Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Grila de preț servicii electrician și valorificarea calității unor servicii de reparații

Cum să evaluezi corect un preț servicii electrician în funcție de intervenții

Orice rețea de electricitate are nevoie de inspecții periodice dar și de reparații atunci când apar urgențe. Este important să acordăm prioritate acestor intervenții, să le tratăm cu seriozitate și să apelăm la servicii care să ne ofere garanția calității. Un orientativ preț servicii electrician diferă de la oraș la oraș în funcție de dinamica pieței, cerere și ofertă.

În momentul actual, zona construcțiilor este într-o permanentă dezvoltare și implicit, nevoia de electricieni profesioniști care să asigure racordarea la energia electrică este tot mai acută. Dezvoltarea tehnologiilor a venit la pachet și cu anumite schimbări în zona de conectare a electronicelor și electrocasnicelor la rețeaua electrică.

Astăzi, puțini mai au întrerupătoare sau prize vechi, cele noi fiind mult mai moderne și mai aspectuoase. Pentru orice tip de necesitate care are legătură cu energia electrică, recomandarea tuturor specialiștilor este aceea de a apela la o firmă specializată cu electricieni calificați care să vă repare sau instaleze ceea ce vă doriți.

Lipsa unei protecții sau neatenția în momentul operațiunilor care constau într-un contact direct cu energia electrică dintr-o casă pot crea efecte neplăcute sau chiar vă pot pune în pericol viața. Prin urmare, este necesar să apelăm la cei care dețin expertiză în acest domeniu și au o grilă de preț servicii electrician care se pliază pe bugetul nostru.

Evaluarea unui preț servicii electrician se poate realiza în funcție de cât de complexă și calitativă este lucrarea pe care a realizat-o. Chiar dacă pare că aveți o problemă superficială, un electrician bun va putea oferi o evaluare inițială și implicit, un orientativ preț servicii electrician.

Cauți o firmă specializată în intervenții pe rețeaua electrică? Firma noastră îți oferă un pun preț servicii electrician pentru orice tip de manoperă

Firma noastră îți oferă servicii profesioniste și un avantajos preț servicii electrician de care să te bucuri chiar și atunci când ai probleme. Principiul nostru de funcționare se bazează pe satisfacția clienților, pe faptul că ei apelează de fiecare dată la noi când vine vorba despre rezolvarea unor probleme tehnice. Acreditările pe care le deținem alături de resursa umană specializată ne determină să realizăm o grilă de preț servicii electrician realistă, în tandem cu bugetele oamenilor.

Indiferent de problema pe care o întâmpinați la rețeaua electrică, este vital să apelați la noi dacă doriți să beneficiați de binomul calitate- bun preț servicii electrician.

Cauți o firmă specializată în prețuri avantajoase la reparații de natură electrică? Cu o grilă de preț servicii electrician avantajoasă și calitate pe termen lung, noi îți garantăm că suntem firma de care ai nevoie

Multitudinea ofertelor de pe piață te poate bulversa și pe tine în calitate de client. Când vine vorba despre preț servicii electrician ai tinde să alegi oferta cu cel mai mic preț pentru a putea face o economie.

Trebuie să știi însă că subevaluarea unor servicii poate crea dezavantaje pe termen lung atunci când și calitatea acestora este îndoielnică. Prin urmare, alege un profesionist și o firmă acreditată pentru a te bucura de un lucru bine făcut.

Ne poți alege pe noi în baza mai multor argumente. Calitate certificată prin garanții, recenzii pozitive ale clienților, prețuri la îndemâna oricui dar și instrumente specializate cu care operăm pentru a face o „treabă bună”.

Dacă ai citit acest articol și ești în căutarea unui instalator pentru o defecțiune sau pur și simplu pentru o evaluare, te afli în locul potrivit. Semnalează-ne situația printr-un apel sau mesaj iar noi vom trimite cel mai pregătit specialist direct la tine acasă!

Ce sunt și ce prețuri au circuitele de instalații electrice

Rețeaua electrică este sistemul prin care întreaga casă primește energie electrică, pe care mulți îl consideră unul dintre cele mai importante elemente atunci când vine vorba de spațiu de locuit.

Deși distribuția liniilor de tensiune și apoi alimentarea cu energie de la tabloul de distribuție poate părea simplă, iar principiul său de funcționare este ușor de înțeles, trebuie menționat că atât instalarea, cât și întreținerea instalațiilor electrice este un proces complex, de care trebuie luat în considerare. Stabiliți reguli specifice și respectați toate normele stabilite de lege.

În continuare, vom prezenta toate componentele unei instalații electrice, vom explica modul de instalare a unei instalații electrice într-o locuință și vom detalia regulile specifice de instalare și întreținere care trebuie respectate pentru ca instalația electrică să funcționeze corect.

Ce sunt circuitele electrice?

Un circuit electric este un ansamblu care constă dintr-un generator, linii de conectare, întrerupătoare și un consumator. În traseul de distribuție, aceste circuite încep cu un panou de siguranță și ajută la alimentarea tuturor receptoarelor din casă. Totul depinde de dimensiunea corectă a siguranței asociate conductorului. În fiecare casă, fiecare circuit electric are funcții bine definite. Prin urmare, specialiștii instalează circuite pentru iluminat, circuite pentru prize și circuite speciale pentru diverși consumatori.

