Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Cauzele ce duc la infundarea tevilor de canalizare

Există întotdeauna posibilitatea unei probleme cu infundarea tevilor de canalizare la un moment dat în orice casă. Cu toate acestea, dacă luăm măsuri timpurii pentru a preveni apariția acestor probleme, putem evita agravarea acestor probleme, mai ales dacă acestea devin importante și costisitoare.

Deci, aici sunt cateva cauzele comune ce pot duce la  infundarea  tevilor de canalizare si să luam  în considerare. Știind acest lucru ar trebui să ne ajute să stabilească măsuri preventive înainte de a se înrăutăți.

Rădăcinile copacilor se extind în subteran și tind să fie atrași de zonele în care există umiditate. Scurgeri de scurgere și țevi oferă umiditate necesare pentru rădăcini copac să fie atrase, deoarece există multe cazuri în care rădăcinile răspândirea lor de creștere în canalizare și conducte și creaza infundarea  tevilor de canalizare. În cazul în care rădăcinile au crescut deja în scurgere sau în țeavă, tundere-le pentru a le elimina ar fi doar o soluție temporară, ca rădăcinile ar putea crește înapoi și provoca aceeași problemă din nou. Acest lucru va fi costisitoare pe termen lung , deoarece problema este repetată. Ar fi cel mai bine pentru a înlocui secțiunea și păstrați-l ca etanș.

Frunze moarte, crengi și alte  sunt principalele cauze de blocaje în jgheaburi și canalizare. Acest lucru este cel mai probabil să apară în timpul sezonului de toamna, atunci când frunzele copacilor se încadrează în număr mare. Întotdeauna verificați și curățați jgheaburi și drenajul  de  deșeurile din gradina pentru a preveni acumularea și în cele din urmă blocarea.

Grăsimile și grăsimea aderă la laturile conductei de scurgere atunci când se toarnă pe scurgere. În timp, alte substanțe, ar fi bucăți de păr și murdărie, se blochează în ele și se acumulează într-o masă care va provoca infundarea tevilor de canalizare. Pentru a preveni acest lucru, nu se toarnă substanțe grase și grăsimi în scurgere. Pune-le într-un recipient, sau sticle-le, și aruncați-le în locuri special amenajate .

Parul tinde să se încurce in anumite  lucruri, inclusiv în interiorul conductelor de drenaj. După ceva timp, se acumulează într-un morman, se amestecă cu alte materiale și cauzează infundarea tevilor de canalizare. Pentru a le împiedica să se acumuleze, să devină un obicei puneti întotdeauna site de păr. Aceasta ar ajuta, de asemenea, pentru a verifica în mod regulat drenaj dumneavoastră pentru a detecta materiale acumulate pentru a evita blocajele.

Gunoi din toaletă, cum ar fi, hârtie igienică, deodorante, mingi de bumbac, jucari și alte elemente pot provoca infundarea tevilor de canalizare. Aceste lucruri se pot bloca în interiorul canalului de drenaj și pentru a provoca o gem. Deci, nu aruncati gunoiul în toaletă. Întotdeauna sa aveti un recipient în baie pentru a plasa gunoiul în loc de sal aruncati in vasul de toaletă. Fi suficient de responsabil pentru a pune  gunoiul în mod corespunzător, dacă doriți pentru a preveni infundarea a tevilor de canalizare.

În cele din urmă, nu neglija o scurgere blocată. O mică problemă poate deveni o problemă mai mare dacă este ignorată. Dacă amânați acțiunea de a avea un drenaj blocat si trebuie reparat, este posibil să aveți probleme serioase, după cum urmează:

Din cauza blocajelor, conductele de apă se pot fisura sau sparge și vor provoca inundații și alte probleme, ar fi pătrunderea apei, v-ar costa  o mulțime de reparații, inclusiv excavații și înlocuirea conductelor.

Pot exista cazuri în care prejudiciul este foarte grav, astfel încât este, de asemenea, necesar să se înlocuiască tuburile de legătură.

Canalele de scurgere care sunt înfundate sever pot cauza eliberarea apelor reziduale pe proprietatea dumneavoastră. Mult mai rău dacă se pot elibera pe proprietatea vecinului sau proprietate publică! În acest caz, se preconizează că veti acoperi costul reparațiilor și înlocuirea conductelor deteriorate.

Din nou, nu intra în probleme cu canalizare infundate. Preîntâmpina probleme mici de a deveni probleme majore și nu pierde timpul, reparara imediat o canalizate infundata.

Suna un instalator profesionist pentru a avea grijă de tevilor de canalizare infundate înainte de a se înrăutăți.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.