Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Conform legislatiei in vigoare este interzisă realizarea de activităţi de montare apometre, inlcuire apometre, sigilare apometre în imobile de tip condominiu de către  persoane fizice sau juridice care nu dețin autorizație ANRE corespunzătoare tipului de activităţi desfăşurate.

Nerespectarea prevederilor prezentului regulament atrage răspunderea contravenţională şi/sau penală, în conformitate cu prevederile legale.

Operatiunea de activităţi de montare, inlocuire şi sigilare apometre se executa numai de catre o firma cu atestare ANRE prin utilizarea de materialelor calitative, acestea fiind atestate tehnic.

La terminarea activităţi de montare, inlocuire sau sigilare apometrelor conform legislatiei in vigoare de la o firma cu atestare ANRE trebuie sa primiti:

  • Proces verbal de montare, inlocuire sau sigilare a apometrelor in care sunt trecute toate sigiliile inseriate cu serie unica, nr. de autorizatie ANRE si numele instalatorului, tipul si nr. de autorizare a instalatorului autorizat ANRE care a efectuat montajul.
  • Certificatul de conformitate si avizul metrologic de la apometre.
  • Contract de prestari de servicii si factura aferenta serviciului.

Nu va lasati, pacaliti de “mesterii care monteaza si repara tot” Apelati numai la firme atestate ANRE pentru activităţi de montare, inlocuire sau sigilare de apometre!

Cheama acum un instalator pentru montare apometre

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

MONTARE APOMETRE

Montarea apometrelor te ajuta sa nu platesti consumul de apa in regim pausal. VA oferim toate tipurile de servicii montari apometre pentru case / vile / apartamente sau pentru consumatori industriali.
Asiguram interventii pentru montarea apometrelor atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.
Montarea apometrelor se face utilizand toate tipurile de materiale (pexal, cupru sau polipropilena) cu care este prevazuta instalatia sanitara din locatie

VERIFICARI APOMETRE

Daca consideri ca apometrul nu mai inregistreaza corect consumul de apa sau a a expirat certificatul metrologic iti recomandam sa verifici functionarea corecta a acestuia de catre un specialist.
Verificarea apometrelor se efectueaza prin conectarea acestora la un aparat etalon, astfel eliminandu-se abaterile de masurare.
Cum se face verificarea? Se decupleaza apometrul, se verifica cu aparatul etalon iar in cazul in care nu inregistreaza corect se monteaza si se sigileaza un apometru nou.
Verificarea si montarea la loc a unui apometru dureaza aproximativ 30 de minute.

INLOCUIRI APOMETRE.

Inlocuirea apometrelor se face la cerere si respectand cerintele BRML.
Apometrele schimbate vor fi verificate si sigilate.
Asiguram interventii pentru inlocuirea apometrelor atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov.

SIGILARE APOMETRE

Sigilarea apometrelor cu o sarma si cu plumb stantat certifica faptul ca apometrul a fost montat corect si functioneaza la parametrii prevazuti.
Trebuie retinut ca un apometru ce nu este prevazut cu un sigiliu sau are sigiliul rupt este catalogat ca fiind defect sau eronat.

Iti recomandam nu doar sa sigilezi apometrul ci sa efectuezi si o verificare metrologica, astfel incat sa ai siguranta ca nu ve plati mai mult decat consumi.
Timpul de lucru necesar pentru sigilarea unui apometru este de circa 15 minute.

Cheama acum un instalator pentru montare apometre

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Documentatie apometre

Nu sta cu grija hartiilor. Dupa montarea/inlocuirea apometrelor vei primi urmatoarele documente:

factura fiscala pentru lucrearea efectuata;

procesul verbal de montare si sigilare a apometrelor;

contractul de contorizare;

certificatul de garantie al apometrelor

buletinul de verificare metrologica al apometrelor conform BRML

EVALUARE

0lei

evaluare instalatii

evaluare apometre

evaluare necesar montaj

deplasare in Bucuresti si Ilfov

INLOCUIRE APOMETRE incepand cu

60lei

evaluare instalatii

inlocuire apometru

inlocuire apometru

verificare si punere in functiune instalatie

MONTARE APOMETRE incepand cu

100lei / apometru

evaluare instalatii

evaluare necesar montaj

montare apometru

verificare si punere in functiune instalatie

PARERILE CLIENTILOR

Interventie rapida si servicii excelente firma autorizata ANRE pentru montaj apometre. Din momentul apelului in 2 ore instalatorul a ajuns la apartament. Inca 2 ore si aveam montate apometrele.

Ioana Popescu

Am rezolvat rapid inlocuirea unui apometru defect. Recomand cu incredere, preturi excelente. Lucrat curat, fara deranj.

Sergiu Pop

Cheama acum un instalator pentru montare apometre

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Apometrele sunt dispozitive ce au rolul de a masura cantitatea exacta de apa consumata, iar utilizarea acestora prezinta numeroase beneficii atat pentru consumatorii casnici, cat si pentru cei comerciali. Cunoscand consumul real de apa calda si apa rece, se poate stabili cu exactitate suma de bani ce trebuie platita furnizorului de apa. Odata ce ati aflat cantitatea de apa utilizata in fiecare luna, veti fi determinati sa reduceti risipa si automat si costurile aferente.

Acest dispozitiv se dovedeste a fi foarte util cand vine vorba de economisirea apei sau detectarea scurgerilor sau a tevilor sparte. In situatia in care contorul functioneaza dupa ce ati inchis toate robinetele, inseamna ca undeva exista o scurgere care ar trebui remediata.

Fiecare are responsabilitatea de a eficientiza consumul de apa, iar apometrele faciliteaza atingerea acestui scop.

Apometrele se monteaza atat pentru apa calda cat si pentru apa rece, la fiecare conexiune cu coloana. Montarea, sigilarea, verificarea si inlocuirea apometrelor sunt proceduri realizate doar de catre un instalator autorizat.