Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Mesterul Casei ofera servicii autorizate ANRE de montaj apometre apa calda si apometre apa rece pentru apartamente, case, vile, utilizari industriale. Echipa de instalatori apometre monteaza apometre furnizate de client sau poate acorda consultanta in cumpararea apometrului potrivit.

Echipa de instalatori autorizati poate efectua si montajul instalatiei de cupru a apometrelor. Dupa finalizarea lucrarii de montare apometre se elibereaza actele necesare asociatiei de locatari.

Instalatori autorizati ANRE

Instalatori autorizati ANRE

Instalatorii nostri sunt certificati ANRE. Calitatea interventiilor este certificata ISO:9001.

Esti asigurat!

Esti asigurat!

Avem asigurare de raspundere civila care sa acopere eventuale daune cauzate in timpul interventiei (paza buna trece primejdia rea).

Lucrari montaj apometre

Lucrari montaj apometre

Asiguram factura si garantie pentru lucrarile efectuate. Alege un instalator profesionist.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Pentru siguranta Dvs.  apelati la o firma autorizata ANRE, pentru evitarea surprizelor neplacute.

Lucrarile efectuate beneficiaza de garantie iar evaluarea si constatarea sunt gratuite.

Conform legislatiei in vigoare este interzisă realizarea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare de apometre în imobile de tip condominiu de către  persoane fizice sau juridice care nu dețin autorizație ANRE corespunzătoare tipului de activităţi desfăşurate.

Nerespectarea prevederilor prezentului regulament atrage răspunderea contravenţională şi/sau penală, în conformitate cu prevederile legale.

Operatiunea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare apometre se executa numai de catre o firma cu atestare ANRE prin utilizarea de materialelor calitative, acestea fiind atestate tehnic.

La terminarea activităţi de montare, inlocuire sau sigilare apometrelor conform legislatiei in vigoare de la o firma cu atestare ANRE trebuie sa primiti:

  • Proces verbal de montare, inlocuire sau sigilare a apometrelor in care sunt trecute toate sigiliile inseriate cu serie unica, nr. de autorizatie ANRE si numele instalatorului, tipul si nr. de autorizare a instalatorului autorizat ANRE care a efectuat montajul.
  • Certificatul de conformitate si avizul metrologic de la apometre.
  • Contract de prestari de servicii si factura aferenta serviciului.

Nu va lasati, pacaliti de „mesterii care monteaza si repara tot” Apelati numai la firme atestate ANRE pentru activităţi de montare, inlocuire sau sigilare de apometre!

Servicii montare si reparatii apometre Bucuresti:

montare apometre apa calda

montare apometre apa rece

montare instalatie cupru apometre

reparatii apometre

inlocuire apometre apa calda

inlocuire apometre apa rece

montare apometre vila, casa

montare apometre subsol

montare apometre industriale

La finalizarea montajului apometrelor se vor preda urmatoarele documente:

contractul de contorizare

certificatul de garantie al apometrului

procesul verbal de montare si sigilare apometru

buletinul de verificare metrologica al apometrului

factura aferenta lucrarii de montare apometre

Cheama acum un instalator pentru montare apometre

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Apometrele sunt dispozitive ce au rolul de a masura cantitatea exacta de apa consumata, iar utilizarea acestora prezinta numeroase beneficii atat pentru consumatorii casnici, cat si pentru cei comerciali. Cunoscand consumul real de apa calda si apa rece, se poate stabili cu exactitate suma de bani ce trebuie platita furnizorului de apa. Odata ce ati aflat cantitatea de apa utilizata in fiecare luna, veti fi determinati sa reduceti risipa si automat si costurile aferente.

Acest dispozitiv se dovedeste a fi foarte util cand vine vorba de economisirea apei sau detectarea scurgerilor sau a tevilor sparte. In situatia in care contorul functioneaza dupa ce ati inchis toate robinetele, inseamna ca undeva exista o scurgere care ar trebui remediata.

Fiecare are responsabilitatea de a eficientiza consumul de apa, iar apometrele faciliteaza atingerea acestui scop.

Apometrele se monteaza atat pentru apa calda cat si pentru apa rece, la fiecare conexiune cu coloana. Montarea, sigilarea, verificarea si inlocuirea apometrelor sunt proceduri realizate doar de catre un instalator autorizat.