Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Lucrari de montaj si reparatii realizate de firme instalatii sanitare din Bucuresti

Cu siguranta, au fost momente in viata dumneavoastra in care ati avut nevoie de un instalator sanitar. Fie ca v-a fost recomandat de prieteni sau vecini, fie ca l-ati gasit singur la rubrica de mica publicitate din ziare sau poate chiar in cartea de telefoane, instalatorul pe care l-ati contactat cu siguranta, nu v-a oferit garantie asupra lucrarii executate si nici a materialelor folosite. Daca ati avut noroc, reparatia a rezistat fara probleme, altfel, cei mai putin norocosi, au fost nevoiti sa revina asupra ei.

Daca ati fi avut garantie pentru manopera si piese, ati fi fost mai castigat, nu?! Sau, mai bine zis, mai putin pagubit.

Daca locuiti in Bucuresti, oferta de instalatori sanitari particulari este si mai mare decat in restul oraselor, deci si tentatia este mai mare. Totusi, pentru a evita pe viitor neplacerile care pot aparea din cauza lipsei unui garantii pe lucrare si piese, este recomandat sa apelati la firme de instalatii sanitare din Bucuresti care va acorda aceste garantii in scris.

Motive in plus pentru a apela la o firma de instalatii sanitare din Bucuresti si nu la un instalator particular

Primul motiv deja l-am mentionat si el tine de garantia pentru manopera si piese pe care o firma de instalatii sanitare din Bucuresti v-o poate oferi, iar un instalator particular nu.

Un al motiv este faptul ca firmele de instalatii sanitare din Bucuresti, datorita concurentei mai mari decat in alte orase, au grija sa angajeze instalatori sanitari cu simt de raspundere, capabili sa finalizeze lucrarile de reparatii sau montaje sanitare in timp cat mai scurt si cu o eficienta cat mai buna. Concurenta obliga firmele de instalatii sanitare din Bucuresti sa aiba o grija mai mare in ce priveste palmaresul pe care si-l fac si calitatea lucrarilor executate. Altfel, in scurt timp, pot pierde clienti si ajung la faliment.

Firmele de instalatii sanitare din Bucuresti au si un numar de urgente unde se poate suna la orice ora din zi si din noapte pentru a solicita o interventie. Mai mult, ele ofera si serviciul de interventii de urgenta, daca este nevoie.

Firmele de instalatii sanitare din Bucuresti trimit echipe de cate 2-3 instalatori care sa termine cat mai repede lucrarea si sa nu va blocheze in casa ore in sir. Ei vin cu toate sculele necesare si, cu siguranta, nu veti fi pusi in situatia sa cautati prin vecini o cheie franceza sau altceva.

Daca apelati la o firma de instalatii sanitare din Bucuresti veti sti de la inceput cat va cor costa manopera si piesele schimbate si nu veti avea surprize neplacute la sfarsitul lucrarii, cand un instalator particular, daca va considera ca interventia a fost mai complicata decat a estimat, nu va ezita sa va taxeze suplimentar.

Firmele de instalatii sanitare din Bucuresti, mai nou, au facute asigurari care sa le protejeze in caz de stricaciuni adiacente care pot aparea in timpul reparatiilor. Astfel, dumneavoastra veti fi despagubit, iar ei isi vor recupera pierderile de la firma de asigurari. Este un fel de polita RCA, dar nu pentru masina, ci pentru lucrarea realizata de firma de instalatii sanitare din Bucuresti.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Lucrari realizate de firmele de instalatii sanitare din Bucuresti in regim de urgenta

Putem contacta o firma de instalatii sanitare din Bucuresti in regim de urgenta in caz de:

Inundatii;

Infundare toalete, chiuvete, cazi si sifoane pardoseala;

Tevi sparte care curg abundent;

Schimbarea robinetilor care curg sau nu se mai pot actiona din acuza ruginii acumulate, robineti de care este nevoie urgent!

Repararea sau schimbarea caloriferelor sparte si care curg, putand provoca inundatii.

S-a defectat vasul WC, o baterie, nu mai merge masina de spalat? Trimitem un instalator oriunde in Bucuresti in cateva ore!

Desfundare canalizare? Un instalator sanitar asteapta telefonul tau.

Metodele de desfundat traditionale si solutiile cu produse chimice promovate la TV nu dau rezultate foarte bune. In cele mai multe cazuri este vorba de impuritati acumulate in timp solidificate si greu de eliminat. Ai nevoie de un instalator sanitar profesionist! Modalitatile si sculele profesionale de desfundat canalizarea sunt capabile sa inlature cele mai dificile obstacole din calea apei.

Lucrari de instalatii complexe? Ai nevoie sa inlocuiesti coloana de apa?

Evita situatiile neplacute si inlocuieste instalatia sanitara sau termica veche. Elimina grijile apeland la o echipa de instalatori sanitari profesionisti, la cel mai bun pret!

Echipa de instalatori Mesterul Casei executa lucrari complete la toate tipurile de instalatii sanitare. Pentru a avea siguranta ca montajul instalatiilor termice este facut corect si complet e bine sa apelezi la profesionisti in montaj calorifere si montaj instalatii termice.

Instalatii sanitare pentru apartamente (bucatarie)

montarea robinetilor de trecere (la coloanele principale de apa), schimbarea racordurilor de plastic cu mufe rapide din cupru si racorduri tot din cupru

montarea apometrelor de apa rece si apa calda imediat dupa robinetii de coloana

proiectarea si executarea traseului de teava (pexal, polipropilena sau cupru) de la robineti pana in dreptul bateriei

realizarea racordurilor (flexibile sau coturi fixe) de la capatul tevii pana la intrarea in baterie

montarea chiuvetei pe suportul deja existent sau confectionarea unui cadru de sprijin nou

montarea scurgerii de la chiuveta catre coloana de scurgere verticala a blocului.

Instalatii sanitare pentru apartamente (bai)

montarea robinetilor de coloana, schimbarea racordurilor de plastic cu mufe rapide din cupru

montarea apometrelor de apa rece si apa calda in imediata vecinantate a coloanelor principale

proiectarea traseului de teava de la robineti catre chiuveta, cada, bideu si wc

racordarea prin intermediul racordurilor flexibile sau a celor fixe a chiuvetei la tevile de apa

racordarea cazii, a wc-ului sau bideului la coloana principala de apa din apartament

realizarea conexiunilor de scurgere: cada, sifon de pardoseala, chiuveta, bideu wc catre coloana de scurgere a blocului.

Instalatii sanitare pentru case sau vile

montarea robinetilor de coloana si a apometrelor (daca baile sunt contorizate separat)

realizarea traseului de teava intre bai sau intre etajele imobilului

conectarea tuturor elementelor sanitare (chiuvete, cazi, wc-uri) la coloana de apa principala

realizarea scurgerilor catre coloana principala sau catre fosa de stocare (filtrare a apei)