BonusSee other templates

Menu

Schimbarea sau inlocuirea instalatiei sanitare din baie

Ce presupune schimbarea sau inlocuirea instalatiei sanitare din baie

Instalatia sanitara din baie este veche sau nu mai functioneaza corespunzator si necesita schimbarea si inlocuirea acesteia in totalitate? Daca te confrunti des, in ultima perioada cu tevi sau sifoane infundate, vecini pe care ii inunzi frecvent ori alte defectiuni la instalatia sanitara din baie, este evident ca necesita schimbarea ori inlocuirea ei, in totalitate sau partial. Un specialist instalator sanitar iti poate spune cat de grava este situatia.

Orice lucrare sau defectiune aparuta la instalatia sanitara din baie nu trebuie amanata. Cu cat lasi timpul sa treaca, cu atat lucrurile se pot agrava. Pot aparea diferite scurgeri, tevile se pot infunda, pana la inundatii. In plus, daca locuiesti la bloc, vecinii de la etajele inferioare vor avea si ei de suferit.

Cel mai indicat este sa cauti in cel mai scurt timp un specialist serios si profesionist, pregatit pentru orice solicitare, in domeniul instalatiilor sanitare. Pentru ca, serviciile oferite de un profesionist nu se compara cu cele ale unui mester fara experienta sau cu lucrarile mesterului bun la toate, din cartierul tau, iar motivele pentru care ar trebui sa apelezi la un instalator autorizat sunt nenumarate. Riscurile la care te expui, apeland la un mester neprofesionist pentru astfel de lucrari sunt mari.

Echipele de instalatori autorizati, actioneaza, atat in caz de interventii rapide, cat si pentru intretinere, montaj sau reparatii. In plus, un instalator autorizat se va deplasa in cel mai scurt timp de la momentul solicitarii tale, pentru constatare si consultatie premergatoare achizitiei de materiale, necesare interventiei.

Schimbarea si inlocuirea instalatei sanitare din baie nu presupune doar alegerea materialelor potrivite, ci si solutia in sine pentru rezolvarea lucrarii. Aici sunt luate in calcul principiile ergonomiei, eficientei si cel al costurilor, cand vine vorba de remedierea situatiei.

Schimbarea sau inlocuirea instalatiei sanitare din baie presupune:

- Spargerea pardoselii si eliminarea obiectelor sanitare defecte

- Desfiintarea instalatiei vechi prin scoaterea acesteia din perete si alimentarea ei

- Spargerea peretilor pentru crearea santurilor pentru noua instalatie

- Refacerea legaturilor la cada, Wc si lavoar

- Schimbarea coloanelor de apa calda si apa rece

- Inlocuirea tevilor de scurgere de la obiectele sanitare la coloana

- Instalarea propriu-zisa a noii instalatii din cupru sau un alt material

- Inlocuirea sifonului de scurgere in pardoseala

- Instalarea cazii, cabinei de dus, lavoarului si a toaletei

- Montajul obiectelor sanitare

- Montaj robineti, baterii, calorifer portprosop si a altor obiecte sanitare

De asemenea, echipele de instalatori profesionisti, executa si alte lucrari la instalatiile sanitare:

- interventii urgente pentru remedierea avariilor, defectiunilor, tevilor sparte

- montajul, inlocuirea sau instalarea electrocasnicelor si incorporabile: plita pe gaz, cuptor pe gaz, hota de bucatarie incastrata sau decorativa, masina de spalat vase ori rufe si diferite tipuri de aragaze

- montajul ori inlocuirea caloriferelor din fonta, otel sau aluminiu si radiatoarelor tip portprosop

- montajul sau inlocuirea boilerelor electrice sau cu serpentina

- montajul sau inlocuirea hidrofoarelor, pompelor submersibile, vaselor de expansiune, manometre, flotoare, clapete de sens, supape de siguranta ori aerisitoare automate

- montajul si inlocuirea robinetilor de trecere, a celor tip coltar, filtre magnetice, de impuritati sau filtre polifosfati - montaj dedurizatoare, separatoare de grasimi, tocatoare, purificatoare ori diferite tipuri de filtre de apa

- montajul sau inlocuirea obiectelor sanitare din baie ori bucatarie, precum: lavoare din granit, compozit, inox, cazi hidromasaj, cabine de dus, cabine cu hidromasaj, rezervoare wc sau bideuri

- montajul mobilierului si accesoriilor de baie: oglinzi, masti sau dulapuri pentru lavoare, etajere, suport de hartie igienica - inlocuirea sifoanelor de pardoseala

- reparatii complexe in subsoluri de bloc

- inlocuirea si desfundarea conductelor de canalizare si ape pluviale

- reparatia sau executia instalatiilor de incendiu, hidrantilor

- incarcare cu antigel sau cu apa distilata pentru instalatii de incalzire sau solare

- lucrari de canalizare interioara ori exterioara cu sapatura manuala sau mecanizata

Doar apeland la un profesionist, ai posibilitatea sa primesti servicii excelente la preturi imbatabile. In plus, ti se va oferi si garantie pentru serviciile oferite, indiferent de complexitatea si durata lucrarilor. Un instalator cu experienta nu va face rabat de la servicii de calitate si performanta in executie. Este certitudinea care il ajuta pe un profesionist sa pastreze legatura cu fiecare client in parte, pe viitor.

Pare complicat? Suna acum pentru schimbarea sau inlocuirea instalatiei sanitare din baie la tel: 0722 974 760 sau contactati un instalator autorizat folosind formularul de contact.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.

Suna acum

Apeleaza cu incredere la noi.

0722 974 760

Interventii urgenta

Instalator Bucuresti - instalator sanitare, electrician, montaj si reparatii diverse, desfundare canalizare / tevi. Interventii rapide in Bucuresti si Ilfov.