Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Mesterul Casei ofera un pachet complex de servicii pentru realizarea tuturor tipurilor de instalatii.

montare / instalare instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de gaze, instalatii electrice, instalatii frigotehnice;

punere in functiune instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de gaze, instalatii electrice, instalatii frigotehnice;

service si reparatii instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de gaze, instalatii electrice, instalatii frigotehnice;

verificari tehnice periodice pentru instalatii de gaze, instalatii frigotehnice

Apelati cu incredere la noi pentru a beneficia de rapiditatea, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite de instalatorii nostrii autorizati.

Printre principalele servicii oferite se numara:

Instalatii sanitare: interventii / reparatii coloane de apa rece si apa calda, racordari la coloane, robineti de trecere, robineti coltari de legatura, montari de lavoare, wc-uri, bideuri, sifoane pardoseala, reamenajare completa bai si bucatarii.

Instalatii termice: montare instalatii centrale termice; punere in functiune centrale termice; service si reparatii centrale termice; verificari tehnice periodice pentru centrale termice

Instalatii de gaze: proiectare si executie,reparatii instalatii de gaze,montaj/reparatii aragaze

Instalatii electrice: proiectare instalatii electrice, inlocuire si reparatii instalatii electrice, schimbare tablouri electrice

Instalatii frigotehnice: instalare / service aparate de aer conditionat

Orice interventie va fi executata de catre instalatori autorizati in concordanta cu normativele si standardele din in vigoare.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.

Echipa de instalatori din Bucuresti  se deplaseaza rapid pentru orice lucrari de instalatii sanitare si termice.

Servicii urgente in desfundari: canalizare, curatiri coloane, schimbari coloane evacuare, desfundari WC, desfundare chiuveta, desfundare coloane scurgere.

Instalatiile sanitare si termice sunt vechi in cele mai multe blocuri din Bucuresti, unele tevi sau fitinguri mai cedeaza. Nu incercati sa reparati singuri deoarece se pot ivi probleme si mai mari! Sunati non-stop la 0722 974 760 si vom trimite imediat un instalator autorizat .

Nu ai o problema inca dar vrei sa previi? Evita situatiile neplacute. Inlocuirea instalatiei sanitare sau termice este solutia ideala. Suna acum la 0722 974 760 si programeaza-te pentru o evaluare gratuita.

“Am avut nevoie de un instalator urgent si am cautat pe internet. Ma bucur ca am gasit Mesterul Casei. A intervenit rapid si a rezolvat problema cu cost minim.”
Cristi Iancu, Bucuresti