Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Ai probleme cu centrala termica sau pur si simplu vrei sa montezi una noua? Echipa noastra este pregatita sa iti sara in ajutor.

Un instalator instalatii termice se ocupa de montajul instalatiilor termice noi, dar si de mentenanta si reparatiile la instalatiile termice deja montate. Astfel, vom apela la un instalator instalatii termice ori de cate ori avem nevoie de:

  • Interventii asupra retelei de incalzire (montare / aerisire tevi si calorifere)
  • Inlocuire coloane termice
  • Montaj / inlocuire tevi si calorifere
  • Reconditionare sau schimbare tevi sistem incalzire
  • Schimbare robineti instalatii termice
  • Montare aerisitoare
  • Montaj si reparatii termostate ambientale
  • Mentananta instalatii termice

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Tot ce trebuie sa stim despre montaj centrale termice

Montajul centralei termice si debransarea de la RADET aduc cateva avantaje indiscutabile, nu numai pentru confortul dumneavoastra, ci si din punct de vedere financiar! Astfel, montajul centralei termice va contribui semnificativ la stabilirea parametrilor doriti pentru temperatura si conditii de aclimatizare, oferind posibilitatea reglarii parametrilor! Platiti doar cat consumati! Mai mult, in momentele in care nu sunteti acasa o puteti opri, si chiar programa sa porneasca automat in momentul dorit de dumneavoastra, eventual cu cateva ore inainte sa va intoarceti acasa. Astfel, consumul se va reduce considerabil! Un alt avantaj al montajului centralei termice este reducerea consumului de apa, pentru ca centrala pregateste apa calda de menaj intr-un timp mult mai scurt!

La cine apelam pentru montajul unei centrale termice?

Daca ati decis sa renuntai la serviciile RADET si sa deveniti independenti din punct de vedere termic apeland la montajul centralei termice, veti avea nevoie de un tehnician instalatii sanitare si termice cu autorizatie ANRE! Cel mai recomandat ar fi sa solicitati serviciile unei firme specializate in domeniu, pentru ca veti avea cateva avantaje indiscutabile si anume: primiti garantie pentru manopera si piesele utilizate, veti sti pretul corect inca de la inceput, firmele sunt asigurate civil, astfel incat, in caz de stricaciuni colaterale, dumneavoastra sa fiti despagubiti in totalitate. Deci, daca vreti garantie si calitate, apelati la o firma specializata pentru montajul centralei termice si nu la un particular!