intreaga lucrare, si in plus, daca esti client fidel poti primi chiar reducere de pret.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.