Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Tot ce trebuie sa stii despre montaj de  hote

Daca sunteti adeptul unei vieti sanatoase si va gatiti mancarea acasa, cu siguranta stiti ca aburii, fumul si mirosurile pot deveni o problema.

Pentru a evita aceste neajunsuri, insa, este suficient sa achizitionati o hota de bucatarie. Hota este un aparat domestic conceput special pentru a absorbi aburii, fumul si mirosurile neplacute, eliminandu-le in exterior.

Montajul unei hote de bucatarie este o operatie relativ simpla, numai ca va necesita o gura de aerisire spre exterior si este recomandat ca in momentul in care se face gaura de aerisire in perete hota sa fie deja achizitionata.

De ce avem nevoie pentru montaj hote?

Montajul unei hote de bucatarie nu va ridica probleme daca avem la indemana tot ce ne este necesar. Desigur, prima pe lista este hota de bucatarie! Pentru iesirea spre exterior va fi nevoie de un tub flexibil de aluminiu.

Acesta din urma, de cele mai multe ori, nu vine la pachet cu hota asa ca va trebui achizitionat separat. El nu se va achizitiona la voia intamplarii si va trebui sa tinem cont de specificatiile hotei. Sunt si hote care ofera reductii de la 15 cm la 12 cm, asa ca vom avea posibilitatea sa optam pentru doua tipuri de tub flexibil de aluminiu.

Intre hota si tubul flexibil de aluminiu este absolut necesara montarea unui guler de legatura! Atentie, este o componenta foarte importanta si e recomandat sa aveti grija de ea pana la montaj, pentru ca orice deteriorare va reduce drastic randamentul in eliminarea aburilor, fumului si mirosului si, deloc de neglijat, veti avea probleme mari la montajul hotei.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

In cutia in care este ambalata hota producatorul va pune si un kit de montaj, adica diblurile de care este nevoie la montajul hotei. Optional puteti sa montati si o grila de aerisire.

Ea poate fi simpla, cu lamele fixe si o plasa care sa impiedice accesul insectelor si care permite o miscare unidirectionare a aerului dinspre bucatarie inspre afara. Poate avea forma patrata sau rotunda, poate fi din metal sau plastic si, desigur, poate fi vopsita in diverse culori. Grila de aerisire cu inchidere manuala este utila atunci cand vantul bate puternic.

Ea ne va fi de folos pentru a inchide iesirea spre exterior, dar necesita un efort in plus la utilizare, fiindca trebuie sa o deschidem inainte de a pune in functiune hota.

Tot optional se mai poate monta si o clapeta de sens care permite circulatia unidirectionala a aerului din interior inspre afara. Este foarte utila iarna sau cand bate vantul.

Inainte de a o achizitiona, interesati-va daca nu cumva modelul de hota pe care il aveti nu contine din fabricatie aceasta clapeta de sens. Pentru situatiile mai speciale, la montajul hotei se poate pune si o clapeta manuala de sens.

O masura in plus de prevedere pentru a fii siguri ca frigul si vantul nu intra in casa prin gura de aerisire a hotei. Tipuri de montaj hote.

In functie de materialul din care este confectionat peretele pe care montam hota, se disting urmatoarele cazuri:

• Montaj hota pe perete de beton

– se folosesc dibluri de plastic, tinandu-se cont de specificatiile producatorului. Aceste dibluri sunt de cele mai multe ori in kitul de instalare al hotei, deci nu ar trebui achizitionate suplimentar;

• Montaj hota pe perete de caramida

– aici va fi nevoie de niste dibluri de plastic mai lungi, speciale pentru caramida. De obicei producatorii nu pun in kitul de montaj hota astfel de dibluri, dar ele sunt usor de procurat.

• Montaj hota pe perete de BCA

– si aici avem nevoie de dibluri speciale, din plastic sau din beton care se vor achizitiona separat, ele nefiind in kitul dat de producator.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.

Apelează la un profesionist pentru montaj hote Ilfov sau in sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

Cauți servicii de montaj hote Ilfov sau in sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6?

