Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Cum previi suprasolicitarea electrica in locuinta cu ajutorul unui electrician autorizat in sectorul 5

Intotdeauna e mai usor sa previi decat sa stingi un incendiu provocat de un scurt circuit sau de solicitarea la maxim a retelei de electricitate.

Nu este niciun secret pentru nimeni ca problemele de la instalatia electrica pot aparea atunci cand te astepti mai putin. De asemenea, nu este o noutate ca instalatiile electrice care prezinta defectiuni sunt un real pericol pentru toti cei din interiorul cladirii respective. Nu vei putea sa preintampini niciodata o pana de curent sau sigurante ori diferite defectiuni ce apar la instalatiile electrice, daca nu ai experienta in domeniu.

Improvizatiile de orice natura la instalatia electrica sunt interzise.

Chiar daca suntem dependenti de tehnologie sau fel de fel de gadget-uri si avem tendinta sa le folosim pe toate in acelsi timp, trebuie sa constientizam ca instalatia electrica mai veche dintr-o locuinta este proiectata sa reziste unui numar limitat de wati. Iar supratensionarea instalatiei electrice, folosirea mai multor consumatori puternici intr-un singur prelungitor conectat la o priza normala, intreaga instalatie electrica se poate arde sau, mai rau, poate conduce la adevarate catastrofe. De aceea, trebuie acordata mai multa atentie sistemelor performante si noii tehnologii si felului in care acestea sunt folosite.

Daca locuiesti in Bucuresti, un electrician autorizat care actioneaza pe raza sectorului 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 va sti ce e de facut. Te va sfatui si va actiona in consecinta cand te confrunti cu astfel de probleme sau ai anumite nelamuriri cu privire la folosirea corecta a consumatorilor din propria locuinta.

Avand in vedere ca toate gadget-urile si aparatele electrice sunt dependente, evident, de electricitate, invata cum sa le folosesti corect, astfel incat sa nu ai surprize neplacute mai tarziu. Telefoanele mobile, laptopurile, televizoarele, sistemele audio/video, plitele electrice, aspiratoarele, robotii de bucatarie, hote, centrale electrice sau termice, radiatoare, aparate de aer conditionat, aeroterme, masini de spalat vase sau rufe, frigidere, toate acestea sunt dependente de electricitate si, folosite in acelasi timp, pot crea nenumarate probleme.

Cheama acum un electrician autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Iata cum poti sa previi supratensionarea in locuinta ta sectorul 5, cu ajutorul unui electrician autorizat

    1. In primul rand, cauta un electrician autorizat in care ai deplina incredere, astfel incat lucrurile pe care i le lasi in grija sa fie in deplina siguranta. Casa si nevoile tale trebuie sa fie adaptate stilului tau de viata, astfel incat sa nu-ti pui propria viata in pericol.

2. Verificarea periodica a instalatiei electrice este obligatorie. Nu neglija interventia unui instalator specializat in locuinta ta din sectorul 5 si fa revizia anual sau cel putin la doi ani la aparatura si instalatia electrica. In acest fel vei fi informat daca intre timp au aparut probleme la instalatia electrica, in functie de felul in care a fost utilizata.

3. Pentru a evita neplacerile si incendiile, specialistii recomanda folosirea cu prudenta a aparatelor de incalzit, precum: resouri electrice, centrale termice sau alte aparate cu un consum mare de electricitate. Astfel de aparate trebuie introduse in prize independent, fara sa se mai foloseasca si alti consumatori in aceeasi retea de prize. Curatarea lor si verificarea periodica pot preveni adevarate catastrofe.

4. Nu lasati aparatele electrice cu un consum marit timp indelungat in priza sau nesupravegheate. Cele mai multe dintre incidentele neplacute din astfel de cauze se produc.

5. Nu utilizati instalatiile sau aparatele electrice cu defectiuni sau improvizatii. In momentul in care observati chiar si cele mai mici defectiuni la instalatia electrica, precum: becuri care palpaie, prize care fac zgomote ciudate sau un contor zgomotos si miros de plastic incins, chemati un specialist sa vada in ce consta defectiunea si ce este de facut.

6. Lucrarile de intretinere si reparatii la instalatiile electrice si aparatele de incalzire centralizata se executa doar de catre personal autorizat. Nu permiteti accesul altor persoane pentru interventii la instalatia electrica ce impun maxima prudenta. Doar un electrician autorizat care poate actiona pe raza sectorului 5, unde se afla locuinta ta, poate sa rezolve astfel de probleme.

7. Nu lasati copii mici nesupravegheati in preajma prizelor sau a aparatelor de incalzit electrice. Incidentele si catastrofele produse din astfel de cauze se intampla din ce in ce mai des. Preventia si prudenta la maxim sunt cele care previn incidentele de natura electrica. Un electrician autorizat din sectorul 5 te va sfatui ce sa faci in astfel de situatii.

Echipa noastra de electricieni autorizati se afla non-stop la dispozitia dvs. cu toata experienta si profesionalismul sau.  Executam non-stop in Bucuresti sector 5 lucrari de  instalatii electrice, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare. Electricienii nostri autorizati sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari electrice cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice.

Servicii de instalatii electrice 24h / 24h in sector 5.

Electrician Sector 5 (Zona Rahova, Sebastian , Cotroceni, Ferentari, Dealul Spirii, 13 Septembrie)