Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Afla de la un electrician autorizat din sectorul 4 care sunt semnalele date de o instalatie defecta

Problemele de natura electrica din propria casa apar pe neasteptate si din ce in ce mai des in ultima perioada? Cere ajutor specializat apeland intotdeauna la electricieni autorizati, de preferat din sectorul 4, acolo unde ai locuinta, sau la un alt profesionist care are acoperire si in aceste zone.

Sistemul electric si electricitatea pot fi uneori factori de risc, daca anumite lucrari sunt realizate necorespunzator, fara impamantari la prize sau alte interventii facute de mantuiala. Uneori chiar suprasolicitarea instalatiei electrice reprezinta principalii factori de risc la care te expui, ce conduc la nenumarate tragedii. Un electrician autorizat te va indruma si iti va oferi cele mai bune solutii pentru a preintampina astfel de probleme.

Nu te expune riscurilor si apeleaza intotdeauna, in caz de probleme sau orice fel de interventie la instalatia alectrica din propria locuinta din sectorul 4, la un instalator cu autorizatie din aceasta zona.

Pericolele de natura electrica sunt la tot pasul. Evita-le cu cap. Contacteaza inca de la primele semne un electrician autorizat care actioneaza si pe raza sectorului 4.

Iata care sunt primele semne care indica probleme de natura electrica la instalatia din propria ta locuinta:

  Defectiunea tabloului electric de sigurante. Neregulile la tabloul electric, ce reprezinta principalul echipament electric al instalatiei electrice dintr-o cladire, pot fi descoperite acordand putina atentie zgomotelor ciudate care se produc in interiorul acestuia, aparitia unor flame sau luminite in zona lui, la orice fel de solicitare, miros ciudat de plastic ars sau in situatia in care luminile din propria locuinta palpaie des. Acestea sunt principalele semne care trebuie sa iti dea de inteles ca tabloul electric este defect sau nu functioneaza asa cum trebuie.

Defectarea prizelor. In cazul in care sunt probleme cu prizele electrice dintr-o incapere se produc zgomote anormale in interiorul acesteia, apare miros de plastic topit si fum, functionarea cu intreruperi a aparatelor conectate la prize sau nefunctionarea acestora. Orice priza simpla sau dubla are anumite standarde, fiind testata sa preia o anumita sarcina de incarcare. Utilizatea prelungitoarelor in exces sau a altor consumatori puternici, acolo unde exista una sau doua prize, fara a tine cont de consumul maxim, poate sa creeze probleme mari. Acestea sunt alte semne care iti dau de inteles ca trebuie sa intervina un specialist, pentru a remedia situatia.

Becuri care se ard usor. In astfel de situatii, se pune problema unei supratensiuni sau a defectiunilor survenite de la tabloul de sigurante ori pur si simplu becul nu este omologat. Daca situatia se repeta destul de des, cere sfatul unui profesionist.

Penele dese de curentul electric din locuinta. Aici pot interveni mai multi factori. Poate fi o problema in intreg cartierul provocata de un generator defect sau se produc anumite intreruperi in propria ta retea electrica. Un electrician autorizat bun va sti de unde provine defectiunea si va rezolva imediat problemele cu penele dese de curent.

Electrocutari dese la contactul cu prizele sau aparatele electrice din locuinta. Socurile electrice la contactul cu diferite instalatii conectate la electricitate se produc si din cauza folosirii in conditii neadecvate a sistemelor sau aparatelor conductoare de electricitate. Inainte de folosirea unui aparat electric sau prize este recomandat sa nu punem mainile ude pe acestea, sa folosim echipament adecvat, mai ales atunci cand se circula intens pe o pardoseala uda cu un aparat electric in priza, in jur.

Cheama acum un electrician autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

In astfel de situatii, mai ales, dar si atunci cand nu sunt probleme foarte grave, cheama un electrician autorizat ANRE acasa sau la birou la orice adresa din sectorul 4, din cartierele: Tineretului, Vacaresti, Berceni, Aparatorii Patriei, Oltenitei, Giurgiului, Luica, Metalurgiei, Gheorghe Sincai sau Dimitrie Cantemir. Cei care lucreaza in regim non-stop iti stau la dispozitie la orice ora din zi si din noapte si se deplaseaza in caz de urgente intr-un timp relativ scurt.

Nu lasa loc de improvizatii de natura electrica si limiteaza accesul persoanelor neautorizate in propria locuinta. Acestea sunt principalele pericole care iti pot pune in pericol familia si siguranta intregii locuinte.

Echipa noastra de electricieni autorizati se afla non-stop la dispozitia dvs. cu toata experienta si profesionalismul sau.  Executam non-stop in Bucuresti sector 4 lucrari de  instalatii electrice, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare. Electricienii nostri autorizati sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari electrice cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice.

Servicii de instalatii electrice 24h / 24h in sector 4.

Electrician Sector 4 (Zona Berceni,Oltenitei , Brancoveanu , Aparatorii Patriei , Giurgiului, Tineretului, Vacaresti)