Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Instalarea sau montaj boiler electric este o treaba prea complicata pentru tine? Nu-i nimic. O rezolva imediat un instalator sanitar autorizat. Montajul unui boiler poate fi o treaba complicata pentru o persoana fara autorizatie si experienta necesare8. Unele informatii tehnice, precum prinderea si bransarea boilerului se pot regasi in cartea tehnica a acestuia. Dar, pe langa acestea, ai nevoie de cunostinte tehnice solide si anumite scule speciale. Insa, tot nu este de ajuns. Riscurile la care va expuneti in cazul montarii unui boiler electric sunt majore.

Instalatori autorizati ANRE

Instalatori autorizati ANRE

Instalatorii nostri sunt certificati ANRE. Calitatea interventiilor este certificata ISO:9001.

Esti asigurat!

Esti asigurat!

Avem asigurare de raspundere civila care sa acopere eventuale daune cauzate in timpul interventiei (paza buna trece primejdia rea).

Lucrari montaj boiler garantate

Lucrari montaj boiler garantate

Asiguram factura si garantie pentru lucrarile efectuate. Alege un instalator profesionist.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Nu riscati! Apelati la ajutorul unui specialist. In functie de lucrarea pentru care solicitati ajutorul unui specialist, puteti beneficia, gratuit, de consultanta din partea unui inginer profesionist, cu privire la cele mai competente sfaturi si gasirea celei mai bune solutii care sa va avantajeze din toate punctele de vedere, mai ales cele cu costurile destinate consumului.

Motivele pentru care sa apelezi la serviciile noastre de instalare sau montaj boiler electric

Atunci cand ai nevoie de un instalator sau electrician este recomandat sa apelezi la o firma specializata, de incredere, care sa ofere servicii garantate si sa-ti asigure siguranta. Daca decizi sa colaborezi cu noi pentru o Instalarea sau montaj boiler electric, vei avea o multime de beneficii, printre care:

Serviciile noastre te pot ajuta sa iti montezi obiectele sanitare;

  • Lucram cu echipamente si materiale de calitate prin care garantam rezistenta lucrarii;
  • Oferim factura si garantie pentru orice tip de interventie;
  • Oferim serviciu in regim non-stop, ne poti contacta la orice ora ai nevoie;
  • Vei afla pretul pentru instalare boiler inainte de a incepe montarea acestuia.

De asemenea, cu ajutorul unui profesionist vei alege cel mai bun boiler pentru locuinta si nevoile tale. Pe piata exista boilere electrice si pe gaz.

  Alegerea unui boiler electric se face in functie de cateva criterii esentiale:

De cata apa ai nevoie tu si intreaga familie din casa

De debitul de apa calda necesar

De volumul necesar

De eficienta energetica si consum

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Avantajul folosirii unui boiler electric, in comparatie cu cel pe gaz este ca primul are o durata de viata mai mare si o rata de defectiune mai mica, pe cand cel pe gaz se poate strica mai usor.

Un boiler electric instant poate asigura alimentarea cu apa calda menajera, oricand este nevoie, fara sa ramai fara apa. Boilerul electric instant este ideal, daca se monteaza intr-o incapere unde nu exista posibilitatea racordarii la un cos de fum. Sunt ieftine, au un design frumos si, in plus, economisesti spatiu in incaperea unde urmaza sa fie instalat.

La montajul unui boiler trebuie avute in vedere urmatoarele lucruri:

Montajul unui filtru mecanic pe circuitul de alimentare cu apa rece;

Montajul unui filtru magnetic de 1/2 pe circuitul pentru alimentarea cu apa rece;

Montajul unei supape de siguranta pe circuitul sanitar;

Montajul unui vas de expansiune sanitar, in functie de capacitatea boilerului;

Nu este recomandata montarea de robineti intre supapa de siguranta si boiler;

Montajul unui robinet de golire in partea inferioara a boilerului.

Garantie lucrari

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.

