Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Cum să apreciezi prețul serviciilor unui instalator în funcție de ofertele de pe piață

Odată cu dezvoltarea tehnologiei și confortul oamenilor a sporit pe măsură. Astăzi, deși beneficiem de o groază de servicii care până acum câteva zeci de ani păreau un lux, este și foarte ușor ca acestea să se defecteze din cauza anumitor factori.

Prin urmare, mai ales când vorbim despre mediul urban, este vital să cunoști un instalator specializat sau o firmă care să îți rezolve problemele atunci când ai nevoie.

Instalațiile sanitare care s-au defectat cer ajutorul unui specialist? În cadrul acestui articol vei găsi informațiile de care ai nevoie dar și un preț servicii instalator- calitate manoperă la cele mai ridicate standarde.

Este vital să te orientezi după preț servicii instalator atunci când ai o problemă?

Deși știm că efectele inflației se resimt în bugetele fiecăruia dintre noi, este foarte important să acordăm întâietate calității în detrimentul unui preț servicii instalator mic. Unele probleme necesită o rezolvare urgentă iar în caz contrar, acestea pot fi un real pericol la adresa locatarilor.

Prin urmare, fie că vorbim despre probleme la rețeaua de apă, schimbare apometru, desfundare țevi de evacuare sau montaj obiecte, este util să vă orientați după o firmă acreditată care să vă ofere garanția lucrului bine făcut.

Cauți o firmă specializată în servicii sanitare? Răspunsul este reprezentat de profesionalismul firmei noastre și de un preț servicii instalator

Firma noastră îți oferă servicii multiple de care să te bucuri pentru a rezolva problemele din casa ta. Defecțiunile la instalații sanitare necesită reparații des mai ales atunci când vorbim despre conducte și țevi vechi, trecute prin timp.

Problemele pot fi rezolvate rapid dacă ai acces la specialiști autorizați așa cum regăsești în organigrama firmei noastre. Și acesta nu este singurul avantaj!

Pe lângă profesionalismul angajaților unei firme cu specific, calitatea manoperei este unul dintre principalele motive pentru care să apelezi la o firmă.

Mai mult decât atât, există posibilitatea existenței unor pachete de servicii sau chiar a unor promoții care să te determine pe tine, în calitate de client, să ai o conduită preventivă în raport cu siguranța instalațiilor din casă. În spiritul conduitei preventive, este esențial ca periodic să verifici starea instalațiilor din casă.

Pe lângă faptul că oferim servicii calitative, un preț servicii instalator ia în calcul și punerea la dispoziția clientului a unor piese de înlocuit care vin cu garanție direct din firmă.

Practic, clientul nu mai are povara unei vizite în magazin pentru o piesă și beneficiază de toate serviciile din confortul casei sale cu un mic preț servicii instalator.

Cauți o firmă specializată în reparații cu preț servicii instalator corecte? Suntem aici!

Corectitudinea este o valoare esențială a firmei noastre atunci când vorbim despre relaționarea cu clienții. Angajații noștri nu numai că utilizează instrumente specifice și moderne pentru a rezolva diverse situații, dar și evaluează corect defecțiunile și prezintă costurile clientului încă de la început.

Pe lângă corectitudine și transparența este o valoare pe care ne-o asumăm. Indiferent de defecțiunile sau reparațiile pe care le realizăm, grila de preț servicii instalator se află la îndemâna clientului în orice moment.

Este foarte important pentru noi ca ai noștri clienți să înțeleagă etapele și profunzimea unei intervenții. Atunci când toate acțiunile sunt realizate cu profesionalism ne dorim ca rezultatele să fie apreciate.

Câteva avantaje suplimentare pentru care să apelezi la firma noastră? Beneficiezi de preț servicii instalator raționale, argumentate și pliate pe situații diverse ce pot apărea la instalațiile sanitare din casa ta. Raportul dintre calitatea manoperei și preț servicii instalator este viabil și rezistă testului timp.

Primești factură și garanție pentru orice serviciu prestat, indiferent de cât de minoră a fost intervenția. Poți vedea grila preț servicii instalator în online pentru a putea planifica bugetul de reparații în caz de urgențe.

Pentru a profita la maximum de casa ta și pentru a oferi un nivel ridicat de confort, ai nevoie de o instalație sanitară foarte bună și soldiă. Acest lucru va permite apei să curgă în toată casa, fie că este caldă sau rece.

Instalațiile sanitare se referă la toate metodele de instalații sanitare, căi de apă, încălzire și epurare a apelor uzate dintr-o casă.

Acestea sunt soluții moderne pentru nevoile menajere de apă și este foarte important ca salubrizarea să fie proiectată de experți care respectă structura și designul casei. Ele trebuie, de asemenea, să fie concepute pentru a satisface cel mai bine nevoile individuale și speciale ale familiei.

Care sunt tipurile de instalații sanitare existente?

