Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Schimbare, inlocuire sau reparatie sifon pardoseala

Schimbare, inlocuire sau reparatie sifon pardoseala – pareri pro si contra Locuiti la bloc si vecinul de sub dumneavoastra a reclamat faptul ca are scurgeri pe tavan?

E posibil sa aveti nevoie de schimbarea, inlocuirea sau repararea sifonului din pardoseala. Simptomele ar trebui sa inceapa prin refularea apei in cada sau in cabina de dus si chiar in chiuveta. Mai puteti observa stationarea apei pe podeaua baii si, deloc de neglijat, mai sunt mirosurile neplacute din baie, semn ca pe undeva sifonul nu mai corespunde. Pe de alta parte e la fel de posibil sa nu vedeti niciunul din aceste simptome si sa fie o fisura ascunsa in pardoseala. Simptomele se vad doar la vecin, nu si la dumneavoastra, iar pata de pe tavanul lui este dovada!

La cine apelam daca avem nevoie de schimbarea, inlocuirea sau repararea sifonului din pardoseala?

Este o operatie mai delicata care necesita spargerea podelei si poate chiar inlocuirea unor tevi, de aceea este recomand sa apelati la un instalator care are toate sculele necesare si care va sti sa remedieze problema cu un minim de stricaciuni. In plus, acesta, daca este gasit printr-o firma specializata, va va oferi garantie pentru lucrarea executata, dar si pentru piesele schimbate. In functie de gravitatea problemei constatate, instalatorul va poate propune schimbarea sau inlocuirea sifonului vechi cu unul nou, sau, daca nu este prea avariat, sa va intrebe daca doriti sa il remedieze pe cel deja existent. Desigur, daca propunerea vine din partea unui specialist in domeniu, cu siguranta este una realizabila in conditiile existente. Altfel, daca e sa va ocupati personal, e posibil ca repararea si nu schimbarea sifonului sa nu fie cea mai potrivita alegere.

Cheama acum un instalator autorizat ANRE

Suna la 0722 974 760 sau solicita online.

Schimbarea sau inlocuirea sifonului din pardoseala, versus reparatia acestuia

Ca e vorba de reparatie sau de schimbarea sifonului din pardoseala, efortul va fi acelasi! Sa nu credeti ca daca il reparati pe cel vechi in loc sa il inlocuiti cu unul nou, va fi mai putin de munca! Dimpotriva, repararea celui vechi poate chiar sa ridice mai multe probleme decat schimbarea! Pentru ca, daca va fi nevoie sa spargem podeaua e destul de greu sa nu deterioram sifonul sau membrana hidroizolanta.

Altfel spus, daca vrem doar o reparatie, pentru a ajunge la cauza problemei si a lipi fisura

daca despre asta este vorba.

va trebui sa spargem cu grija podeaua, pentru a nu provoca stricaciuni mai mari sifonului. Iar acest lucru presupune un efort in plus.

Daca, insa, ne propunem schimbarea sau inlocuirea sifonului din pardoseala, putem sparge fara grija podeaua. In plus, daca e sa alegem intre schimbarea, inlocuirea sau reparatia sifonului din pardoseala, ar trebui sa tinem cont de faptul ca sifoanele noi vin dotate cu un sistem hidraulic anti miros si cu o sita speciala pentru colectarea parului, de aceea, schimbarea poate fi o idee mai buna decat reparatia celui vechi, depasit.

Un alt aspect de care ar trebui sa tinem seama atunci cand alegem intre schimbarea, inlocuirea sau repararea sifonului din pardoseala, este faptul ca, daca tot ne-am apucat sa spargem podeaua, am facut mizerie si am stricat si gresia de pe jos, ar fi bine sa ne asiguram ca nu vor mai fi probleme pentru inca o perioada lunga de timp, asa ca din nou, inlocuirea sifonului, eventual cu unul nou, din inox sau din otel inoxidabil, modern, capata teren!

In concluzie, daca sunteti in dilema in fata problemei: schimbam, inlocuim sau reparam sifonul din pardoseala, balanta argumentelor pro si contra cantareste mai greu pentru schimbarea acestuia cu unul nou, performant si care sa ne asigure confortul pentru inca o lunga perioada de timp. Efortul si costurile vor fi aceleasi!

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.