Pentru instalarea sau montaj boiler electric trebuie sa se respecte urmatorii pasi:

Pozitionarea boilerului pe perete sau in pardoseala, in functie de dorinta proprietarului si mai ales in conformitate cu recomandarile de montaj ale producatorului, specificate in fisa tehnica a produsului.

Se face racordarea boilerului la reteaua de apa rece, pentru intrarea apei reci;

Se racordeaza boilerul la distributia existenta pentru apa calda, in cazul iesirii de apa calda;

Se efectueaza legatura la reteaua electrica, fara sa se faca legaturi la tablourile electrice sau doze. In echipamentul necesar montajului este inclus un cablu de alimentare si stecherul de impamantare.

In comparatie cu boilerele electrice, pentru cele termoelectrice trebuie sa se realizeze o racordare, tip tur-retur, la sistemul de incalzire.

Ia in considerare faptul ca nu orice instalator autorizat are incluse in costurile necesare montajului unui boiler si legaturile necesare la pompa de circulatie, automatizarea centralei si senzori. Sunt incluse in pretul de montaj doar montajul boilerului racordabil aparent, cu teava din cupru PPR si Pexal. De obicei, se percep tarife separat, in functie de tipul centralei si al automatizarii.

De asemenea, se percepe un tarif separat si pentru racordarea suplimentara la o teava, in alta camera decat cea destinata pentru montajul boilerului si toate materialele necesare racordarii. Alege sa ai parte de servicii profesionale si siguranta in propria locuinta.

Ce facem daca reteaua electrica din casa nu este potrivita

Una din solutiile cele mai simple este montarea unui circuit electric separat pentru boiler. Datorita faptului ca in apartamente acesta este instalat de multe ori in baie, reteaua electrica a apartementului nu este corect dimensionata (avem si masina de spalat in baie – un alt consumator major).

Pentru a evita problemele care pot sa apara cu reteaua electrica se monteaza un circuit electric separat care se alimenteaza direct din panoul central. Deasemenea siguranta principala este inlocuita cu una de capacitate mai mare.

Instalator instalarea sau montaj boiler electric

Pentru instalarea unui boiler electric in siguranta apeleaza la un instalator specializat. Atentie! Nu este suficient un instalator sanitar – instalarea si punerea in functiune trebuie facuta si de un electrician autorizat ANRE.

Afla cat te costa Instalarea unui boiler electric

Daca alegi sa colaborezi cu echipa noastra de instalatori si electricieni pentru instalare boiler, iti garantam ca vei beneficia de preturi accesibile, calculate doar dupa ce acestia se afla la fata locului si vad despre ce fel de lucrare este vorba. Pentru ca ne bazam pe transparenta si incredere, echipa se va deplasa gratuit la locuinta ta si doar dupa ce iti vei da acordul vom incepe lucrarea. Nu vei plati nimic inainte de finalizarea lucrarii.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Un preț montaj boiler accesibil pentru orice buzunar!

Garanția calității printr-un bun preț montaj boiler

Amenajarea casei înglobează o serie de elemente și acțiuni care necesită un timp special de alocat. Fie că vorbim despre aspecte de design interior, identificarea celei mai bune soluții de încălzire sau montajul în sine al unor obiecte, toate acestea trebuie realizate treptat, sub atenta îndrumare a specialiștilor.

Este foarte important să beneficiați de un preț montaj boiler cât mai realist, pliat pe nivelul de complexitate al montajului în sine.

Pentru a maximiza nivelul de confort de care să te bucuri la tine acasă, ai nevoie de un boiler care să îți asigure un sistem eficient de încălzire al apei, chiar dacă ești racordat sau nu la sistemul public de alimentare cu apă. Ce este acest produs și cum te poate ajuta el să obții confortul termic potrivit pentru tine și familia ta?

În primul rând, boilerul este asociat cu definiția recipientelor de diverse forme și dimensiuni care, grație sistemului de încălzire pe care îl au încorporat, redau posibilitatea de a încălzi apa pentru rețeaua privată a casei dumneavoastră.

