BonusSee other templates

Menu

Reparatii tablouri electrice

Un rol esential in orice instalatie electrica il are tabloul electric. Situat de regula aproape de intrarea in locuinta, langa contorul electric, acest aparat protejeaza circuitul electric prin intermediul sigurantelor sau intrerupatoarelor pe care le contine. In cazul in care se produce un scurt-circuit in retea, se intrerupe automat furnizarea energiei electrice de la tablou, astfel incat ceilalti consumatori din imobil sa fie protejati de fluctuatiile de curent electric.

Ai probleme cu tabloul electric?

Fie ca este vorba de tablouri electrice de tip vechi (cu sigurante electrice fuzibile) sau de cele de tip nou cu intrerupatoare automate, echipa de electricieni autorizati ANRE Mesterul Casei asigura servicii de reparatii si montaj.

Servicii autorizate ANRE de instalatii electrice 24h / 24h - suna acum la 0722 974 760.

Un tablou electric vechi, care face scantei cand se umbla la el, reprezinta un pericol. Operatia de schimbare a tabloului trebuie sa fie facuta de un electrician autorizat.

Suna acum

Apeleaza cu incredere la noi.

0722 974 760

Interventii urgenta

Instalator Bucuresti - instalator sanitare, electrician, montaj si reparatii diverse, desfundare canalizare / tevi. Interventii rapide in Bucuresti si Ilfov.