Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE se afla non-stop la dispozitia dvs. cu toata experienta si profesionalismul sau.

Executam non-stop in Bucuresti lucrari de  instalatii electrice, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare. Electricienii nostri autorizati ANRE sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari electrice cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice.

Cheama acum un electrician autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Normele legislative in vigoare specifica ca numai firmele atestate ANRE care au electricieni autorizati ANRE au voie sa intervina asupra instalatilor electrice, indiferent de locatie, fie in locuinta dvs, stradal sau in spatii comerciale.

Un electrician autorizat ANRE are o legitimatie eliberata de ANRE, legitimatia nu trebie sa fie exiprata ( valabilitatea legitimatiei de electrician autorizat ANRE este de 5 ani) care ii da dreptul sa actioneze asupra instalatilor electrice. De aceea aveti dreptul de a solicita serviciilele numai a electricienilor autorizati ANRE sa-i verifiati pe cei pe care ii solicitati sa va ajute. Nu va lasati dusi in eroare de firme care nu au atestare ANRE sau de mesteri de ocazie (zugravul,instalatorul,lacatusul,vecinul,etc.) care fac de toate. Pentru siguranta Dvs. apelati numai la electricieni autorizati ANRE. Defectele aparute la instalatia electrica este necesar sa apelati  la o firma cu atestare ANRE  sau un electrician autorizat ANRE   pentru evitarea evenimentele nedorite.

Electricienii nostri sunt autorizati ANRE si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate. Fie ca este vorba de remedierea instalatiei electrice sau inlocuirea instalatiei electrice  va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte. Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor electrice.

De ce sa alegi un electrician autorizat ANRE din echipa Mesterul Casei?

Ai garantia ca interventia e realizata de un electrician autorizat ANRE

Beneficiezi de interventii si in week-end, fara a va taxa suplimentar apeland la noi, beneficiezi de servicii non-stop la cele mai mici preturi

Cauti un Electrician Autorizat pentru:

Montare/instalare, schimbare si reparare tablou electric

Circuite electrice suplimentare (aer conditionat, masina spalat, plite electrice etc.)

Montare protectii la scurtcircuit si suprasarcina

Remedierea defectelor aparute in instalatia electrica

Montare corpuri iluminat

Montaj/schimbare prize si intrerupatoare

Impamantare si service intretinere instalatii electrice etc.