Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Cei mai importanti pasi pe care ii urmeaza un electrician autorizat pentru refacerea instalatiei dintr-o casa din sectorul 3

Ti-ai cumparat un apartament nou in sectorul 3 sau vrei sa-l modernizezi pe cel existent? Cu siguranta ai nevoie de o firma sau de o echipa de instalatori autorizati care actioneaza pe raza sectorul 3, unde locuiesti, pentru lucrari la instalatia electrica si nu numai.

Astfel, daca locuiesti in sectorul 3, in cartierele: Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Salajan, Titan, Unirii sau Vitan si ai nevoie urgent de reparatii si interventii la instalatia electrica din locuinta, cauta un electrician cu autorizatie pentru lucrari profesionale si sigure.

O firma care executa lucrari atat la instalatia sanitara, cat si la cea electrica va pune la dispozitie echipe specializate de electricieni care executa servicii complete pentru inlocuirea vechii instalatii electrice, crearea unor noi circuite electrice, saparea de santuri noi si schimbarea intregului sistem electric.

Tine cont ca astfel de lucrari trebuie facute de echipe de profesionisti, mai ales cand vorbim de lucrari de mare anvergura, unde intreaga instalatie electrica se monteaza ingropat in pardoseala sau in perete. Nu lasa loc de indoieli.

Siguranta ta si a intregii familii trebuie sa fie pe primul plan, insa si factorul estetic din locuinta ta conteaza. Luminile bine pozitionate te vor ajuta sa ai un iluminat corespunzator in casa, insa, in acelasi timp vor pune intr-o lumina buna decoratiunile si designul interior din propria locuinta.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze un electrician autorizat atunci cand trebuie sa implementeze un nou sistem electric in locuinta ta din sectorul 3?

Apeleaza la profesionisti. Un electrician autorizat este ceea ce iti trebuie pentru reamenajarea locuintei tale din sectorul 3.

  Un electrician autorizat cu experienta se va deplasa pana la locuinta ta din sectorul 3 pentru a face o evaluare a lucrarii ce trebuie realizata si in functie de aceasta se va stabili pretul corect al lucrarii. Abia dupa ce ti se va confirma pretul inginerul electrician se va ocupa de cumpararea materialelor necesare, daca e nevoie si apoi demararea lucrarii.

In cazul in care este nevoie de aprobari pentru schimbarea vechiului contor, un electrician autorizat se va ocupa de documentatia necesara, la institutiile abilitate din sectorul 3 si va rezolva situatia.

Un profesionist va lua in calcul in primul rand siguranta ta si a locuintei tale, dar mai ales va pune pe primul loc protectia la electrocutare a celor care intra in contact cu instalatia electrica a locuintei renovate. Va implementa sisteme impotriva electrocutarii.

In prima faza, acesta va face santuri noi in structura de beton pentru a face loc traseelor de cabluri care urmeaza sa fie instalate. Aceasta prima etapa a lucrarii este mai dificila si presupune un volum mai mare de munca. In cazul in care apelezi la o echipa de electricieni, lucrurile vor decurge mai repede.

In etapa urmatoare, dupa refacerea instalatiei electrice, se trece la executarea traseelor de cabluri prin pozarea lor in zonele trasate. Imediat dupa aceea se prind cablurile bine pe pereti cu ajutorul diblurilor, a benzii de montaj, finisandu-le cu ipsos. Dupa acest pas se trece la cablarea curentilor slabi: cablu de antena, internet, boxe sau alarma.

In cazul in care traseele electrice trebuie ingropate in pereti sau in pardoseala acesta va folosi cabluri mai rigide, din cupru.

Monteaza dozele de aparat si a celor de legatura

Realizeaza conexiunile electrice in doze si apoi face proba noi instalatii electrice

Se monteaza un nou tablou electric, conform normelor de siguranta in vigoare. Aici se vor regasi circuite destinate consumatorilor din intreaga locuinta.

Se va trece la montajul tuturor aparatelor electrice: prize, intrerupatoare, al corpurilor de iluminat: lustre, aplici. Toate prizele din locuinta vor fi legate la impamantare.

Cheama acum un electrician autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Un electrician autorizat din sectorul 3 va duce intreaga lucrare la bun sfarsit in intervalul de timp mentionat, conform conventiei stabilite la inceput, fara sa aduca intarzieri sau amanari lucrarii. O astfel de lucrare, pentru intreaga instalatie electrica din locuinta, va fi garantata in jur de 50 de ani.

Daca, in schimb, locuiesti la casa, in sectorul 3, dupa terminarea instalatiei electrice interioare se va trece la refacerea sau realizarea unei noi instalatii exterioare, pentru iluminatul curtii si al gradinii. In acest caz intervin alte costuri si timp suplimentar.

Apeleaza cu incredere la specialisti pentru siguranta ta si a bunurilor tale.

Echipa noastra de electricieni autorizati se afla non-stop la dispozitia dvs. cu toata experienta si profesionalismul sau.  Executam non-stop in Bucuresti sector 3 lucrari de  instalatii electrice, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare. Electricienii nostri autorizati sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari electrice cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice.

Servicii de instalatii electrice 24h / 24h in sector 3.

Electrician Sector 3 (Zona Balta Alba, Brancusi, Centrul Civic, Lipscani, Muncii, Dristor, Titan, Mihai Bravu, Vitan, Unirii, Salajan)