Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Ce servicii acopera un instalator din sectorul 5

Tevi infundate sau care curg, calorifere defecte, baterii sparte sau lucrari capitale la intreaga retea de instalatii din propria locuinta? Uita de astfel de probleme si apeleaza cu incredere la serviciile unui instalator sanitar autorizat ANRE din sectorul 5, Bucuresti.

Nu te expune pericolului de a lasa astfel de lucrari de pe o zi pe alta, daca nu vrei sa te trezesti cu vecinul de bloc la usa ta sau cu bunurile din casa deteriorate.

In situatia in care te decizi sa renovezi baia sau intreaga locuinta din sectorul 5, cauta un instalator sanitar cu experienta si autorizatie ANRE, daca vrei ca lucrarea sa se desfasoare asa cum trebuie. Stim doar ca nu este tocmai placut sa te trezesti cu alte probleme, la astfel de lucrari, de amploare, executate de un neprofesionist. In plus, de cele mai multe ori repararea unei lucrari realizate de un amator se poate dovedi a fi mult mai costisitoare, decat daca vei apela inca de la inceput la o echipa de profesionisti.

Daca nu ai astfel de contacte in agenda ta telefonica, apeleaza la ajutorul unui prieten sau vecin, care cunoaste un instalator profesionist din sectorul 5 ori navigheaza online si alege-l pe cel mai bun.

Daca alegi sa apelezi la serviciile unei firme din mediul online, ai grija ca aceasta sa aiba review-uri excelente, la lucreze cu instalatori cu autorizatie ANRE, dar mai ales sa acopere o gama larga de servicii, necesare pentru a te ajuta in rezolvarea tuturor problemelor cu care te confrunti in propria locuinta din sectorul 5. Cu cat acopera o gama mai larga de servicii, cu atat costurile pentru interventii dintre cele mai diverse se pot diminua, iar timpul se va reduce considerabil.

 

Te numeri printre cei care au nevoie urgenta de un instalator autorizat in locuinta ta sau la sediul firmei tale din sectorul 5? Iata cum te poate ajuta un specialist si care este gama de servicii pe care acesta le poate acoperi:

 Urgente in domeniul instalatiilor sanitare

O firma, cu state vechi in domeniu, iti va pune la dispozitie in cel mai scurt timp o echipa de profesionisti, in caz de urgente la instalatiile sanitare. Cu cat acestia se vor deplasa mai repede cu atat pagubele si cheltuielile necesare, cu reconditionarea locuintei, se vor diminua semnificativ.

O echipa de profesionisti va face evaluarea rapid si va actiona pe loc pentru remedierea situatiei.

In caz de inundatii, un instalator sanitar autorizat, va actiona pe raza sectorului 5, pentru:

Desfundarea si repararea toaletelor, tevilor, canalelor de evacuare, chiuvetelor, cazilor si sifoanelor din pardoseala

Inlocuirea si repararea tevilor sparte

Inlocuirea, curatarea si instalarea caloriferelor defecte sau invechite

Blocaje si scurgeri

Realizarea racordarilor la coloane

Schimbarea coloanelor principale si secundare

Montajul si schimbarea robinetilor sau vanelor de trecere/legatura

Reabilitarea bransamentelor

Servicii de montaj si intretinere in domeniul instalatiilor sanitare

Echipele de profesionisti in domeniul instalatiilor sanitare va ofera servicii de montaj, intretinere, proiectare si reparatii pentru orice tip de instalatii, astfel:

Reparatia instalatiilor sanitare si inlocuirea pieselor defecte

Montajul si inlocuirea obiectelor sanitare din baie, dar si a tuturor accesoriilor: WC, lavoar, cada, pisoar, bideu, vas de toaleta, baterii de dus sau lavoar, oglinda, masca lavoar, dulapuri, masina de spalat rufe

Montajul si inlocuirea robinetilor defecti, indiferent de tipul acestora

Servicii profesionale de proiectare si instalare, in situatia in care ai nevoie de un sistem nou de instalatii sanitare, complet reimprospatat si modernizat sau ai construit o casa noua si ai nevoie de un proiect complet de instalatii sanitare

Servicii de canalizare, de curatare, reparare si inlocuire a tevilor vechi de canalizare

Reparatii si montaj boilere noi, atat pentru uz casnic, cat si industrial

Reparatii si montaj centrale termice, cazane cu apa calda, de abur ori diferite vase de expansiune

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Acestea sunt doar cateva dintre lucrarile de baza, pe care le poate realiza un instalator sanitar cu experinta.   Apeleaza cu incredere la serviciile unui profesionist.

Echipa de instalatori sector 5 – Mesterul Casei ofera un pachet complex de servicii pentru realizarea tuturor tipurilor de instalatii.

montare / instalare instalatii termice,

instalatii sanitare,

instalatii de gaze,

instalatii electrice,

instalatii frigotehnice;

verificari tehnice periodice pentru instalatii de gaze, instalatii frigotehnice

Apelati cu incredere la noi pentru a beneficia de rapiditatea, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite de instalatorii nostrii autorizati din sectorul 5.

Instalator Sector 5 (Zona Rahova, Sebastian , Cotroceni, Ferentari, Dealul Spirii,13 Septembrie)