Chiar dacă există mai multe tipuri de boilere (electric, pe gaz, instant, pe lemne, etc.), majoritatea dintre acestea au nivel ridicat de manevrabilitate din perspectiva setării temperaturii apei prin intermediul termostatului.

În al doilea rând, grație numeroaselor funcții pe care le au aceste instrumente de încălzit (programare a nivelului de apă caldă, anti-îngheț, funcția eco pentru economisire).

Principalele tipuri de boilere care sunt cel mai des comercializate și preferate de către clienți sunt cele electrice, chiar și dacă acestea au nevoie de un proces de întreținere specific.

Dacă vă aflați în situația de a solicita un preț montaj boiler orientativ, trebuie să luați în calcul o serie de indicatori specifici precum: tip de boiler și loc de instalare, timpul de montaj (înlocuire sau montaj nou).

Cauți o firmă specializată în instalare instrumente de încălzit? Sfaturi utile pentru un preț montaj boiler pentru orice buzunar

Firma noastră îți oferă servicii de instalare boilere la un preț montaj boiler accesibil, pliate pe bugetele clienților. Și asta nu este tot! Întreg procesul de întreținere este la fel de important, acest proces denotă în timp atât calitatea montajului cât și a produsului instalat.

În zilele noastre, apa caldă pentru o locuință este indispensabilă. Utilizarea acesteia pentru baie, bucătărie și în general, pentru treburile casnice, este foarte des întâlnită, mai ales în cazul în care un boiler produce un consum redus de resurse.

Pentru un preț montaj boiler bun apelați la un specialist pentru a putea stabili următoarele elemente: dimensiunea și locul de instalare, volumul și puterea acestuia în funcție de necesar, structura și numărul de rezervoare.

Puteți lua legătura cu noi pentru oferte personalizate. În cazul instalării unui boiler electric, compania noastră specializată respectă în totalitate indicațiile și recomandările producătorilor pentru a putea maximiza randamentul.

Cauți o firmă specializată în preț montaj boiler? Noi îți oferim răspunsul printr-un preț montaj boiler de nerefuzat!

Firma noastră îți oferă servicii pliate pe cerințele utilizatorilor, pe caracteristicile tehnice ale produselor. Un preț montaj boiler diferă în funcție de complexitatea procesului în sine de instalare.

Astăzi, datorită creșterii importanței designului, majoritatea boilerelor, mai ales a celor electrice, au forme și modele cât mai ușor de integrat în încăperi, aspect care poate fi în concordanță cu preferințele proprietarilor. Un preț montaj boiler poate fi perceput drept o investiție semnificativă și prin urmare, alegerea unui boiler calitativ dar și a unei firme de montaj serioase este esențială pentru eficiență în timp.

Poziția verticală sau orizontală, chiar și deasupra chiuvetei necesită o anumită tehnică de amplasare și implicit, un preț montaj boiler.

Alegeți întotdeauna calitatea atunci când optați pentru montaj boiler pentru a putea beneficia de confort termic pe termen lung!

Boilerul este cea mai importanta parte a sistemului de incalzire dintr-o locuinta, de aceea, trebuie sa va asigurati ca alegeti modelul potrivit iar montajul acestuia este realizat corect pentru a functiona la parametri optimi.

Este esential sa fie respectate instructiunile de montaj ale producatorului pentru a va asigura ca dispozitivul functioneaza la capacitatea maxima si pentru a preveni eventualele defectiuni si accidente care pot aparea in urma unei instalari incorecte.

Alegeti sa efectuati instalarea boilerului cu personal calificat pentru a avea garantia unui randament maxim!

Indiferent de tipul de combustibil pe care il foloseste, alegeti un dispozitiv cu eficienta ridicata, dimensionat corespunzator nevoilor locuintei, numarului de persoane, spatiului de montaj, cu o buna reglare a temperaturii si functionalitate inteligenta.