În cazul în care ești adeptul unei vieți sănătoase și îți gătești mâncarea acasă, mai că sigur știi faptul că atât mirosul, cât și fumul pot reprezenta o problemă de-a lungul timpului.

Tocmai de aceea, pentru evitarea unor probleme de acest tip, cel mai simplu ar fi să cumperi o hotă de bucătărie.

O hotă reprezintă un aparat domestic special conceput pentru absorbirea mirosurilor urâte, a fumului și a aburului, eliminându-le în afară casei.

Chiar dacă la prima vedere pare destul de ușor să montezi o hotă de bucătărie, adevărul este că procesul nu e așa de simplu, mai ales dacă nu ești un specialist în domeniu.

Apelează la un profesionist pentru montaj hote sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 și beneficiază de servicii de calitate, precum și de un preț avantajos pe care nu îl poți trece cu vederea!

Echipa noastră oferă astfel de servicii, atât în București, cât și în județul Ilfov. Așadar, dacă ai nevoie de calitate, rapiditate, seriozitate și nu în ultimul rând, disponibilitate non stop, contactează-ne pentru cât mai multe detalii despre acest subiect!

Alege servicii profesionale de montaj hote în sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

Atunci când discutăm despre montaj hote Ilfov și nu numai, cu toții trebuie să reținem faptul că o bucătărie nu poate fi completă fără prezența unei hote. De aceea, dacă ai nevoie de un mic ajutor, însă nu știi cum să procedezi, nu uita că echipa noastră te poate ajută cu cel mai rapid și eficient montaj hote Ilfov și nu numai.

Fie că locuiești în București sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 sau în județul Ilfov, noi te putem ajută cu servicii de acest tip în cel mai scurt timp!

Solicită un profesionist in domeniu pentru montaj hote Ilfov și sector 1, 2, 3, 4, 5, 6!

Nimic nu e mai complicat decât să încerci să te descurci de unul singur atunci când vine vorba despre montaj hote Ilfov sau sector 1, 2, 3, 4, 5, 6. Iar dacă vrei să eviți complicațiile și să beneficiezi din start de o mulțime de avantaje, cel mai simplu ar fi să ne suni la numărul de telefon afișat pe site.

Noi îți vom răspunde imediat și îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie, atât în legătură cu serviciile de montaj hote în Ilfov, cât și de celelalte servicii pe care le prestăm.

Alegerea unui instalator autorizat pentru montaj hote sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 te va scuti de costuri suplimentare

Evita cu ușurință pagubele neprevăzute și solicită de la bun început un instalator autorizat, atât pentru montaj hote, cât și pentru celelalte servicii de care ai nevoie în viața de zi cu zi.

Un profesionist în acest domeniu îți va oferi suportul pe care ți-l dorești, fără prea multe complicații.

Montajul hotei pe peretele de beton – Servicii montaj hote Ilfov

Pentru acest tip de montaj se utilizează dibluri de plastic și se ține cont de specificația producătorului. De asemenea, aceste dibluri se află de obicei în kitul de instalare al hotei, așa că nu ai de ce să îți faci griji în legătură cu alte achiziții suplimentare.

Montaj hote pe perete BCA – Servicii montaj hote in sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

Și în această situație ai nevoie de dibluri speciale, din beton sau din plastic care se vor cumpăra separat, deoarece acestea nu se afla în kitul oferit de producător.

Montaj hote pe perete de cărămidă Servicii montaj hote in sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 – Servicii montaj hote Ilfov

În acest caz se utilizează dibluri de plastic puțin mai lungi, special concepute pentru cărămidă. De cele mai multe ori, producătorii nu pun în kiturile de montaj astfel de dibluri, însă acestea sunt ușor de cumpărat.

Solicită întotdeauna o echipa profesionistă în acest domeniu, deoarece această este cea mai simplă cale de a economisi timp și bani.

Noi te putem ajută ori de câte ori îți dorești, indiferent de situație! Contactează-ne pentru mai multe detalii la numărul de telefon afișat!