Suna acum la

0722 974 760

Suna acum la
Cere oferta

Scule esentiale pentru un instalatori

Dacă sunteți încercarea de a găsi un instalator de urgență în Bucuresti, ați putea fi interesat de acest articol scurt, în care vom vorbi despre cele mai importante instrumente care  le folosesc instalatori  în cele mai multe dintre lucrările lor.

Orice profesionist pe care îl angajezi ca instalator, trebuie să aibă aceste instrumente pentru a efectua munca pe care o cereți.

Primul instrument de care avem nevoie pentru a vorbi despre este cheia reglabila. Această cheie este folosit pentru înșurubare în țevi și piese cilindrice, deoarece se regleaza  mai bine datorită deschiderilor  sale dintate și reglabile.

În plus, instalatorii folosesc, de asemenea, cheia, care, deși nu un instrument specific pentru această profesie, este folosit foarte mult, deoarece are multe utilități. Este, de asemenea, bun pentru a transporta un echipament cheie Allen, în cazul în care există orice fel de conexiune care utilizează acest sistem.

Un alt instrument care este mai specific pentru instalatori este debavurator  țeavă. Este un fel de foarfece, care este conformă cu tuburile și le taie cu o foaie foarte ascuțită de metal, apăsând cu mânerele sale puternice. Ferăstraiele sau ferăstraiele pot fi folosite și pentru tăiere.

Trebuie să vorbim despre clește și lampa de sudură. Clește poate fi folosit pentru a apuca un material, tăiate un fir sau sârmă.

În cele din urmă, vrem să știți că un instalator trebuie să poarte haine adecvate. Trebuie să aiba salopetă de lucru, mănuși de protecție și cizme pentru apă.