Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate. Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

Servicii montaj:

Montaj obiecte sanitare

Montaj instalatii sanitare

Montaj cabina de dus

Montaj apometre

Montaj robinetii de trecere

Montaj hote

Montaj filter de apa

Montaj obiecte electrocasnice

Montaj baterie cada

Montaj baterie chiuveta

Montaj vas WC

Montaj cazi de baie

Montaj aer conditionat

Montaj centrale termice

Montaj aragaze

Montaj masini de spalat

Montari tablouri electrice

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Deci, dacă sunteți în căutarea pentru un instalator autorizat in Bucuresti pentru repararea instalatilor sanitare, termice inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru), montare de robineti si apometre, reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete), inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus) montare masina de splat, inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere), inlocuire robinet trecere, desfundari WC canalizare, reparatii instalatii subsol blocuri, reabilitari subsoluri.

Am avut nevoie de un instalarea unui aragaz nou achizitionat. Am apelat la Mesterul Casei si am rezolvat problema in cel mai scurt timp.
Ion Rotaru, Bucuresti

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.