Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Serviciile rezidentiale de urgenta sunt prioritatea numarul unu pentru un instalator autorizat din sectorul 2

Cloriferele tale curg, nu dau randament, iar scurgerile dau semne ca se infunda usor? Nu dispera, ci gaseste o rezolvare urgenta. Singura solutie este sa cauti un instalator autorizat din apropierea locuintei tale din sectorul 2 al capitalei. Daca locuiesti la bloc, situatia necesita maxima urgenta. Incalzirea apartamentului tau si de pe intreaga scara vor avea de suferit, in momentul in care problemele sunt mai grave decat par. Doar un specialist in instalatii sanitare va stii exact de unde au aparut problemele cu care te confrunti.

In cazul in care locuiesti la casa, tot nu este recomandat sa lasi pe maine lucrurile care necesita maxima atentie. Doar nu vrei sa te trezesti in plina iarna ca nu mai ai deloc caldura sau mai rau, cu tevi si scurgeri care refuleaza. Frigul si mirosurile sunt greu de suportat pentru oricine.

Un instalator autorizat din sectorul 2 se va deplasa in cel mai scurt timp la tine acasa si va actiona in consecinta.

Daca inca nu stii unde sa cauti un instalator bun din sectorul 2, cu autorizatie, apeleaza la cunostinte pentru cele mai bune recomandari sau da o cautare pe internet si cauta firme serioase, cu cele mai bune feedback-uri. In niciun caz nu apela la mesterul din bloc, bun la toate. Nu risca. Sunt in joc casa si bunurile tale, dar si cele ale vecinilor.

Un instalator autorizat cu experienta din sectorul 2 iti ofera servicii profesionale

Avariile sau urgentele la instalatiile sanitare, precum inundatii, infiltrari, scurgeri, canalizari infundate sau orice defectiune la instalatia sanitara, poate fi rezolvata usor daca situatia nu este foarte grava.

O firma serioasa are cel putin un instalator disponibil, nu doar pentru cazuri urgente. 

Un instalator autorizat din sectorul 2 al capitalei iti rezolva problema in cel mai scurt timp posibil, si, in plus, iti ofera o gama variata de servicii care acopera toate posibilele urgente la instalatiile de acasa sau de la birou.

Iata cateva dintre serviciile pe care le poate acopera un instalator profesionist: 

Actioneaza in situatia in care scurgerile sunt infundate

Daca toaletele si robinetii prezinta scurgeti sau sunt fisurati si necesita schimbarea lor

In cazul in care vrei sa faci aerisirea corecta a caloriferelor sau sa schimbi garniturile de la robineti

Instaleaza si intervine la boilerele care prezinta scurgeri

In cazul in care sunt scurgeri de gaze sau centrala termica nu mai da randament

Daca apa calda s-a intrerupt brusc si nu mai da semne ca isi revine

Atunci cand sifoanele din pardoseala, WC-ul sau scurgerile de la cada ori chiuveta s-au infundat

Tevi de canalizare sparte, inghetate sau fisurate

Probleme cu fosa septica

Scurgeri la furtunul de alimentare al masinii de spalat sau alte defectiuni aparute la aceasta.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

De asemenea, un instalator autorizat ofera servicii de montaj si instalare a aparatului de aer conditionat, a masinii de spalat, inlocuirea si montajul bateriilor de cada sau dus, montaj cazi, cabine de dus, bideu, chiuveta sau lavoar, montaj obiecte sanitare in baie sau orice tip de montaj si interventii la instalatiile sanitare sau termice din orice cladire, de pe raza sectorului 2 al capitalei si nu numai.

Chiar daca te gandesti ca, in cazul in care situatia nu impune interventie de urgenta, sa apelezi la un mester cunoscut, fara autorizatie si specializarea necesara, acesta poate sa-ti faca lucrari de mantuiala care vor necesita interventia ulterioara a unui specialist.

Un instalator autorizat din sectorul 2 iti ofera certificat de garantie, care iti garanteaza suport tehnic si service autorizat timp de 12 luni de la momentul interventiei.

 Instalatori cu autorizatie din sectorul 2 au experienta in domeniu si acopera servicii dintre cele mai diverse. Acestia actioneaza indiferent de vreme si isi ofera disponibilitatea si serviciile in asa fel incat clientul sa fie cat mai multumit. Calitatea lucrarilor nu poate fi pusa la indoiala.

Nu conteaza ca sunt sarbatori sau vremea e nefavorabila. Importante sunt linistea si multumirea oricarui client in parte.

Echipa de instalatori sector 2 – Mesterul Casei ofera un pachet complex de servicii pentru realizarea tuturor tipurilor de instalatii.

montare / instalare instalatii termice,

instalatii sanitare,

instalatii de gaze,

instalatii electrice,

instalatii frigotehnice;

verificari tehnice periodice pentru instalatii de gaze, instalatii frigotehnice

Apelati cu incredere la noi pentru a beneficia de rapiditatea, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite de instalatorii nostrii autorizati din sectorul 2.

Instalator Sector 2 (Zona Andronache,Baicului, Colentina, Iancului ,Tei, Floreasca, Stefan cel Mare, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasa, Mihai Bravu, Pipera, Electronicii, Ion Creanga)