Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Pretul corect perceput de instalatori la instalatiile termice

Aveti probleme cu instalatia termica din locuinta sau de la birou, va doriti sa implementati un nou sistem de incalzire intr-un spatiu anume? Un instalator specializat pe instalatii termice va rezolva orice fel de problema de acest gen si iti va spune de la inceput ce preturi practica, astfel incat sa stii daca apelezi sau nu la serviciile sale.

Poti gasi un instalator pentru instalatii termice cu recomandari bune, autorizat, care ofera servicii complete si profesionale la preturi bune. Nu este recomandat sa te lasi pe mana oricui, sa intervii singur in astfel de situatii, mai ales daca nu ai niciun fel de pregatire, deoarece pretul va fi cu totul altul iar interventia ulterioara a unui instalator la instalatia termica va fi chiar mai dificila.

Servicii Oferite de un instalator pentru instalatii termice

Un instalator specializat in instalatii termice te poate ajuta cu:

Obtinerea actelor necesare cererii de debransare si a autorizatiilor necesare pentru instalarea centralei termice, in cazul in care locuiesti la bloc si doresti sa-ti instalezi centrala proprie

Preturile practicate de un instalator pentru acest tip de interventii la instalatia termica vor fi transparente si corecte si nu ar trebui sa depaseasca, in cazul montarii centralei de apartament, 400 de ron.

Vei primi cele mai bune recomandari pentru alegerea centralei termice, in functie de spatiul unde este amplasat si unde va fi folosita aceasta

Va efectua instalarea unei centrale, cat si a intregii instalatii termice, oferind si garantia lucrarii

Efectueaza reviziile periodice, conform contractului, la gaze sau la centrala termica.

Inlocuieste sau schimba calorifere si garnituri care se defecteaza repede

Realizeaza verificari de cazane si orice tip de lucrari ce tin de reparatii ale instalatiei termice.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

In ceea ce priveste preturile practicate de un instalator pentru instalatii termice difera uneori si in functie de zona unde se intervine, dar si de anvergura lucrarii, astfel:

Pretul pentru deplasari in Bucuresti si in judetul Ilfov, practicat de un instalator pentru interventii la instalatia termica, variaza intre 50 si 80 de ron.

Pentru inlocuire robineti tur-retur sau montaj, inlocuire, curatare filtru de impuritati, filtru polifosfati, filtru magnetic, inlocuire robinet de trecere, supapa de siguranta sau de sens, un instalator specializat in interventii la instalatiile termice percepe preturi cuprinse intre 30 de ron si 50 de ron, pentru fiecare interventie in parte.

Pentru inlocuirea sau montajul caloriferelor, de exemplu, ori montajul sau inlocuirea pompei de reciclare, a vasului de expansiune, pretul perceput de un instalator specializat in instalatii termice este de maximum 100 de ron, pentru fiecare lucrare in parte.

Pentru servicii de montaj sau inlocuirea unui boiler bivalent cu serpentine, un instalator instalatii termice va percepe un pret de maximum 300 de ron. Un instalator specialist in instalatii termice iti poate oferi suportul, in caz de avarii, si pentru cladirile care au o centrala termica sau un sistem de incalzire mai sofisticat.

Un specialist instalator in instalatii termice stie sa lucreze cu toate tipurile de instalatii termice existente pe piata si e la curent cu aproape toate tipurile de echipamente folosite pentru incalzirea locuintelor sau a altor tipuri de cladiri. Preturile practicate de instalatori specializati in instalatii termice, includ, de obicei, costul manoperei, nu si pe cel al materialelor folosite pentru fiecare interventie.

De asemenea, in functie de complexitatea lucrarii, de conditiile de munca, de gradul de dificultate al interventiei un instalator in instalatii termice poate sa intervina asupra pretului, oferindu-i fiecarui client posibiltatea sa negocieze. Un specialist in instalatii termice va face fata oricarei provocari si interventii la instalatia termica, ridicandu-se la asteptarile oricarui client.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.