Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Un specialist, instalator autorizat, din sectorul 6, te scapa de probleme.

Locuiesti in sectorul 6, in unul dintre cartierele Drumul Taberei, Crangasi, Militari, Ghencea sau Giulesti si ai probleme cu instalatiile sanitare de acasa sau cele de la birou, cere ajutorul unui instalator autorizat din zona ta.

Indiferent ca ai nevoie doar de aerisirea caloriferelor, reparatia unei tevi fisurate, instalarea unei noi baterii de chiuveta sau cada ori de inlocuirea intregii instalatii sanitare sau termice, din propria locuinta din sectorul 6, un instalator autorizat, are experienta necesara sa duca proiectul la bun sfarsit.

Profesionalismul si promptitudinea ar trebui sa fie principalele criterii dupa care te ghidezi, atunci cand trebuie sa faci alegerea potrivita.

Ai trei posibile variante. Fie ceri ajutorul unui prieten sau cunostinte, pentru cea mai buna recomandare ori cauti unul in cartierul tau din sectorul 6, batand strazile la pas, fie dai search pe internet, cu un simplu click si cauti o firma care iti poate pune la dispozitie in cel mai scurt timp un instalator autorizat. Astfel de firme dispun de profesionisti care asigura interventii, atat la instalatiile sanitare, cat si la cele termice sau electrice in regim non-stop.

Instalatorii profesionisti isi ofera serviciile, atat pentru gospodariile personale, bloc sau casa, cat si pentru spatii mai mari, companii, sedii de birouri sau firme.

Preturile transparente si serviciile de calitate, practicate de echipele de profesionisti sunt factori decizionali, cand trebuie sa-l alegi pe cel mai bun.

Scapa si tu de vesnicele probleme la instalatiile sanitare sau termice, care apar frecvent, cerand ajutorul unui bun specialist, instalator cu autorizatie din sectorul 6, aflat in apropierea locuintei tale.

Iata ce motive ai sa alegi un instalator autorizat din sectorul 6:

1. Va ajunge in cel mai scurt timp la adresa mentionata de tine

2. Are autorizatie ANRE, pentru interventiile care o impun si nu numai

3. Ofera servicii de instalatii, atat pentru interior, cat si pentru exterior

4. Garanteaza pentru lucrarile executate si pentru materialele folosite

5. Ofera proces verbal de executie si garantie dupa fiecare lucrare in parte

6. Ofera transparenta pretului, fara sa ai suprize la final

7. Ai posibilitatea sa legi prietenii cu un vecin de cartier, mester instalator

8. Ofera servicii de calitate si materiale pentru fiecare lucrare

9. Lucreaza rapid si foloseste tehnica moderna pentru interventii dificile

10. Este la dispozitia ta non – stop, 24 de ore din 24

Motivele care te pot convinge sa apelezi la un instalator autorizat, aflat in apropierea locuintei tale din sectorul 6, sunt nenumarate. In functie de feedback-urile altor persoane cu care au interactionat si au lucrat inaintea ta, poti sa iti dai seama ce fel de mester este.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Dintre lucrarile pe care le poate executa un instalator din sectorul 6, si nu numai, mentionam urmatoarele tipuri de solicitari:

Instalatii sanitare: inlocuiri coloane de bloc, reparatii avarii, montajul si instalarea cazilor de baie, chiuvete, lavoare, WC, bideu, vas de WC, baterii de dus sau de cada, chiuveta sau lavoar, montaj oglinzi de baie, masca de lavoar

Refacerea intregii instalatii sanitare din baie si din intreaga locuinta

Instalatii termice, bransamente

Montaj centrale termice si calorifere, panouri termo-solare, termo-seminee

Reparatii si montaj hidrofoare, boilere, vase de expansiune

Montaj de obiecte electrocasnice: hote, cuptoare, aparate de aer conditionat

Montaj si instalare aragaze si plite electrice

Montaj si instalare masini de spalat

Desfundari si reparatii tevi, sifoane de pardoseala si canalizari

Strategia pe care se bazeaza specialistii instalatori cu autorizatie, din sectorul 6, pleaca de la ideea ca orice client trebuie tratat diferit iar la final sa fie multumit.

Materialele si echipamentele moderne, cu care lucreaza astfel de specialisti, garanteaza calitatea executiei. Echipele de instalatori autorizati din sectorul 6 au calificarea si experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate, atat in domeniul instalatiilor sanitare, cat si al celor termice sau de gaze.

Nu ezita. Apeleaza cu incredere la serviciile profesionale ale unui instalator autorizat, de la tine din sectorul 6.

Echipa de instalatori sector 6 – Mesterul Casei ofera un pachet complex de servicii pentru realizarea tuturor tipurilor de instalatii.

  • montare / instalare instalatii termice,
  • instalatii sanitare,
  • instalatii de gaze,
  • instalatii electrice,
  • instalatii frigotehnice;
  • verificari tehnice periodice pentru instalatii de gaze, instalatii frigotehnice

Apelati cu incredere la noi pentru a beneficia de rapiditatea, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite de instalatorii nostrii autorizati din sectorul 6.

Instalator Sector 6 (Zona Drumul Taberei, Militari , Ghencea, Crangasi, Giulesti)