Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Echipa noastra de instalatori autorizati ANRE executa toata gama de lucrari de instalatii sanitare, instalatii de gaze, instalatii electrice, instalatii termice si climatizare.

Pentru siguranta casei dumneavoastra orice interventie la instalatiile de gaze este necesara a fi executata de catre o firma autorizata ANRE  sau de un instalator cu autorizare ANRE.  Alegerea de la inceput o unui instalator autorizat  ANRE  pentru orce lucrare la instalatile de gaze va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucram pentru siguranta Dumneavoastra!

Siguranta doar la un telefon distanta!

Conform legislatiei in vigoare, numai  firmele autorizate ANRE care au instalatorii autorizati ANRE au voie sa intervina asupra instalatiei  de gaze, chiar daca aceasta se afla in interiorul locuintei dumneavoastra.

Un instalator autorizat are o legitimatie emisa de ANRE  (autoritatea competenta in domeniul energiei),legitimatia nu trebie sa fie exiprata  ( valabilitatea legitimatia de instalator autorizat ANRE este valabila 3 ani) care ii da dreptul sa intervina asupra instalatiei  de gaze. De aceea aveti obligatia, sa angajati numai  instalatori autorizati  ANRE si dreptul sa-i legitimati pe cei pe care ii chemati sa va ajute. Acesta obligatie rezulta si din contractul pe care il aveti cu furnizorul de energie.  Nu va lasati pacaliti de mesterii care repara tot. Pentru problemele pe care le aveti, trebuie sa apelati  la o firma cu autorizare ANRE care au instalatori  autorizati ANRE, daca nu vreti sa aveti surprize neplacute.

Instalatorii nostri sunt autorizati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate. Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte. Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor.

Daca ai nevoie de repararea instalatilor sanitare, termice, inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru), montare de robineti si apometre ,reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete), inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus) montare masina de splat,inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere), inlocuire robinet trecere,desfundari WC canalizare, reparatii instalatii subsol blocuri sau reabilitari subsoluri esti in locul potrivit.

Orice interventie va fi executata de catre instalatori autorizati in concordanta cu normativele si standardele din in vigoare.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 5 ani.