Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Iata ce avantaje poti avea daca ne recomanzi unui prieten

Ai nevoie de un instalator sau electrician autorizat? 

Instalatia sanitara, termica sau electrica din propria locuinta iti dau batai de cap in ultima perioada? Ai nevoie de lucrari complexe la instalatiile de acasa sau poate ai nevoie doar de sfaturi pentru a remedia o problema sanitara ori suport pentru montajul masinii de spalat? Astfel de lucrari necesita interventie specializata. Nu apela la orice mester din cartier sau nu te apuca de unul singur de lucrari complex, care necesita o specializare prealabila. Mesterul casei va face fata cu brio oricarei provocari. Poti beneficia chiar si de o reducere de 20% daca ne recomanzi unui prieten sau unei cunostinte.

Orice tip de instalatie si interventia aferenta acesteia este unica de la caz la caz 

Instalatia termica sau electrica dintr-o locuinta este mai complexa decat pare la prima vedere. Nu este doar o insiruire de fire, cabluri sau alte sisteme electrice, ci este mult mai complexa. Toate componentele trebuie bine gandite si puse cap la cap, pentru a asigura necesarul corect de energie si siguranta maxima in propria locuinta.

Instalatia electrica este extrem de complicata si doar un electrician autorizat, cu experienta va sti cum se realizeaza, cu ce materiale si ce unelte trebuie sa lucreze in conditii de maxima siguranta. Pentru ca, un lucru facut deficitar va favoriza aparitia scurt circuitelor sau incendiilor in propria locuinta. De aceea, daca aveti de gand sa va faceti singur instalatia electrica din casa trebuie sa aveti pregatire de electrician. Altfel, apelati fara sa ezitati la mesterul casei, care lucreaza cu specialisti autorizati ANRE, cu pregatirea necesara pentru a va scapa de toate problemele din propria locuinta, in conditii de siguranta maxima.

In plus, daca ne recomanzi unui prieten sau cunostinte beneficiezi, nu doar de discount de 20% pentru orice tip de lucrare, ci si de o serie de interventii de calitate, la preturi fara concurenta.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Iata cateva motive serioase care te vor convinge sa ne contactezi sau sa ne recomanzi: 

Iti punem la dispozitie non-stop o echipa da instalatori si electricieni autorizati ANRE in Bucuresti pentru instalatii termice, sanitare, instalatii electrice, instalatii de gaze si frigotehnice, lucrari de amenajari interioare si reparatii diverse.

Iti asiguram montajul si service-ul pentru instalatiile sanitare, termice, electrice, instalatii de gaze, instalatii de climatizare, amenajari interioare, montaj, reparatii aragaze, masini de spalat sau service pentru electrocasnicele din propria locuinta.

Asiguram servicii de montaj, modificarea sau schimbarea unei lucrari si service pentru instalatii electrice, cat si service-ul pentru instalator Non-Stop.

Oferim asistenta tehnica la domiciliu pentru interventii la instalatiile electrice, termice sau lacatuserie.

Va oferim o evaluare gratuita, indiferent de lucrare si va oferim transparenta maxima, cu liste de preturi, pentru fiecare lucrare in parte, existente chiar pe site.

Poti beneficia de abonamente pentru mai multe tipuri de interventii sanitare sau servicii ce includ:

Montaj obiecte sanitare

Montaj instalatii sanitare

Montaj cabina de dus

Montaj apometre

Montaj robineti de trecere

Montaj hote -montaj filtre de apa

Montaj obiecte electrocasnice

Montaj baterie cada

Montaj baterie chiuveta

Montaj vas WC

Montaj aer conditionat

Montaj centrale termice

Montaj aragaze, hote sau masini de spalat

Montaj tablouri electrice

Nici o lucrare nu este prea mica sau prea mare pentru mesterii casei.

Indiferent ca vorbim despre instalarea aragazului sau refacerea intregii instalatii termice sau electrice din propria casa, indiferent de complexitatea lucrarii, instalatorii nostri autorizati vor interveni in cel mai scurt timp si vor fi capabili sa remedieze orice tip de problema. Promptitudinea, profesionalismul si garantia oferita lucrarii sunt caracteristicile principale care ne recomanda.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui instalator sau electrician autorizat in Bucuresti pentru repararea instalatiilor termice, sanitare, inlocuire tevi din polipropilena, polietilena, pexal, zinc sau cupru, montare de robineti si apometre, reparare, montare sau inlocuire baterii de dus, chiuveta sau lavoar, montare masini de spalat, inlocuirea instalatiilor sanitare, conducte sau robineti de trecere, desfundari canalizari, reparatii instalatii subsol blocuri sau reabilitari blocuri, nu ezitati sa ne contactati la numarul de contact, afisat pe site sau completand formularul de contact. Nu uitati si de discount-ul de 20%, pe care il primiti la o simpla recomandare.

Alegerea de la inceput  a unui Tehnician Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.