Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Probleme cu instalatiile de acasa? Apeleaza asistenta tehnica la domiciliu

Probleme cu instalatiile de acasa? Apeleaza asistenta tehnica la domiciliu Te confrunti din ce in ce mai des cu probleme de natura electrica sau tehnica la aparatura din locuinta sau de la birou? Aragazul tau se defecteaza din ce in ce mai des ori instalatia sanitara iti da batai de cap in ultima perioada si nu stii la cine sa apelezi?

O echipa de specialisti in asistenta tehnica la domiciliu rezolva toate problemele de natura electrica, sanitara, lacatuserie sau de dulgherie de la tine din locuinta sau de la birou. Cauta doar profesionisti, care iti pot oferi garantia lucrarii si nu te lasa pe mana oricui.Reparatiile de natura electrica, la instalatia de gaz sau instalatia sanitara pot fi rezolvate doar de specialisti cu experienta in domeniu. Altfel, iti poti pune in pericol intreaga familie sau vecinii din bloc, apeland la persoane necalificate. Daca pretul este un inconvenient e bine sa nu te lasi inselat si influentat de ofertele mici oferite de un mester oarecare.

Alegerea de la bun inceput a unui technician autorizat, ce ofera asistenta tehnica la domiciliu pentru instalatii electrice, pe gaz sau instalatii sanitare va poate chiar scuti de costuri suplimentare ori deteriorarea aparatului ce trebuie reparat.

O firma care ofera asistenta la domiciliu, la orice ora vine in sprijinul dumneavoastra pentru rezolvarea tuturor urgentelor aparute intr-o locuinta si reparatii rapide in caz de:

Scurgeri la sistemul de instalatii sanitare

Defectiuni la instalatiile termice sau electrice – Blocaje la sistemele de inchidere

Dulgherie ori lacatuserie

Geamuri sparte, etc.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

In caz de avarie la instalatia sanitara, echipele de specialisti in asistenta tehnica la domiciliu se pot deplasa in cel mai scurt timp pentru eventualele reparatii, care, neglijate ar fi putut genera inundatii. Mai mult, profesionisti in asistenta tehnica la domiciliu sunt gata sa intervina in regim de urgenta pentru executarea lucrarilor necesare de reparare sau inlocuire a sistemelor vechi sau nefunctionale dintr-o locuinta ori spatiu de birouri, oferind garantia lucrarii. Specialistii in asistenta tehnica la domiciliu va asigura toate fazele executarii instalatiilor, de la studiu de caz, pana la proiectare, realizare si mentenanta, indiferent de tipul de instalatie sanitara.

Interventiile specialistilor ce ofera asistenta tehnica la domiciliu pot include printre altele:

Reparatii ale obiectelor sanitare:

Inlocuirea bateriilor sau racordurilor fixe ori flexibile, de la bateria de la cada, chiuveta sau lavoar – inlocuirea cartusului de baterie

Inlocuirea sau reparatia sifonului de scurgere de la lavoar, cada sau cabina de dus

Schimbarea mecanismului pentru rezervorul de apa al vasului de wc sau a racordurilor de evacuare pentru toalete

Repararea tevilor la instalatiile sanitare:

Inlocuirea legaturilor pentru tevi din pexal, cupru sau polipropilena

Schimbarea robinetilor de siguranta a instalatiei sanitare din baie sau din bucatarie

Inlocuirea sifoanelor din pardoseala sau a vasului hidroforului

Desfundarea tevilor de scurgere

Schimbarea segmentelor de teava fisurate ori rupte

Electricienii cu experienta in asistenta tehnica la domiciliu pot interveni, in caz de urgenta pentru orice tip de reparatii la instalatia electrica survenita din cauza degradarii instalatiei, supratensiunii, scurt circuit sau avarie produsa de fulger.

In caz de urgenta la instalatiile termice, instalatori, care ofera asistenta tehnica la domiciliu intervin prompt si executa lucrari complexe de instalare, montare, reparare si intretinere a centralelor si caloriferelor, verificari tehnice periodice autorizate pentru orice tip de aparate consumatoare de combustibil si cazane de apa calda.

De asemenea, echipe de lacatusi cu experienta ofera asistenta la domiciliu in caz de deblocare de urgenta, montare si reparare a sistemelor de inchidere. Apelati cu incredere la profesionisti in servicii de asistenta la domiciliu si beneficiati atat de garantia lucrarii cat si de servicii complete si complexe pentru intreaga locuinta.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.