Un profesionist în instalații electrice știe cel mai bine să desfășoare lucrarea, fie că este un simplu apartament sau o casă. Instalația electrică trebuie să respecte reglementările în vigoare pentru proiectarea și instalarea sistemelor electrice de joasă tensiune. Prin urmare, instalația necesită un circuit de împământare, iar numărul maxim de lămpi sau prize conectate la un singur circuit este de zece (pentru lămpi sau prize de 16A).

Care sunt prețurile circuitelor de instalații electrice?

Fie că modernizați sistemul electric al casei dumnevoastră sau instalați echipamente electrice într-o casă nouă, trebuie să cunoașteți nu numai costul total al acestei lucrări, ci și materialele de care aveți nevoie.

Costul unei astfel de operațiuni depinde în mare măsură nu numai de suprafața casei în care se dorește instalarea echipamentelor electrice, ci și de preferința proprietarului pentru elementele utilizate.

Deși prețurile pot varia foarte mult, în funcție de firma cu care ai de-a face, în cele ce urmează vom oferi diferențe de preț pentru fiecare tip de operațiune pentru a face un calcul orientativ al cantității necesare instalării unui sistem electric. Următoarele sunt principalele costuri:

Având în vedere toate valorile de mai sus și având în vedere o casă cu o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, putem presupune că prețul mediu total al instalării unui sistem electric este de aproximativ 3.000 de lei. Însă informații complete în acest sens, veți obține în momentul în care veți lua legătură cu o firma specializată în domeniu. 

Preturi manopera incepand cu:

Serviciu

Pret

Este bine de stiut, ca:

Nu cerem banii înainte!
Va spunem pretul întotdeauna înainte de a începe o lucrare! Astfel Dvs. decideti costul final.
La interventiile pentru care pretul manoperei depaseste 50 lei, daca  aveti incheiat un abonament de servicii deplasarea si constatarea sunt gratuite.
Comanda minima este de 50 de lei.
Cumpararea materialelor – 25 de lei.
Oferim Garantie pentru toate lucrarile efectuate.

  • Pentru lucrarile executate in regim de urgenta se percepe suplimentar o taxa de deplasare  daca nu aveti  incheiat un abonament de servicii. Cotatiile de pret transmise prin telefon,sms,e-mail sau pe baza informatiilor relatate de client, fara o constatare la fata locului, sunt doar in scop informativ si nu cu caracter obligatoriu. In cazul in care va este comunicata o cotatie de pret, nu garantam costul lucrarii la valoarea estimata.Realizam interventii si in week-end fara a va taxa suplimentara daca  aveti incheiat un abonament de servicii.

    Preturile  afisate sunt cu caracter informativ si nu cu caracrer obligatoriu nu contin TVA pot varia in functie de complexitatea lucrarii, daca nu aveti incheiat un abonament de servicii pentru alte detali sunati la 0722974760 sau 0766974760.

Schimbat instalatie electrica garsoniera – 3-4 zile lucratoare1000 lei
Schimbat instalatie electrica apartament 2 camere – 4-5 zile lucratoare1500 lei
Schimbat instalatie electrica apartament 3 camere – 5-6 zile lucratoare2200 lei
Schimbat instalatie electrica apartament 4 camere – 6-7 zile lucratoare2500 lei
Montare aparate electrice (intrerupatoare, comutatoare, prize, prize tv, net, telefon, dulii,inlocuire becuri)5 lei / buc
Montat tablou electric / tablouri sigurante120 – 150 lei
Montare tablouri sigurante cu 6 sigurante180 lei
Montare si legaturi 1 siguranta in tablou electric peste 6 buc10 lei / buc
Montare aparataj electric25 lei
Montaj plafoniera (corp iluminat25 lei
Montaj sigurante10 lei
Racordari masini de spalat rufe / vase50 lei
Reparatii masini de spalat rufe / vase80 lei
Montat proiector, lampa cu senzor50 lei
Montat automat scara70 lei
Inlocuit siguranta automata20 lei
Legaturi doze derivatie30 – 60 lei
Dezactivat instalatie existenta100 lei / camera
Pentru instalatii ingropate in caramida+ 20 lei
Introdus conductor 1-10mm prin tub0.3 lei / m
Pozat tub pe perete0.9 lei
Spart traseu caramida3.4 lei / m
Tras circuit electric 3 conductoare pe traseu zid caramida/rigips/lemn4.7 lei
Spart traseu beton5 lei / m
Tras circuit electric 3 conductor pe traseu zid beton6.2 lei
Legatura conductor in doza de ramificatie0.8 lei
Montare doze ramificatie si aparataj pana la max 150x150mm10 lei / buc
Montare doze ramificatie si aparataj pana la max 300x300mm15 lei / buc
Montare doze ramificatie si aparataj mai mari de 300x300mm20 lei / buc
Montare doze aparataj 4/6 module10 lei / buc