Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Refa-ti intrega instalatie electrica din locuinta cu ajutorul unui electrician autorizat din sectorul 6

Instalatia electrica reprezinta cea mai importanta utilitate a unei constructii, fie ca este vorba de casa, apartament sau cladire industriala ori de birouri. Cel care este in masura sa proiecteze si sa realizeze astfel de proiecte este un electrician autorizat, care actioneaza si pe raza sectorului 6, unde se afla locuinta ta. Nu lasa astfel de lucrari pe mana unui mester oarecare.

Refacerea unei instalatii electrice intr-o locuinta survine ca urmare a defectiunilor care pot aparea in timp si a vechimii acesteia. Iar, in situatia in care materialele sunt de slaba calitate sau nu au o certificare prealabila ori sunt depasite de timp, sunt necesare modificari sau extinderi ale instalatiilor electrice deja existente. De asemenea, in cazul in care sistemul de instalatii electrice nu este facut de catre un profesionist in domeniu sau sunt incalcate normele calitatii produselor sau echipamentelor ce intra in componenta instalatiilor electrice si ale calitatii serviciilor din partea executantului, se va ajunge la multiple defectiuni, precum:

O instalatie electrica functionala partial

O capacitate mica sau o functionare cu intermitente si intreruperi

Poate pune in pericol toti utilizatorii, bunurile din cladirea respectiva sau cele aflate in apropierea acesteia

In astfel de situatii se impune verificarea intregii instalatii si executarea de modificari totale la instalatia electrica existenta.

Un electrician autorizat ce actioneaza pe raza sectorului 6 va face toate modificarile sau extinderile necesare ale instalatiilor electrice existente, de la proiectare pana la executia completa a intregii lucrari. Va respecta intocmai planurile de instalatii electrice pentru orice tip de cladire si va repartiza corect toti consumatorii, astfel incat sa evite posibilele defectiuni ce pot aparea ulterior.

Inlocuirea totala sau modificarile partiale ale instalatiei electrice existente presupune, de obicei, o lucrare de mare anvergura, ce trebuie facuta de catre un specialist, dar si timp si o investitie pe masura. Materialele de pe piata din tara noastra sunt proiectate sa reziste si sa asigure o durata medie de viata a unei instalatii electrice pentru o casa sau un apartament de peste 50 de ani, fara sa fie nevoie de interventii majore. Cu toate acestea, este necesara o intretinere si o verificare periodica.

Cheama acum un electrician autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Solicita ajutorul unui electrician autorizat din sectorul 6 pentru astfel de lucrari, precum modificari si extinderi ale instalatiei electrice existente in locuinta proprie, ca sa nu ai surprize ulterioare. In acest caz trebui sa ai in vedere urmatoarele lucruri:

Renovarea unei locuinte vechi trebuie facuta abia dupa ce ai solicitat o revizie la instalatia electrica.

Dezafectarea instalatiei vechi se face prin debransarea de la tabloul electric principal.

In momentul demararii lucrarii de modificare a instalatiei electrice existente din locuinta, nu se mai foloseste nicio parte din cablajul electric vechi. Acesta se va extrage cu totul din zid, daca este posibil si se va inlocui cu unul nou, garantat in jur de 50 de ani.

In astfel de situatii un electrician autorizat va folosi cu totul alte materiale si va extinde numarul circuitelor electrice. In cazul blocurilor din beton, cablurile noi nu pot fi introduse prin spatiile ori tuburile de la instalatia veche. Se vor crea alte circuite noi.

Executarea santurilor sau a canalelor, in cazul in care se fac modificari la instalatia electrica veche, intr-o structura tare de beton pentru crearea unor noi trasee de cabluri, este o etapa dificila ce presupune un volum de munca destul de mare si mult zgomot. Taierea in sine a betonului cu discuri abrazive, pe toata lungimea noului traseu electric si inlaturarea masei taiate cu percutoare este in sine o munca destul de dificila si presupune priceperea si indemanarea unui profesionist.

Atunci cand instalatia este depasita de timp, este obligatorie recalibrarea instalatiei electrice, conform cu necesitatile si consumul actuale, tinandu-se cont si de cresterile mari de consum.

Daca instalatia electrica a fost realizata pe vremea comunismului, este necesara inlocuirea si modificarea intregii instalatii electrice, deoarece nevoile actuale de consum depasesc cu mult puterea instalata atunci. Avand in vedere ca instalatia functioneaza peste capacitatea sa proiectata, sunt posibile multiple defectiuni si chiar incendii.

Un elelctrician autorizat care actioneaza pe raza sectorului 6 va recomanda folosirea instalatiilor pe cupru. Astfel, trebuie sa luati in considerare, daca sunteti proprietarul unei locuinte din sectorul 6, mai vechi de 25 de ani, ale carei instalatii au la baza conductori din aluminiu, sa solicitati urgent ajutorului unui electrician autorizat pentru inlocuirea, modificarea ori verificarea instalatiei electrice existente. Recalibrarea instalatiei mai vechi de 30 de ani, adaptata pe consumatorii si cerintele de atunci, este o masura obligatorie.

Nu lasa timpul sa treaca. Siguranta ta si a familiei tale trebuie sa fie mai presus de toate.

Echipa noastra de electricieni autorizati se afla non-stop la dispozitia dvs. cu toata experienta si profesionalismul sau.  Executam non-stop in Bucuresti sector 6 lucrari de  instalatii electrice, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare. Electricienii nostri autorizati sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari electrice cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice.

Servicii de instalatii electrice 24h / 24h in sector 6.

Electrician Sector 6 (Zona Drumul Taberei, Militari , Ghencea, Crangasi, Giulesti)