Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Tot ce trebuie sa stii despre montaj baterie chiuveta

 Tendinta este de a se inlocui bateriile cu obertainer cu bateriile noi cu bila. Cele cu obertainer, desi se strica destul de des, au avantajul ca se pot repara relativ usor, chiar si de cei care nu sunt specialisti. Acestea noi, desi mai rezistente, se pot strica si ele din cauza depunerilor de calcar. Desi prima solutie la care apelam este sa incercam sa indepartam depunerile de calcar, foarte rar acest lucru da si rezultate, asa ca, in general, este necesara schimbarea bateriei. Din pacate montajul bateriei de chiuveta nu mai este o operatie la fel de simpla ca in trecut si vom avea nevoie de un specialist.

 Pe cine solicitam pentru operatia de montaj baterie chiuveta?

 Pentru montaj baterie chiuveta avem nevoie de un instalator sanitar. Desigur, il putem gasi la rubrica de mica publicitate din ziare si reviste sau pe net. Recomandat este, insa, sa apelam la o firma specializata in instalatii sanitare, pentru ca astfel vom avea cateva avantaje majore!

Avantajele pe care le ofera o firma specializata versus un particular

 Desi sistemul nu pare complicat din exterior, o sa vedeti ca montajul unei baterii de chiuveta poate ridica mari probleme daca nu esti in domeniu si nu te pricepi. Mai ales daca avem de realizat un montaj pentru o baterie de chiuveta cu monocomanda! Aparent simple, aceste baterii trebuie montate cu maxima atentie, pentru ca, daca montajul nu este corespunzator, se pot deteriora rapid!

Totusi, daca gasim pe net toate informatiile necesare si, in plus, bateria vine cu instructiuni clare de montaj, de ce atunci cand avem nevoie de montaj baterie chiuveta, la baie sau la bucatarie, e recomandat sa apelam la o firma specializata si sa evitam un particular?

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

 O sa enumeram cateva din avantajele pe care le ofera o firma la montajul bateriei de chiuveta si pe care un particular nu le poate oferi:

Firma va da in scris garantie atat pentru operatia de montaj baterie chiuveta, cat si pentru toate materialele utilizate.

Datorita concurentei care o obliga sa ofere calitate superioara lucrarilor executate, firma va trimite la domiciliul dumneavoastra 1 sau chiar 2 instalatori sanitari atestati si cu experienta in domeniu, acestia fiind dotati cu toate sculele si materialele necesare unui montaj baterie chiuveta.

Pentru ca lucreaza cu echipe de instalatori acolo unde este mai mult de lucru, firma poate garanta o operatii de schimbare baterie chiuveta in timp rapid, iar acest lucru inseamna timp castigat pentru dumneavoastra!

Firmele au o asigurare civila care, in cazul unor daune suplimentare accidentale, va acoperi in totalitate paguba.

Datorita certificarilor ISO si, din nou, a concurentei acerbe, firmele sunt obligate sa respecte anumite standarde de calitate si nu isi vor permite sa faca rabat de la acestea, pentru ca ar risca sa isi piarda certificarea ISO – si totodata si dreptul de a mai participa la licitatii pentru a contracta lucrari de anvergura – dar si clientii!

Firmele practica preturi corecte, transparente! Dumneavoastra veti sti de la bun inceput exact cat va costa manopera de montaj baterie chiuveta, ca e pentru baie sau pentru bucatarie! Exista o lista clara de preturi pe care firmele le respecta si care sunt corect stabilite in functie si de complexitatea lucrarii. In plus, veti primi factura si chitanta pentru intreaga lucrare executata! Mai mult, acolo unde este necesar, se pot emite si documente suplimentare cum ar fi procese verbale de instalare, garantie pentru manopera, garantie pentru piesele utilizate, etc.

 In concluzie, daca ati decis sa schimbati ceva in baia sau in bucataria dumneavoastra si faceti un montaj de baterie chiuveta nou, cu monocomanda sau bicomanda, cu dus sau fara dus, si vreti o lucrare rapida si de calitate, nu ezitati sa contactati o firma specializata in instalatii sanitare!

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.