Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Metode de a preveni mirosurile neplacute din conducte?

Dacă sunteți în căutarea unor  instalatori  din Bucuresti  pentru că aveți un miros urât în conductele din casa ta, acesta poate fi din cauza unuia dintre următoarele motive.

Desigur, mirosurile neplacute iese din toaletă nu este la fel ca mirosul de chiuveta. Cu toate acestea, ambele sunt foarte neplăcute în viața de zi cu zi a casei tale.

Există o mulțime de produse de pe piață, odorizante și alte remedii pentru a face față acestei probleme. Când devine persistent, apelati la un instalator autorizat  este cea mai bună soluție.

Chiuveta nu este gunoi. Trebuie să fi văzut în unele bucătării americane gunoiul organic este aruncat într-o gaură de lângă chiuveta. Cu toate acestea, nu este pentru  scurgerea  gunoiului, ci un tocator care toaca si transportă deșeuri la un alt container.

Fie pentru comoditate  sau pentru că credeți că apa va lua deșeurile, este important să nu aruncați deșeuri în  chiuveta din bucatarie. Tăiței, semințe de fructe, motive de cafea… Toate aceste produse mici care par atât de inofensive pot favoriza blocajele în conducte care, chiar dacă nu blochează complet trecerea apei, va provoca un miros rău în întreaga bucătărie.

În baie, toaletele au un sistem de sifon pentru a împiedica aerul să iasă din nou. Acest lucru se întâmplă cu o formă S în țeavă și un nivel stabil de apă care blochează aerul. Cu toate acestea, o cauză a mirosurile poate fi, deoarece nivelul de apă constantă nu este adecvat. În acest caz, vă recomandăm să mergeți la un profesionist. Puteți reechilibra rapid fluxul de apă și rezolva problema.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.