Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Caut electrician pentru reparatii la reteaua electrica

Cauti un electrician bun pentru interventii si reparatii la reteaua electrica de acasa?

Te putem ajuta cu electricieni autorizati pentru orice interventie la retelele electrice de pe raza Bucurestiului si in Ilfov. Oferim profesionisti cu experienta si autorizatie ANRE, care sa faca treaba ca la carte, este greu de gasit sau extrem de ocupat si de abordat.

Cum faci diferenta intre un electrician profesionist si un incepator

Caut electrician, insa, nu stii cum sa alegi specialistul potrivit?
Exista varianta de a cauta un electrician bun si printre recomandarile prietenilor sau direct pe internet. Indiferent ce optiune ai alege, un electrician bun trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:
● Detine autorizatie ANRE, de la Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei pentru desfasurarea activitatii.
● Un electrician cu renume, trebuie sa ofere servicii de calitate la instalatiile electrice, termice, reparatii la interfoane sau alt gen de interventii casnice, oferind servicii de calitate si consultanta adecvata.
● Trebuie sa lucreze in interesul clientului, sa aiba satisfactia lucrului bine facut si sa raspunda prompt nevoilor clientilor.
● Experienta si rabdarea sunt calitatile care vor recomanda pe viitor un electrician profesionist, cu autorizatie ANRE.
Un electrician autorizat ANRE este direct raspunzator de indeplinirea intocmai a indatoririlor si sarcinilor de serviciu stabilite in fisa postului si a bunurilor materiale pe care le are in gestiune.
● La baza calificarii unui bun profesionist stau in primul rand experienta, dar si modul de comunicare si flexibilitatea fata de client.
● Este disponibil 24 din 24, in functie de lucrarea la care trebuie sa intervina. Orice firma autorizata sau electrician autorizat are un numar de urgenta, la care pot fi apelati la orice ora, din zi sau din noapte, in situatii critice.
Un electrician autorizat ANRE, poate interveni si lucra la instalatia electrica, in conformitate cu prevederile contractuale prevazute de firma furnizoare de energie electrica. Un electrician fara autorizatie nu are voie sa faca orice fel de interventie. Firmele atestate in domeniu au, in general, doar angajati autorizati ANRE.
Un electrician autorizat ofera garantie atat pentru piesele cu care a lucrat si mai ales pentru intreaga lucrare. In cazul in care apare o defectiune poate interveni, din nou fara alte costuri.
Daca e nevoie de interventii la contorul electric, un electrician autorizat ANRE sau o firma autorizata poate sa execute aceasta interventie cu acordul sau asistat de un reprezentant al firmei distribuitoare de energie electrica, fara sa apara alte probleme de natura contractuala.
Cand apelati la un electrician autorizat sau la o firma autorizata vei fi informat de la inceput ce costuri implica lucrarea pe care urmeaza sa o faca, dupa o constatare in prealabil a problemei.

Printre alte abilitati, un electrician profesionist poate executa urmatoarele:

– Instaleaza panouri de distributie, intrerupatoare de circuit, prize, intrerupatoare, comutatoare, sonerii si alte dispozitive electrice.
– Reface si monteaza circuite si corpuri de iluminat: lampi, neoane, aplice cu senzori sau spoturi.
– Poate monta orice gen de aparat electric, electrocasnic sau aparat de aer conditionat.
– Executa si monteaza senzori crepusculari si senzori de iluminat pentru orice tip de instalatie de iluminat.
– Monteaza si schimba, contoare sau relee, tablouri sau panouri electrice.
– Repara si reconditioneaza instalatii electrice in cladirile nou construite sau cele mai vechi, reface trasee vechi la instalatia electrica.
– Un electrician cu experienta poate realiza impamantari, identifica defectiunile sistemelor electrice si vine cu solutii la fiecare problema de natura electrica.
– Depaneaza orice problema electrica si ofera servicii de intretinere a instalatiei electrice.
Un electrician autorizat poate realiza in conditii de siguranta toate aceste tipuri de lucrari si garanteaza lucrarea, oferind garantie si factura la finalul interventiei. Cauta un electrician care are in primul rand autorizatie ANRE si experienta in domeniu, iar lucrarea este pe maini sigure.