Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

De ce sa apelezi la un electrician autorizat din sectorul 2 si nu la unul fara Autorizatie ANRE

Locuiesti in sectorul 2?

Uita de penele dese de curent si de defectiunile la instalatia electrica din locuinta ta din sectorul 2 cu ajutorul unui instalator autorizat.

Renunta la improvizatii si lucrari facute de mantuiala de neprofesionisti, ce nu detin expertiza unui electrician autorizat.

Locuiesti in sectorul 2, in unul dintre cartierele Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan Cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa, Pipera, Mihai Bravu, Floreasca, Baicului sau Andronache si te confrunti cu pene dese de curent, prize fara impamantare sau aparatura electrocasnica instalata necorespunzator ori alte defectiuni, apeleaza la ajutorul unui electrician profesionist cu autorizatie din aceasta zona.

Iti doresti servicii de calitate si in regim non-stop, un electrician autorizat care iti ofera astfel de interventii in sectorul 2 al capitalei este cel care te poate ajuta in cel mai scurt timp.

Un electrician autorizat din sectorul 2 executa interventii si lucrari la instalatia electrica sau la aparatura electrica, deplasandu-se atat la domiciliul clientului, cat si pentru spatii comerciale.

Care sunt cele mai importante lucrari pe care le poate executa un electrician autorizat in locuintele de resedinta de pe raza sectorului 2?

Dintre lucrarile electrice, pe care le executa un electrician la domiciliu cele mai importante sunt:

  Inlocuirea prizelor si a intrerupatoarelor – montajul corpurilor de iluminat din locuinta: lampi, lustre, candelabre, aplice, neoane

Instalarea protectiei impotriva socurilor electrice si a alectrocutarii, protectii diferentiale

Diferite montaje la panourile electrice sau tablouri de siguranta

Cicuite suplimentare pentru masini de spalat vase sau rufe, aparate de aer conditionat

Montaje panouri electrice, panouri solare, ventilatoare, instalatii de aer conditionat

Montaje hote, plite electrice sau pe gaz ori alte aparate electrocasnice

Revizii periodice la instalatia electrica si aparatura electrocasnica din locuinta

Montaj, instalare si revizii centrala electrica sau pe gaz

Reparatii capitale si schimbarea intregii instalatii electrice din locuinta, prin implementarea unor noi trasee de cabluri, montaj instalatie pe cupru si reparatii ulterioare dupa astfel de interventii majore

Poti beneficia de astfel de avantaje apeland non-stop un electrician autorizat din sectorul 2, ce se deplaseaza in locatia unde a fost solicitat in cel mai scurt timp de la primirea apelului telefonic.

Cheama acum un electrician autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Economiseti timp fara a astepta timp indelungat, pana cand poti gasi un profesionist, disponibil pentru a-ti rezolva problema.

Un profesionist in instalatii se va deplasa cu echipament propriu si va actiona conform celor mai inalte standarde.    In plus, ofera servicii de calitate, fara sa practice costuri suplimentare pentru materialele folosite suplimentar.

Preturile sunt de obicei fixe. Un profesionist nu lasa loc de negocieri si ii comunica fiecarui client in parte pretul interventiei, imediat dupa constatare. Tarifele sunt calculate in functie de dificultatea si gradul de risc al interventiei.

Apeland la serviciile unui instalator autorizat, care actioneaza pe raza sectorului 2, in zona unde se afla locuinta ta, vei avea parte de servicii prompte, preturi fara concurenta si investitii garantate, de lunga durata.

Riscurile la care va expuneti apeland la serviciile unor instalatori neautorizati sunt numeroase. Cele mai grave dintre acestea sunt:

  Incendii. Cele mai grave urmari si cele mai dese efecte care se produc din cauza interventiilor neautorizate si improvizatiilor la instalatia electrica.

Explozii

Electrocutari ce pot provoca arsuri grave, afectiuni la nivelul muschilor si nervilor, intoxicari cu fum si in cele din urma decesul persoanei.

Doar persoanele, care detin autorizatie pentru interventii la instalatia electrica, cu echipament de protectie corespunzator, izolat electric, pot intra in contact cu sursele de tensiune fara sa se expuna riscurilor.

Nu va expuneti riscurilor si evitati sa apelati la persoane neautorizate pentru diferite operatiuni la instalatia electrica din locuinta ta, deoarece nepriceperea acestora poate crea multe neplaceri, care pot aparea imediat dupa interventie sau in timp. Iar majoritatea cauzelor incendiilor sunt scurtcircuitele electrice, care iau nastere in urma improvizatiilor sau lucrarilor la instalatia electrica facute de neprofesionisti si nerespectarii normelor tehnice in vigoare pentru executarea instalatiilor electrice.

Echipa noastra de electricieni autorizati se afla non-stop la dispozitia dvs. cu toata experienta si profesionalismul sau.  Executam non-stop in Bucuresti sector 2 lucrari de  instalatii electrice, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

  Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare. Electricienii nostri autorizati sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari electrice cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice.

  Servicii de instalatii electrice 24h / 24h in sector 2.

Electrician Sector 2 (Zona Andronache,Baicului, Colentina, Iancului ,Tei, Floreasca, Stefan cel Mare, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasa, Mihai Bravu, Pipera, Electronicii, Ion Creanga)