Instalațiile sanitare sunt divizate în funcție de plasarea acestora:

Elementele de bază ale instalațiilor sanitare sunt conductele și țevile. Acestea pot varia în funcție de preț, specificații tehnice și cerințe. Aceștia conectează piesele echipamentelor sanitare pe care le folosim în prezent (chiuvete, cazane etc.) și realizează conexiuni la agenți de încălzire sau la sursele de apă.

Aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îți alcătuiești circuitul de instalație sanitară

Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când aveți de-a face cu instalațiile sanitare din casa dvs.:

Ce trebuie să ști despre țevile din sistemul de instalații sanitare?

Atunci când alegeți conductele pentru instalațiile sanitare ale casei dvs., este important să luați în considerare următoarele:

Ce prețuri au sistemele de instalații sanitare?

Prețurile instalațiilor sanitare variază în funcție de porțiunea care urmează să fie instalată. Prețurile pot pleca de la câteva sute de lei până la câteva mii de lei, totul depinzând de complexitatea instalației.

Instalațiile sanitare au rol în igiena personală a fiecăruia, din acest motiv este evidentă importanța lor de a fi integrate în construirea unei casei. Fără acest sistem circulația apei prin casă ar fi inexistentă, ceea ce este de nedorit într-o locuință nouă.

Preturi manopera incepand cu:

ServiciuPret
 

Este bine de stiut, ca:

Nu cerem banii înainte!
Va spunem pretul întotdeauna înainte de a începe o lucrare! Astfel Dvs. decideti costul final.
La interventiile pentru care pretul manoperei depaseste 50 lei, deplasarea si constatarea sunt gratuite daca  aveti incheiat un abonament de servicii.
Comanda minima este de 50 de lei.
Cumpararea materialelor – 25 de lei.
Oferim Garantie pentru toate lucrarile efectuate.

Pentru lucrarile executate in regim de urgenta se percepe suplimentar o taxa de deplasare  daca nu aveti  incheiat un abonament de servicii.

Cotatiile de pret transmise prin telefon,sms,e-mail sau pe baza informatiilor relatate de client, fara o constatare la fata locului, sunt doar in scop informativ si nu cu caracter obligatoriu. In cazul in care va este comunicata o cotatie de pret, nu garantam costul lucrarii la valoarea estimata.

Realizam interventii si in week-end fara a va taxa suplimentara daca  aveti incheiat un abonament de servicii.
Preturile  afisate sunt cu caracter informativ si nu cu caracrer obligatoriu nu contin TVA pot varia in functie de locatie, conditiile de lucru, complexitatea lucrarii sau daca nu aveti incheiat un abonament de servicii pentru alte detalii sunati la 0722974760 sau 0766974760.

Montaj electrovalva cu senzor de gaz150 lei
Montaj / reparatii aragaz50 lei
Demontare aragaz0 lei
Montaj regulator de presiune la aragaz50 lei
Inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere) bucatarie150 lei
Inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere) baie100-300 lei
Inlocuit robinet trecere25 lei
Montaj sifon pardoseala180 lei
Montaj chiuveta / lavoar45 lei
Montaj baterie monocomanda25 lei
Montat baterie grup sanitar40 lei
Montaj sifon pardoseala180 lei
Montat / demontat baterie bucatarie25 lei
Montat robinet grup sanitar / bucatarie25 lei
Montat baterie cu dus grup sanitar30 lei
Montat chiuveta grup sanitar45 lei
Montat baterie bucatarie25 lei
Montat robinet grup sanitar / bucatarie25 lei
Demontat chiuveta grup sanitar / bucatarie40 lei
Montat bazin WC / inaltime / semiinaltime45 lei
Demontat bazin WC / inaltime40 lei
Montaj vas WC simplu50 lei
Demontat vas WC simplu30 lei
Montaj vas WC monobloc80 lei
Demontat vas WC monobloc40 lei
Montaj vas bideu50 lei
Demontat vas bideu30 lei
Desfundat chiuveta/lavoar/cada/cabina dus50 lei
Desfundat vas WC90 lei
Desfundat sifon pardoseala40 lei
Montaj lavoar45 lei
Demontat lavoar30 lei
Montaj rezervor WC45 lei
Montaj cada120 – 160 lei
Montaj cabina dus200 lei
Demontat cabina dus80 lei
Montat jacuzzi250 lei
Montat cazan de baie cu dus electric150 lei
Montat sifon scurgere50 lei
Racordare masina spalat60 lei
Montaj centrala termica / incalzire pardoseala apartament300 lei
Revizie generala centrala termica200 lei
Montaj boiler pentru centrala / montaj boiler electric200 lei
Montaj radiatoare 1 – 4 buc120 lei/buc
Montaj radiatoare 5 – 9 buc110 lei/buc
Montaj radiatoare > 10 buc100 lei/buc
Montaj calorifer simplu / din coloana / pexal / PPR / cupru120 lei/buc
Debransare calorifer80 lei
Spalare calorifer80 lei
Montaj robinet calorifer25 lei/buc
Montaj conducte instalatie termica interioara20 lei / m.l.
Montaj robinet tur/retur25 lei/buc
Montaj hota bucatarie80 lei
Executie gaura hota bucatarie150 lei