Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

CE MOTIVE AI SA APELEZI LA UN INSTALATOR AUTORIZAT DIN SECTORUL 4 AI NEVOIE DE SERVICII IN DOMENIUL INSTALATIILOR SANITARE IN BUCURESTI, SECTORUL 4?

Nu lasa lucrarile care impun interventie de urgenta sa se complice. O teava fisurata, o baterie sparta, un racord infundat sau garnituri defecte la robinetii de la calorifere, amanate, pot duce la complicatii care te vor costa mai mult.

Daca locuiesti in sectorul 4, in unul dintre cartierele: Berceni, Giurgiu, Oltenitei, Piata Unirii, Tineretului sau Vacaresti apeleaza la un instalator autorizat, pregatit sa actioneze imediat pentru remedierea situatiei de orice natura.

Firmele cu state vechi in domeniu au portofolii bogate de clienti, insa in functie de urgenta interventiei va raspunde prompt oricarei solicitari. Trebuie doar sa apelezi la cei mai buni.

Echipele de instalatori autorizati, cu experienta, care actioneaza pe raza sectorului 4 sunt responsabili si isi fac treaba respectand toate etapele unei lucrari.

Serviciile instalatorilor autorizati din sectorul 4 se adreseaza atat gospodariilor individuale, la casa sau bloc, cat si spatiilor mai mari, precum: institutii, cladiri de birouri si alte cladiri industriale, pentru interior si exterior.

CE MOTIVE AI SA APELEZI LA SERVICIILE UNUI INSTALATOR AUTORIZAT DIN SECTORUL 4

Iata cateva dintre acestea:

1.Intervine in cel mai scurt timp de la momentul solicitarii

2. Un instalator autorizat din sectorul 4, cu sediul firmei in apropierea casei tale, va ajunge mai repede la locatia mentionata de tine, pentru interventie.

3. Costurile cu transportul pot fi inexistente

4. Poti apela la serviciile lui si pe viitor, daca ai fost multumit de lucrarea facuta.

5. Poti lega prietenii, pe viitor.

6. Beneficiezi de servicii non stop la preturi fara concurenta.

7. Orice fel de lucrare in domeniul instalatiilor sanitare, de la montaj pana la reparatii sau interventii de mare amploare, un instalator autorizat din sectorul 4 este in masura si are toate competentele necesare sa le execute.

8. Indiferent de gradul de dificultate, pe care il are lucrarea din domeniul instalatiilor sanitare, un instalator sanitar din sectorul 4 va da dovada de profesionalism in executarea lucrarii.

9. Va respecta toate instructiunile tehnice, prevazute in fisa tehnica.

10. Un instalator autorizat din sectorul 4 lucreaza cu tehnica si aparatura moderna. Va aplica tehnic proceduri moderne de montare a obiectelor sanitare, daca lucrarea prevede acest tip de executie.

11. Lucreaza cu orice tip de materiale sau tevi. La solicitarea clientului poate face cele mai bune recomandari de materiale si produse necesare, care se preteaza cel mai bine pentru lucrarea pe care urmeaza sa o faca.

12. O echipa de instalatori din sectorul 4 va fi mereu la dispozitia ta, 24 din 24, cu toata experienta si profesionalismul necesare.

13. Pe langa montaj si reparatii la instalatiile sanitare, un specialist din sectorul 4 executa si servicii la instalatiile electrice, la instalatiile termice si climatizare, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

14. Un instalator autorizat, garanteaza lucrarile pe raza sectorului 4 si nu numai. In plus, ofera factura si garantie pentru materialele folosite la fiecare lucrare in parte.

Daca te-ai saturat de mesterii din cartier, fara autorizatie si pregatirea necesara, de preturi umflate si de negocierile interminabile, apeleaza la o firma specializata, ce asigura costuri transparente si garantie la finalul fiecarei lucrari. Pentru situatii neprevazute se ofera chiar si asigurare de raspundere civila.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Chiar daca te gandesti ca, apeland la serviciile unei firme de instalatii sanitare, costurile pentru diferite lucrari de interventie vor fi mai mari decat in alte cazuri, lucrurile nu stau deloc asa. Pentru marea majoritatea a lucrarilor, costurile sunt semnificativ mai mici, avand in vedere experienta din domeniu de ajutor pentru standardizarea lucrarilor, folosirea materialelor rezistente si folosirea celor mai buni mesteri.

De asemenea, eficienta lucrarilor va duce, implicit la costuri mai mici.

Alege sa lucrezi doar cu instalatori autorizati. Scapa de nervi si batai de cap.

Echipa de instalatori sector 4 – Mesterul Casei ofera un pachet complex de servicii pentru realizarea tuturor tipurilor de instalatii.

montare / instalare instalatii termice,

instalatii sanitare,

instalatii de gaze,

instalatii electrice,

instalatii frigotehnice;

verificari tehnice periodice pentru instalatii de gaze, instalatii frigotehnice

Apelati cu incredere la noi pentru a beneficia de rapiditatea, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite de instalatorii nostrii autorizati din sectorul 4.

Instalator Sector 4 (Zona Berceni,Oltenitei , Brancoveanu , Aparatorii Patriei , Giurgiului, Tineretului, Vacaresti)