Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Asistenta tehnica pentru instalatii sanitare

Instalatiile sanitare din propria locuinta dau semne de batranete si au inceput putin cate putin sa cedeze? Apelati cu incredere la servicii specializate de asistenta tehnica pentru instalatii sanitare, oferite de profesionisti. Cu cat amanati aceste probleme cu atat lucrurile se pot complica. O fisura mica intr-o teava se poate transforma in scurt timp in una mai mare, care poate produce inundatii grave. Pe langa pagubele din locuinta proprie poti crea neplaceri grave si vecinilor, care te vor costa daca nu iei masuri din timp.

De aceea, nu lasa pe maine ce poti face azi si cere ajutorul unei firme care ofera asistenta tehnica pentru instalatiile sanitare, in regim de urgenta. Iti vor trimite in cel mai scurt timp echipe de specialisti autorizati care vor interveni prompt in caz de avarie de orice natura la instalatia sanitara.

Instalatorii profesionisti, cu experienta in asistenta tehnica pentru instalatii sanitare, pot executa lucrari necesare pentru repararea sau inlocuirea sistemelor sanitare vechi sau care sunt nefunctionale in orice locuinta. Instalatorii experimentati acopera toate fazele de executie ale lucrarii, de la studiu de caz, proiectare, montaj, pana la realizare si mentenanta oricarui tip de instalatie sanitara din locuinte proprii sau cladiri de birouri acordand asistenta tehnica pentru orice tip de instalatie sanitara.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

O lucrare, oricat de complexa ar fi, va fi realizata cu succes de echipe de profesionisti specializati in asistenta tehnica pentru instalatii sanitare. Instalatori cu experienta remediaza probleme care includ:

Repararea tuturor obiectelor sanitare: inlocuirea racordurilor flexibile de la bacteria de la cada sau chiuveta ori a bateriei, schimbarea sifonului de scurgere de la chiuveta sau cada, inlocuirea mecanismului de apa al rezervorului de la WC.

Repararea tevilor instalatiei sanitare: inlocuirea legaturilor pentru tevi din polipropilena, cupru sau pexal, inlocuirea robinetilor de siguranta a instalatiei sanitare din baie sau bucatarie, inlocuirea sifoanelor din pardoseala, schimbarea vasului de expansiune a hidroforului, desfundarea tevilor de scurgere cu echipamente speciale, schimbarea segmentelor de teava fisurate sau rupte, reparatii calorifere vechi sau noi si instalarea apometrelor.

Un instalator cu experienta in asistenta tehnica pentru instalatii sanitare va interveni rapid si profesionist, oferind consultatii de specialitate si garantie pentru intrega lucrare.

Indiferent ca modifici ori vrei sa imbunatatesti instalatiile sanitare interioare existente, o echipa de profesionisti ce ofera si asistenta tehnica te poate ajuta cu tot ceea ce inseamna montaj sau proiectare a instalatiilor pentru cladiri rezidentiale sau de firma. Astfel, echipele de specialisti in asistenta tehnica pentru instalatii sanitare sunt in masura reface orice tip de instalatie sanitara, astfel:

Schimbarea robinetilor si montajul apometrelor la baie sau bucatarie, atat pentru apa calda cat si pentru cea rece. Daca apometrele au mai mult de 10 ani, trebuie schimbate, pentru a functiona la parametrii normali.

Traseul la coloana principala de apometre se poate reface prin fixarea tevilor de polipropilena cu sisteme speciale. – traseele de la apometre se stabilesc catre zona unde vor fi montate bateriile si vasul de la toaleta cu ajutorul tevii de polipropilena, mascata si montata corespunzator.

Montajul bateriilor de cada, chiuveta, lavoar, toaleta si alte scurgeri, fiecare in pozitia stabilita dinainte, impreuna cu instalatorul.

Specialistii in asistenta tehnica pentru instalatii sanitare se deplaseaza in cel mai scurt timp pentru schimbarea intregii instalatii sanitare interioare dintr-o locuinta si in plus va folosi materile de calitate, garantate pe o perioada de timp mai indelungata.

Poti beneficia chiar de discounturi, deoarece firmele specializate in instalatii sanitare au la randul lor colaboratori care le ofera materiale la costuri reduse, fara adaosuri comerciale. Pretul final, pentru lucrarile executate de specialisti cu experienta in asistenta tehnica pentru instalatii sanitare se va stabili in functie de complexitatea lucrarii si de materialele folosite.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.